Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Kelnor Arach

|
Zaslal: čt leden 05, 2006 5:39 pm Předmět: |
|
|
Tak tomu říkám makra! Já mám 4: hid, vypití krve, heal sebe, vypití síly  _________________ Kelnor, Autarkis
The ageless shadow.
Člen Spolku
"Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Valalaldur Mirror Spider

Založen: 02. 10. 2004 Příspěvky: 475 Bydliště: Zakladni Materialni Sfera
|
Zaslal: čt leden 05, 2006 7:42 pm Předmět: |
|
|
Ja mam u pala taky asi 4 hlavni a hromadu vedlejsich.
4 Hlavni - F1 Banda sebe, F2 Banda s targetem, F3 Str sebe + Protect sebe + FS sebe, F4 Hid.
F6 Detect.
Alt + S je anatomy to mam na targetnuti.
Alt + A attack last.
Alt + Y a Z sipka last target.
Alt + E sipka sebe.
Alt + H in mani na sebe.
Alt + D tracking.
Alt Q. W. F povely pro sumy.
Ctrl + A all names.
A v posledni rade Alt + G hadejte na co.
Pak mam vlastne takovy sileny vytvory jako kopani a taming a kovani. Vsechno v assistu a je to bez problemu. Lahve si chlastam rucne mam jen macro na vyliti GH a GS z kádí. _________________ Valalaldur V.,,Ospalý Člen Spolku,,
"Braid her branches, life fulfilling
Goddess loving, Goddess killing." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lettlos Ettin
|
Zaslal: čt leden 05, 2006 7:54 pm Předmět: |
|
|
Mno abych se priznal u wara mam 36 maker (V injectu + systemove, v asistu kdyz hraju tak musim bohuzel i klikat protoze malo maker). Je toho dost na zapamatovani ale zase hraji ve zmensenem okne, takze vubec neklikam na batuzky a takovy vecicky, itemky v inventari. Je to pro me prehlednejsi, taky se muzu podivat na klip, pisnicku, kecat na icq kdyz se nic nedeje atd takze to ma sve klady. Nevyhoda je ta ze nez si clovek zapamatuje makra u vsech postav, da to trosku praci... ale jen trosku Tohle doporucuju, me se s tim hraje osobne vyborne a neda se srovnavat s celym oknem ... Ale kazdymu vyhovuje neco jinyho.. _________________ Už né Adept... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: pá leden 06, 2006 9:07 am Předmět: |
|
|
mam pulenou klavesnici, takze v dosahu je asi 30 klaves. Kazda je vyuzita a vetsina aspon se 2ma, ponejlepe se 3ma kombinacema. A hodne takovych "nebojovych" maker mam na druhe polovine klavesnice. Assist umi hodne, ale tohle by nezvladl  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rescuer Spider King

|
Zaslal: pá leden 06, 2006 7:27 pm Předmět: |
|
|
Já mám v Assistovi ta makra, která nejdou nastavit do herních maker. Určitě bych uvítal více místa, těch 16 nastavitelných maker je opravdu hodně málo.
K těm klávesovým zkratkám.. určitě to je o zvyk, ale jistou roli hraje také typ klávesnice, délka prstů apod. Když jsem měl novou klávesnici, tak jsem si na ni nějaký čas zvykal a myslím, že jsem musel i některá makra umístit jinam..
Obsazená mám Fka, numerickou pravou klávesnici, některá písmenka a i některá další tlačítka. Ke kombinacím používám Shift, Ctrl i Alt, jak u čeho. Skvělé je myší kolečko . Na samotných běžných tlačítkách, s kterými se píše, nic nemám, přijde mi to hodně nepraktické..
Vyjmenovávat tu makra nebudu, každý si je stejně musí přizpůsobit sobě na míru. Jen jsem se podíval, kolik jich vlastně mám. Suma sumárum, 24 assistových a 59 herních.
Při takovém počtu je docela těžké makra synchronizovat při chození s různými postavami. Mám rangera, klerika a vampíra, takže všechno to sladit byla docela fuška..
Na mluvení používám UO Curse, je to docela dobrá věc . _________________ cleric Rescuer, Člen Spolku, The Hand of Life
ranger ShadowMaster
vampire Shadow Claw |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miar Lizardman
Založen: 06. 12. 2005 Příspěvky: 209 Bydliště: The Travellers inn v Trinsicu, izba c.1
|
Zaslal: pá leden 06, 2006 8:13 pm Předmět: |
|
|
UO curse? prepac moju nevedomost ale co to je? _________________ Nie ten človek žil viac, ktorý sa dožil vysokého veku, ale ten, ktorý svoj život naozaj precítil. Rousseau |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: pá leden 06, 2006 8:49 pm Předmět: |
|
|
Miar napsal: |
UO curse? prepac moju nevedomost ale co to je? |
Program, přes kterej si můžeš přednastavit hlášky nebo jakýkoliv text a pak jednoduchým kliknutím se ti celej zobrazí ve hře. UO Curse _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Harb Lizardman

Založen: 01. 06. 2005 Příspěvky: 221 Bydliště: Hradec Králové - Svobodné Dvory
|
Zaslal: so leden 14, 2006 9:57 pm Předmět: |
|
|
Tákže :
ALT + Q war/peace
ALT + W attack last
ALT + E konstantni bandovani na sebe
ALT + R sipka
ALT + T doors
ALT + A jedna banda do ruky
ALT + S vyléčení sebe bandama do plna
ALT + D vyléčení targetu bandama do plna
ALT + F konstantni bandovani na targetu
ALT + G all names
ALT + Y IVM target
ALT + X disarm
ALT + C autoloot
ALT + V hidding
ALT + B terminate all
ALT + ; scriptík na oživení s IVM
ALT + 1 vypití GH
ALT + 2 přelití z kádě a vypití MR
ALT + 3 total stam.ref
ALT + 4 IVM na sebe
ALT + 5 vykouzlení koníka
ALT + 6 guardian
F4 VUS
F5 Harm
F6 last spell, last target
F7 reactive armor
F8 Bless
F9 Síla
F12 guards
CTRL + 1 TMR
CTRL + 2 teleport svitek (asi zruším)
CTRL + 3 paralýza svitkem
CTRL + 4 paralýza
CTRL + ALT + i světlo
Mám "lámanou" klávesnici, tudíž jsem většinu hotkeyů situoval doleva k ruce.Jinak musím potvrdit, že používání ALT + něco není časově delší, těch pár mikro sekund rozdílu si nikdo nevšimne . _________________ "Člověk se učí pro to, aby stejně nakonec všechno zapomněl."
"Which is worse: ignorance or apathy? Who knows? Who cares?"
Harb, adept spolku, kněz Aethanův a chodící lékárnička
EJRO elitní jednotka rychlého odflusnutí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|