Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Máte rádi vánoce? |
Ano. |
|
70% |
[ 17 ] |
Ne. |
|
29% |
[ 7 ] |
|
Celkem hlasů : 24 |
|
Autor |
Zpráva |
Bohdy Lizardman

Založen: 04. 05. 2005 Příspěvky: 243 Bydliště: Brno-Boh(u)nice
|
Zaslal: čt prosinec 22, 2005 1:41 pm Předmět: Vánoce |
|
|
Máte rádi vánoce?
Já ne. _________________ "Kouřím,tedy jsem"*zahodil vaťan a zmizel*
Bohdy-Adept Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: čt prosinec 22, 2005 1:44 pm Předmět: |
|
|
Já jo... prázdniny, spousta jídla a pití, pak jedna větší party na Silvestra, no co víc si přát?  _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
Mám vytvarované tělo! Kulatá je také tvar. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: čt prosinec 22, 2005 1:51 pm Předmět: |
|
|
Ja uz ano
driv jsem je rad nemel - nudne rodine sleziny, nutnost kupovat darky, stres, honicky, uklidy,...
uz je mam rad ochutnavky Chardonney z celeho sveta se strejdou, romanticke nocni prochazky s kamaradkou, delani radost trefenymi darky, pohoda, klid, ...
kazdopadne jsem v praci a pokud bude podobne pracovni nalada jako loni, tak to bude stat za to.
Loni pribehl Ondra, jeden z majitelu, koukl na nas (kazdy na stole monitor, klavesnici, mys, lahev vina a nejake jiz prazdne sklo) a rika: "Cau kluci, chvalim za vanocni atmosferu! " .. za minutu se vratil a rika: "Hlavne uz nechodte na ostre servery!"
Naposledy upravil Vilgerius dne čt prosinec 22, 2005 3:24 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Menon Spider King

|
Zaslal: čt prosinec 22, 2005 1:53 pm Předmět: |
|
|
Mňa tohtoročné Vianoce nejako neberú neviem čím to je ale Vianoce mám rád už len kvoli tomu voľnu . _________________ Čo bolo, bolo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: čt prosinec 22, 2005 2:44 pm Předmět: |
|
|
mam rada, miluju je
zadny stres a tak, na to ja se nenecham zlakat, pekne vanocni atmosfera, svaracek, pohodicka, dejte mi vsichni pokoj, klidek
takovy relax, ua, tesim tesim moc
preju pekny vanoce vsem _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rescuer Spider King

|
Zaslal: čt prosinec 22, 2005 3:07 pm Předmět: |
|
|
Mohlo by to být lepší. Sice volno mám, ale když přes něj musím stihnout dvě semetrálky, připravit se na pět povánočních písemek a už také něco začít připravovat ke zkouškám, tak to ty Vánoce docela znehodnotí.
Vánoce mám rád, ale za těhlech okolností nejsou bohužel nic moc .. _________________ cleric Rescuer, Člen Spolku, The Hand of Life
ranger ShadowMaster
vampire Shadow Claw |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Serpin Kyklop

|
Zaslal: čt prosinec 22, 2005 4:33 pm Předmět: |
|
|
Ano i ne - vadi mi ten shon, stres, nervozita u lidi, ktera se nekdy dovede prenest i na me. Jsem celkem klidas a tak se me to nedotyka, ale obcas me nekdo poradne nasere. Vadi mi jaka tupa konzumace z toho je. Mely by to byt svatky klidu, ale skutek utek - je to sileny.
Jinak jelikoz neverim v boha divam se na vanoce bez jakehokoli nabozenskeho pozlatka - spis oslavuju slunovrat  _________________ Spravedlivý
(člen Spolku) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wlad Taltos Harpy

|
Zaslal: čt prosinec 22, 2005 7:04 pm Předmět: |
|
|
Podlľa mňa sú vianoce fajn, ked nič viac človek si aspoň oddýchne a je z týmí ktorých má rad.
Teda aspoň u mňa to tak je... _________________ Wlad Taltos -Adept Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lettlos Ettin
|
Zaslal: čt prosinec 22, 2005 7:50 pm Předmět: |
|
|
Na vanocich je nejlepsi ta atmosfera, rozsvicene ulice, hospudka, pratele, vsude kopa snehu...  _________________ Už né Adept... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zizinek Mirror Spider

Založen: 16. 06. 2005 Příspěvky: 469 Bydliště: Jhelom byt č.3 spolu s Bohdym (Brno)
|
Zaslal: pá prosinec 23, 2005 11:03 am Předmět: |
|
|
Vánoce = Prázdniny
Prázdniny = ne škola + více volného času ; tak co řešit???
ANO _________________ Zizinek, Paladin
Člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|