Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Akce Kryštov a tresty za sprostá slůvka
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: út duben 27, 2004 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Externi programu IMHO detekovat nejde. Takze mas smulu. Muzes to brat podle IP adresy a ... a kontrolovat? Jak? Dva GM se domluvi a naraz prepadnou dve postavy podezrele z dualu a budou na ne naraz mluvit a ocekavat okamzite reakce?

No ja z okna do okna prekliknu behem zlomku vteriny.. mohu se otacet na druhy pocitac a zivi tak 4 postavy a IMHO si myslim, ze bych byl schopen i za 4 postavy mluvit... tak jak kontrolovat? Chuzi? GM A posle postavu A doleva, GM B posle postavu B doprava.. a budto pujdou nebo je to dual?

Ano.. pravda... dva GM by to v kooperaci kontrolovat mohli... ale dovedes si to predstavit? Ja moc ne Smile

The First> "Kontrola duala, prosim ujdi pet policek doprava... diky" Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Timeo
Arach

PříspěvekZaslal: út duben 27, 2004 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v tom pripade neznas moznosti Gm. prijde k tobe, neviditelny a necha si vyjet vse, co se tyka tebe, co delas, co mas v baglu a tak. takze by se to dalo

E: a co treba hodit z enviditelnosti neco ubirajiciho, nebo i ne, nebo neco, co nedela zvuk, ci tak. Nevim, ja bych enstal jako solny sloup, kdyby se prede mnou objevil treba drak a koukal na mne

E2: Osobne nevim, jalke vsechny moznosti Gm maji, ale myslim, ze zrovna tohle by osetrit slo...
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: út duben 27, 2004 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to ale neni boj proti dualu... DP je makrujici server. Lide pusti makro, zesili repracky a jdou si cist.. nebo srufuji v druhem okne...

no tak pred tebou blne, nebo ti hodi stenu jestli nejsi AFK... jak to souvisi s dualem? No tak vylezes ven... a?

Osobne jsem jel na dualovi a to tak, ze jsem v hornim okne a mel ho zuzene a ve zbytku obraovky mi tak "prosvital" journal z duala... kdyz prisel GM a promluvil, videl jsem to, prepl okno a reagoval...
Timeo
Arach

PříspěvekZaslal: út duben 27, 2004 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, s tema vecma to byl jen napad, priznavam, ze ne nejlepsi:). Kazdopadne, gm vidi, co delas. presne. S tema externima programama nevim, jak to delaj, nebo jak kontrolujou ty zakazane...
Gate keeper
Phoenix

PříspěvekZaslal: út duben 27, 2004 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ty zakazane externi programky vetsinou posilaji hodne rychle veci na server, nebo specialni cveci, ktere jde zlogu vycist.
Ohledne Duala.. je to problem, sam jsem pouzival i 4 dualy na raz a slo to celkem v pohode uhlidat. Zvladal jsem i navstevu GM a pritom jsem se s postavickama pohadal Smile
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2004 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Timeo napsal:
No, s tema vecma to byl jen napad, priznavam, ze ne nejlepsi:). Kazdopadne, gm vidi, co delas. presne. S tema externima programama nevim, jak to delaj, nebo jak kontrolujou ty zakazane...

Baltazar rika: netrestam programy, trestam bugovani.

Je hloupost trestat programy.. slysel jsem "zakazte Injection, jde jim bugovat". A na to samozrejme jedinou moznou odpoved: "zakazte klienta, jde jim bugovat"...

...je vcelku jedno co mas za programy, pokud nebugujes, nebo tim nezatezujes extremne server ci nejsi zvyhodnen extremne proti osttanim (to jsou napriklad tusim ty obchodujici programky apod)
Johauna
Headless

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2004 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz mi nekdo argumentuje tim, ze Injektem jde bugovat, reknu mu, ze nozem muzes taky zabit...

Vzdy je to jen o tom, jak danou vec pouzijes, neni to chyba te veci, nebo nastroje. Rozhoduji povahove vlastnosti nas, lidi... :)

"Fear leads to Anger, Anger leads to Hate, Hate leads to suffering..."
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Necrostan
Kyklop

PříspěvekZaslal: čt duben 29, 2004 8:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano Johauna to presne definovala. At uz mas jakykoukoli vec, je jen na tobe jak s ni nalozis.*Zmizel v mlze*

Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Přejdi na: