Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lapcis Headless
|
Zaslal: pá listopad 04, 2005 12:12 am Předmět: Lapcis |
|
|
Zdravím všechny členy gildy spolek.Omlouvám se za trochu pozdější příhlášku oproti tomu dotazníku,ale z časových důvodů nebylo možno dřív
Tak asi by jste chtěli vědět něco o mém životě a o mém putování po paladinské cestě.Bohužel vám tenhle příběh nepovím,protože to by bylo opravdu na dlouhé povídání,tak vám místo toho povyprávím o svém působení na dvoře Brittanijského krále Lorda Britishe.
Bylo to jednoho slunného dne,kdy jsem na Trinsickém mole chytal ryby .Ten den nebyl zrovna dvakrát vydařený.Návnady se zamotávaly do pilířů,místo očekávaných kouzelných ryb jsem ulovil pouze nepříjemné mořské hady a aby to nebylo málo,tak k tomu byl na trinsickém tržišti bohužel zavražděn nebohý občan.Už jsem myslel,že tenhle den bude opravdu ztracený,ale kolem 4 té hodiny odpolední se na pobřeží poblíž tržiště objevil pro mne neznámý hraničář.Přišel ke mne a zeptal se,jestli si může přisednout a prohodit pár slov.Odvětil jsem mu ,že může.Přeci jenom menší povídání nikoho nezabije,když je člověk celý den sám.Diskutovali jsme dlouhé hodiny ,hlavně o ztraceném krály Lordu britishy a jeho ideálech.Tajemný hraničář byl z mého nadšení opravdu zaskočen a nakonec mi prozradil,že je velitel oddílu řádu oddanému Lordu Britishy a jmenuje se Schatus a jestli snemám chuť se připojit k jeho družině k udržování míru a pořádku ve světě Britanijském a rožšiřovat ideály našeho krále.Byla by hloupost odmítnout tuhle nabídku ,zvláště když se s většinou jeho ideálů ztotožuji.Tak se tedy z velmi nevydařeného dne vyklubal den,který dost ovlivnil můj život.Stal jsem se rytířem řádu.
Uplynulo dost měsíců a já nabral opravdu hodně zkušeností,které mi předavali ti nejslavnější členové řádu z celé Britannie.A jednoho dne za mnou přišel velitel,jestli si nechci vzít na starost velení jeho druhé skupiny,která se zabývala potíráním zlých bytostí v Britanijských podzemích,bludišt a různých ruin.To byla pro mne opravdu pocta a nabídku jsem okamžitě přijal.Vlastní oddíl! to byla věc,kterou jsem v životě nečekal.
Za mého působení náš oddíl nabral opravdu skvělé hrdiny a splňoval vše,co od něj bylo očekáváno.Ale všichni jsme lidi a na každého nakonec přijde únava.Po měsících tažení a útoků do nejhlubších bludišt našeho světa ,jsem se rozhodl ,že na určitou dobu odejdu do ústraní.Tak na mé místo byl dosažen zkušený a hlavně čestný klerik jménem Mao tse Warlock.Byl jsem velmi pyšný ,že náš oddíl teď bude vést tenhle skvělý člověk.
Rok uběhl a já dostával pocit,že tenhle život mi nesedí a zklamávám samotného krále.Pocit zžíravé viny,kdy já si sedím v teple svého srubu ,zatímco po našem světe pobíhají vrahové a bytosti,které přínášejí jen smrt,smutek a pláč.Byl čas se vrátit.
Po mém návratu k oddílu,jsem byl velmi rád,že vidím všechn\ své přátelé živé a zdravé.Ani jeden nepadl v boji a to je určitě díky skvělému vedení Maa.Ale i na něm byla znát únava a hlavně znechucenost určitých lidí a bohužel se taky rozhodl odejít do ústraní.Toho dne se tedy stala naší velitelkou zručná craftice La Luna.Já mezitím přešel do oddílu bojujícím proti vyznavačům ideálů Lorda Blackthorna a zůčastnil se nespočet velkých bitev.
Po delším působení v novém oddílu jsem ale začínal dostávat pocit,že něco v našem řádu není v pořádku.Zbytečné zabíjení,mnoho osobních sporů a bohužel se k tomu připočetla i spolupráce s vrahy a hlavně velmi divné chování velitele Schatuse.Nebyl jsem sám,kdo si tohodle všimnul.I oddíl pod vedením La luny to pocítil a po dlouhých debatách se došlo k rozhodnutí,že odejdeme a vytvoříme si vlastní společenství.Tenhle den byl radikální zlom v celém řádu.V očích Schatuse a většiny členů řádu jsme se stali vývrhely.Děly se hrůzné zvěrstva.Členové stejného vyznání ,i když v jiném společenství se masakrovali mezi sebou.Byla to opravdu zlá doba.
Říká se ,že čas zahojí všechny rány.I v tomhle případě to tak skoro bylo.Jen něco se zapomenout nedalo.Tou věcí byla zrada v Schatusových očích.Pro někoho to zrada byla,pro nás to byl pouze nesouhlas v určitých názorech a to se rovnalo naším odchodem.Dlouhou dobu byly obě společenství ve spárech nenávisti .Naše jméno bylo neustále pošpiňováno,ale na tohle jsme už byli připraveni při rozhodování zda opustit původní společenství či ne.
Naše nové společenství fungovalo skvěle.Byly opět obnoveny oddíly ,které měli na starosti ruiny, tak i oddíly pro boje s Blackthornovýmy vyznavači.A tak čas plynul a společenství se rozrůstalo víc a víc a nabývalo na slavě.Velitel Schatus se pomallu smiřoval se situací ,že je druhé společenství podobného vyznání a už jsme začínali doufat,že nastal konečně mír..Avšak jednoho dne Britanjiském světe proběhla zpráva,že na velitele Schatuse byla uvalena od bohů kletba a byl vyhoštěn z Britanijského světa bůhví kam.Tím následovalo spoustu drbů,že naše společenství v tom má prsty.Bohužel některým lidem se to vymluvit nedalo.A to by nebyl svět světem,aby po konci jednych problémů se neukázaly nové.Bitvy mezi bojovníky řádu a chaosu přestávaly být o cti a respektu k soupeři a stávaly se převážne masakry plné nelidskosti a hyjenismu.Znechucem tímhle stavem jsem opět přemýšlel odejít do ústraní a tak se i stalo.
Procestoval jsem spoustu míst,prozkoumal nespočet množství ruin,katakomb a různých zakoutí našeho světa a roce přemýšlení se dostavila myšlenka,že je čas se opět vrátit.Těšíl jsem na to,že uvidím znovu uchvátný hrad našeho krále a uvidím staré přátelé,ale vstup do veže našeho oddílu byl pro mne šok.Pokoje mých přátel byly prázdné.Okamižtě jsem se rozběhl do velitelské místnosti a místo La luny jsem tam potkal jednoho z řádových rytířu,který byl teď ve funkci velitele.Po velmi dluohém rozhovoru jsem se dověděl,že většina mých přátel odešla do světa ,jak jsem to kdysi udělal já a nebo odešli k jinému společenství.Nastávajicímu veliteli jsem se omluvil a oznámil,že už zde není pro mne místo a tímhle mu odevzdám řádový tabard a štít.
Nyní nastal čas hledat nové společenství a nové přátelé a proto klepu na dveře vašeho a sídla a žádám o vstup.Snad u vás najdu to ,co v řádě.Čest,odvadu a obětovat pro druhé život.
Mno příběh nic moc,ale nejsem spisovatel a ještě k tomu to píšu z práce:)Příběh ohledně Schatuse je pouze z mého pohledu, jak to bylo.Nechci, aby se zas rozjely nějaký hádky:)Takže tímhle žádám o vstup k vám. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Infidlo Orc

|
Zaslal: pá listopad 04, 2005 4:10 pm Předmět: |
|
|
*zamáčkl slzu* Velmi dojemné, doufám, že u nás najdeš konečně klid a mír. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: pá listopad 04, 2005 10:05 pm Předmět: |
|
|
Udělal jsi dobře, že jsi odešel.. co mi sestra, vyznávající řád, po roce služby řádu vyprávěla nebylo nic hezkého.. Pomalu se setřely rozdíli mezi vrahy, Blackthornovi vstoupenci a vstoupenci Lorda Britishe.
Vítám Tě mezi námi, doufám že najdeš to co hledáš. I já to hledal.. a našel. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slave Mummy
Založen: 03. 07. 2004 Příspěvky: 108 Bydliště: SVK Bratislava
|
Zaslal: so listopad 05, 2005 3:14 am Předmět: |
|
|
mno vecsinou sem nepisem ale toto si nemozem odpustit
Lapcis: Jeden z mnou najviac obdivovanych paladinov!!!
takze Welcome dufamze budem mat tu cest bojovat po tvojom boku
ked sa nad tym tak zamyslam tusim v tejto guilde je/bol kazdy paladin co nieco pre mna znamena
*je dojaty* _________________ Adept guildy spolek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|