Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Khaz Modan Mummy
Založen: 24. 07. 2005 Příspěvky: 110 Bydliště: Serpent hold nalevo od banky s Patejlem
|
Zaslal: pá říjen 28, 2005 5:40 pm Předmět: |
|
|
tak potom asi nestiha komp. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: pá říjen 28, 2005 5:59 pm Předmět: |
|
|
Vzpomínám si, že jakýsi podprogram (proces) UO jménem Transev naprosto stupidně vytěžoval procesor - pokud vím tak se jedná o program pro překlad znaků nebo tak něco. Dá se jednoduše přejmenovat jeho spouštěcí soubor v hlavním adresáři UO - myslím "transev.exe". Jeho likvidace určitě lecčemus ulehčí. Jinak samozřejmně UO sama o sobě ten procesor "vysaje", takže se těžko domnívat kde je ta hranice potřebného výkonu. _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: pá říjen 28, 2005 6:10 pm Předmět: |
|
|
Transerver mazem automaticky po kazdej instalacii UO...a to ze by nestihal comp..mno hram UO uz asi 3 roky a nikdy som nemal problem s vykonom.To co sa mi deje teraz,sa mi deje odrazu asi tyzden.A nemam predstavu co to sposobilo  _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Khaz Modan Mummy
Založen: 24. 07. 2005 Příspěvky: 110 Bydliště: Serpent hold nalevo od banky s Patejlem
|
Zaslal: pá říjen 28, 2005 8:06 pm Předmět: |
|
|
skontroluj ci idu setky chladice tak ako maju. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: pá říjen 28, 2005 8:20 pm Předmět: |
|
|
Opravdu je nějaký pozorovatelný problém jen a pouze u Ultimy? Nechce se mi věřit, že by to 3 roky fungovalo jak má a najednou si jedna jediná aplikace "postavila hlavu". Pokud by tam něco vytěžovalo procesor, nebo zahltilo pamět, projevilo by se to i v jiných aplikacích. Zkusil bych ještě jednou reinstall UO, ale napřed odinstalovat a pak se podívat, jestli přesto někde nenechává něco v registrech, tam by mohl být kámen úrazu, který to pak automaticky při nové instalaci přebere. Pokud v registrech bude cokoliv o UO, vymaž to a až pak instaluj znovu. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: so říjen 29, 2005 8:48 am Předmět: |
|
|
Ten pozorovatelny problem je skutocne len v okne UO,nikde inde sa to nedeje...to je na tom prave to najviac znepokojujuce.
Ale skusim sa prehrabat v registroch,mozno tam nieco najdem...dik za napad. _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
LevakBob Headless
|
Zaslal: ne říjen 30, 2005 8:24 am Předmět: |
|
|
Nosferatu napsal: |
Ten pozorovatelny problem je skutocne len v okne UO,nikde inde sa to nedeje...to je na tom prave to najviac znepokojujuce.
Ale skusim sa prehrabat v registroch,mozno tam nieco najdem...dik za napad. |
Obcas se mi to taky stava, hlavne pokud pred spustenim ultimy na pc neco delam (mam spusteno nekolik programu word+mozilla+winamp+buchvicojeste). Vypada to pak tak jakoby byla pamet jeste plna zbytkovych dat a nechtela je pustit. Resim to restartem pc a pak zapnutim uo jako prvni aplikace. Tohle mi vzdycky pomaha. Jinak zkus kdyz ti uo takhle trha mysku kouknout na tast manager (ctrl+alt+del) na bezici programy, obcas jsem takhle zjistil ze v pameti porad neco bezi... |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: út listopad 01, 2005 1:43 pm Předmět: |
|
|
Tak som prisiel na to,ze ked si klienta zmensim len ciste na herne okno (to kde sa hybe avatar) tak to je v poho.
Ale ked to dam maximalizovat na cely monitor - zacne to sekat...nejake dalsie napady? _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: út listopad 01, 2005 5:11 pm Předmět: |
|
|
zkus nemaximalizovat okno a jen roztahnout rucne  _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
Mám vytvarované tělo! Kulatá je také tvar. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: út listopad 01, 2005 5:15 pm Předmět: |
|
|
To uz som skusal,ale samozrejme to nepomohlo.A nebudo to ani vykonom kompu,bo na nom hram uz fest dlouho a nikdy sa to nevyskytlo - bude to nieco nove. _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|