Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Luna van Cuelen Skeleton

Založen: 11. 10. 2005 Příspěvky: 16 Bydliště: Vsude tam kde je krasne mekoucko
|
Zaslal: st říjen 19, 2005 8:13 am Předmět: |
|
|
to ses a vzdycky si byl ) _________________ Luna van Cuelen, ucednice umeni magickeho |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Suerte Mummy

|
Zaslal: čt říjen 20, 2005 1:09 pm Předmět: |
|
|
Opilky jsou brrr... i kdyz nekdo si je uziva....
http://www.mageo.cz/home/DDT/opice.jpg? _________________ Šašku, bav mne! Nudím se.
(J. Werich - Císařův pekař) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: čt říjen 20, 2005 7:58 pm Předmět: |
|
|
No tak.. ja holky neopijim, pouze pokud nejaka kamaradka chce drink, nejsem proti, ale vcas je brzdim, ponevadz se mi moc nelibi holka, ktera nevi co dela a mluvi... (kdyz uz jsme u toho, taky se mi nelibi pokud holky kouri, ale to je jiny tema ikdyz dost podobny )  _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: čt říjen 20, 2005 10:16 pm Předmět: |
|
|
Kouření taky nemám rád...jako zapřísáhlej nekuřák mi šíleně vadí když se líbu s holkou a cejtim ten nikotin, nebo dehet, prostě ty kraviny v puse, fuj blee :o) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: pá říjen 21, 2005 8:36 am Předmět: |
|
|
Ja na tom spis nechapu neco jineho - holka se oblekne do draheho cisteho obleceni, naplaca na sebe setsakra drahou vonavku, vyjde pred barak jako "modelka". Pak si zapali a smrdi jako ctvrta cenova.
Nechapu tedy tu jeji veskerou predchozi cinnost kdyz chce smrdet, proc plytva tou vuni?
Jako nekolikalety silny kurak (1-3 krabicky denne) si dovoluji verejne koureni pomlouvat a vpravde nemit rad. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: pá říjen 21, 2005 10:05 am Předmět: |
|
|
Vilgu, ale kapl si na to  _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: pá říjen 21, 2005 8:20 pm Předmět: |
|
|
Hoho, další zkušenost na kontě, já ty taneční miluju .
Přesunuli jsme se do hospy, moudře přizvali větší partu holek, seděli tam háfo dlouho, osazenstvo se postupně vytrácelo, nakonec jsem tam zbyl já s jednou dívčinou, se kterou jsem se tam bavil asi nejvíc.
Abych se dostal k odpovědi na otázku: Jsou opilé ženy přitažlivější?
Můj názor je, že ano, pokud i já jsem opilý. V rozumné míře samozřejmě.
Domů jsem ji doprovázel asi hodinu (je to 5 minut rychlejší chůze), cestou jsem absolvoval několik zajímavých zastávek a krátkej pokec s městskou policií (ten maník byl úplně v pohodě). U jejího domu padla nějaká ta pusa a rozloučení. Nic víc, já jsem slušně vychovaný hoch (občas se ptám kým) a to i opilý . Proč to sem kruciu? Příště raději napíšu, jak jsem na koncertě skákal z pódia do publika  _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: pá říjen 21, 2005 8:51 pm Předmět: |
|
|
Wolfe, na taneční si dej pozor. Já vím, co mluvím. Ale to je jiná "pohádka". _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: so říjen 22, 2005 8:51 am Předmět: |
|
|
Wolf napsal: |
Jsou opilé ženy přitažlivější?
Můj názor je, že ano, pokud i já jsem opilý. V rozumné míře samozřejmě.
|
Ehm, musi byt tedy opila i ona? Nebo je pritazlivejsi diky slozeni tve krve?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arisu Gazer
|
Zaslal: ne říjen 23, 2005 12:24 am Předmět: |
|
|
Arkon napsal: |
No tak.. ja holky neopijim, pouze pokud nejaka kamaradka chce drink, nejsem proti, ale vcas je brzdim, ponevadz se mi moc nelibi holka, ktera nevi co dela a mluvi... (kdyz uz jsme u toho, taky se mi nelibi pokud holky kouri, ale to je jiny tema ikdyz dost podobny )  |
jde o to co kouri, pokud kouri zdrave a tudiz kozene panske doutniky, tak myslim neni co vycitat  _________________ Honest, truth and kindness, that´s what counts. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|