Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Khaz Modan Mummy
Založen: 24. 07. 2005 Příspěvky: 110 Bydliště: Serpent hold nalevo od banky s Patejlem
|
Zaslal: čt září 15, 2005 6:31 pm Předmět: |
|
|
prosim kdyz muzete psat A)odpoved atd sem to rozbehl na 3 otazky:) _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: čt září 15, 2005 6:32 pm Předmět: |
|
|
Ještě něco bych chtěl říci. Hraji jen CTF. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: čt září 15, 2005 6:32 pm Předmět: |
|
|
hral sem to ale radeji zaparim Counter Strike a Call of Duty nebo Battlefield 2 nez takovou 2D kopii vseho le jinak je soldat docela parba ) _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bohdy Lizardman

Založen: 04. 05. 2005 Příspěvky: 243 Bydliště: Brno-Boh(u)nice
|
Zaslal: čt září 15, 2005 6:35 pm Předmět: |
|
|
Řeknu ti to takhle: nevím jestli příjdu...páč bych se chtěl podívat na tu Serpinovou oslavu narozenin a nevím kdy to skončí ,takže nevím  _________________ "Kouřím,tedy jsem"*zahodil vaťan a zmizel*
Bohdy-Adept Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Khaz Modan Mummy
Založen: 24. 07. 2005 Příspěvky: 110 Bydliště: Serpent hold nalevo od banky s Patejlem
|
Zaslal: čt září 15, 2005 6:39 pm Předmět: |
|
|
Bohdy napsal: |
Řeknu ti to takhle: nevím jestli příjdu...páč bych se chtěl podívat na tu Serpinovou oslavu narozenin a nevím kdy to skončí ,takže nevím  |
aha to je dnes ? tak C) se rusi abych to serpinovy nepokazil _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Khaz Modan Mummy
|
Zaslal: pá září 16, 2005 12:56 pm Předmět: |
|
|
takze sem to cely predelal od ted piste odpoved A)ano/ne
B)ano/ne
samozrejme jen ten kdo ma zajem  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arisu Gazer
|
Zaslal: pá září 16, 2005 2:01 pm Předmět: |
|
|
jeste hraje minimalne Agness a hlavne to cely "zacal" Timik kterej na soldatu uplne ujizdi (: jinak taky si to semtam zahraju... ted sme zrovna s par kamosema prihlaseni v ESL lize, ale neprida to moc na sebevedomi, kdyz vas vyzve na FW nejlepsi klan v CR a da nam 3x 10:0 ale jinak ty noobiky na GZ muzem spolecne vyskillerit kdykoliv  _________________ Honest, truth and kindness, that´s what counts. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: pá září 16, 2005 5:52 pm Předmět: |
|
|
Arisu napsal: |
jeste hraje minimalne Agness a hlavne to cely "zacal" Timik kterej na soldatu uplne ujizdi (: jinak taky si to semtam zahraju... ted sme zrovna s par kamosema prihlaseni v ESL lize, ale neprida to moc na sebevedomi, kdyz vas vyzve na FW nejlepsi klan v CR a da nam 3x 10:0 ale jinak ty noobiky na GZ muzem spolecne vyskillerit kdykoliv  |
Jo Timco mě do toho namočil a od tý doby v tom jedu s nim. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: ne září 18, 2005 4:43 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem updatoval Soldata, logl a po čtvrthodině jsem byl na 1. místě v žebříčku s bodama . Asi jsem to ještě úplně nezapomněl  _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Khaz Modan Mummy
|
Zaslal: ne září 18, 2005 5:42 pm Předmět: |
|
|
Wolf napsal: |
Tak jsem updatoval Soldata, logl a po čtvrthodině jsem byl na 1. místě v žebříčku s bodama . Asi jsem to ještě úplně nezapomněl  |
se snipou to neni nikdy tezky  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|