Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Dedictvi po rangerovi Cunami

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Serpin
Kyklop

PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2005 12:59 pm    Předmět: Dedictvi po rangerovi Cunami Odpovědět s citátem

Pobihal jsem po trznici, nebot jsem prodaval ci shanel par veci. Najednou se mi rozblikal komunikacni krystal. Zprava, ktera prisla byla smutna a zaroven potesujici. Muz jmenem Cunami, ktereho jsem jednou potkal, mi psal, ze se blizi jeho konec a jelikoz nemaje potomku, rad by mi odkazal svuj majetek. Byl jsem prekvapen. Snazil jsem se mu vlit do zil novou nadeji a silu, lec on uz byl rozhodnut. Potesilo me, ze si me za jedno nase setkani oblibil natolik, ze se rozhodl sverit mi svuj majetek.
Stalo se. Ja Serpin jsem zdedil majetek rangera Cunami.

Diky ti priteli. Nezapomenu na tebe. Na tvou pocest jsem pojmenoval sveho noveho mustanga tvym jmenem - Cunami.

Jeste jedno prani Cunami mel:
"Pozdravuj toho druheho, bohuzel jmeno jsem zapomel."
Tedy pozdravuji toho druheho, jehoz jmeno umirajici zapomel. On jiz bude vedet koho myslel.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pajadin
Wyrm

PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2005 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

*zapomenutý přijal pozdrav*
Děkuji snad byla mu smrt vysvobozením...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Nástěnka Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: