Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne duben 18, 2004 5:40 pm Předmět: Výzva - Čtěte pravidelně fórum! |
|
|
Chci vyzvat všechny členy, adepty a zájemce o členství, aby pravidelně navšťevovali fórum Spolku a psali do něj víc než na ICQ. Když se začne víc používat, můžou se tam probírat i aktuální věci jako výpravy na rychlo a tak podobně. Když jste online, není přece problém mít na liště stažený okno s fórem a čas od času do něj mrknou a refreshnout, jestli neni něco novýho. Zpoužitelní se tím a všichni budou o všem dostatečně informováni. Někteří už to tak dělají a pro ostatní by neměl být problém si na to zvyknout - je to maličkost. Aby se vyplatilo se tam pořád dívat, musí se tam psát a aby se tam psalo, musíme se tam dívat. Jednoduché. Stačí tedy naskočit na tento systém a mělo by to fungovat. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: ne duben 18, 2004 8:16 pm Předmět: |
|
|
Cist i psat do fora je skvele, ale nesmi se to prehanet az zitra nekdo sedne k nasemu soukromemu foru a uvidi tam tech dnesnich odhaduju aspon 100 prispevku, asi se zblazni  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: ne duben 18, 2004 8:22 pm Předmět: |
|
|
Maly tip:
na titulni strance fora, vpravo nad vypisem jednotlivych for jsou tri delsi odkazy.. ten nejvrchnejsi zni:
"Zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy"
a zobrazi vam temata, do kterych od vasi posledni navstevy na foru (tzn. musite byt prihlaseni) nekdo neco poslal. Kdo to nevim. uz to vi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: ne duben 18, 2004 8:40 pm Předmět: |
|
|
Konečně tu nebudu sám  _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: ne duben 18, 2004 10:19 pm Předmět: |
|
|
Nechci se nejak *zakoktl se*
*Vyplivl zvykacku*
Jen jsem chtel rici ze se sem divam pomalu kazdy dve hodiny.
*Usmal se, vzal si novou zvykacku a odesel*  _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: ne duben 18, 2004 10:53 pm Předmět: |
|
|
Stane, ty jsi uplne jako já, jenže já navíc mám pořád puštěnou a linknutou Automapu . Šílenství co? _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|