Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: út duben 06, 2004 6:25 am Předmět: |
|
|
*sedl si na židli u stolu ve Spolku*
Je čas nabrousit staré meče
*pousmál se a začal v batohu hledat jemný brousek* |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: út duben 06, 2004 3:18 pm Předmět: |
|
|
Tohle asi nepujde vyresit jen hrubou silou.. Na to bude potreba trochu vice ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út duben 06, 2004 11:24 pm Předmět: |
|
|
*Na louce u lesa se spokojeně pase urostlý bílý koník. Rozvážně přežvykujíc trávu zvedl hlavu, naklonil ji na stranu a na chvíli se zamyslel.*
Normání kůň by se bál. Jeho pána odvedli neznámí lidé a rozhodně nevypadali příliš přátelsky. Normální kůň by měl o svého pána strach a nemohl by se spokojeně pást na louce u lesa a rozvážně přežvykovat trávu. Ale Truhlík nebyl normální kůň. Byl to obvzláště moudrý a světaznalý oř. Truhlík věděl, že jeho pán se v pořádku vrátí. Je to jen otázka času, než si jeho pán sjedná pořádek.
*A tak se koník opět sklonil k zelenavým stéblům a věnoval se okusování jejich mladičkých výhonků.* _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Natea Headless

|
Zaslal: čt duben 15, 2004 8:48 pm Předmět: |
|
|
*začala opět cítit sílu*
citace: |
Mám pocit, že dnes snad budu mít dost energie na to, abych mohla doručit můj vzkaz. |
Ozval se šeptající hlas s lehkou duchovní ozvěnou... _________________ Natea, Hellmasterion |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: čt duben 15, 2004 10:18 pm Předmět: |
|
|
*přijel ke Spolku a uviděl zvláštní postavu v bílé, roztrhané róbě a zářící bílou auru kolem ní*
Hellmasterion! Tak už dorazila!
I přes veškeré nástrahy je tu a nikdo, kdo by jí uvítal...*pomyslel si*...
Nemám mnoho sil... |
Řekla Hellmasterion a pohlédla na mě.
Předej můj vzkaz, je to důležité! |
Hellmasterion řekla a Pajadin napsal: |
Posílá mě Hellmaster z dalekých krajů. Mám vás varovat před jistým Jedl-ičkou. Je to posel Izualův, posel bratra Aethana, jemuž jste oddáni. Jedl-ička je skryt v podzemí, bohužel nevím kde. Hellmaster to ví a říkal, že vám to přijde říci. Jen měl ještě na práci nějaké jiné věci. Jedl-ička přišel do tohoto světa nejen proto, aby působil zlo, ale hlavně kvůli jisté Aerial. Je prý Aethanovou potomkyní. Nechce ji zničit, ale dostat na svou stranu - Hellmaster však říká, že mu vzdoruje, coz je ale pro ni velmi vyčerpávající. Musíte ji najít a hlídat na bezpečném místě. Nesmí se jí nic stát. Hellmaster také vzkazuje, že tuší, že by mohla být na hřbitově bohů a tam po ní máte pátrat. proti Jedl-ičkovi se nesnažte bojovat...porazil by vás. To je vše, co mám vyřídit...Mějte se tedy na pozoru, najděte Aerial a vyčkejte Hellmasterova návratu...
...moje síly slábnou, řekla jsem však, co jsem potřebovala a můžu odpočívat...uvidíme se až se pro mě Hellmaster vrátí...
...ztrácím s...sboh...em |
_________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: čt duben 15, 2004 10:39 pm Předmět: |
|
|
*Cely udiveny precetl si tento pregamen*
*Podival se na oblohu a rekl*
Tato cesta bude nelehka . . . bude zde hodne nastrah cihajici na nas. Musime se vsichni sejit a Aerial ochranit . . .
*Opet vzhledl k nebesum jako by s nekym mluvil a odesel* _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne duben 18, 2004 5:32 pm Předmět: |
|
|
"Konečně jsem se vrátil, abych mohl objasnit události, které se v poslední době děly. Byl jsem v dalekých zemích, když mě kontaktovala Aerial a pověděla mi, že do Vašeho světa přišel Izualův posel jménem Jedl-ička. Ihned jsem si uvědomil vážnost této situace, avšak bylo pro mne v tu dobu velice obrížné ihned se vám vydat na pomoc. Proto jsem se vzkazem vyslal mou Hellmasterion, aby vás informovala. Ta však byla těsně před Spolkem přepadena Jedl-ickovými služebníky kteří jí zabili a vzkaz pro vás jí ukradli. Část mého vzkazu však v jejím těle přehlédli a tak měl Spolek první indicii. Nějaký čas potom čirou náhodou výprava Spolku narazila na tlupu Hellmasterioniných vrahů a v jejich tělech nalezla její deník, který objasnil mnoho skutečností. Touto dobou jsem byl již ve vašem světě a navštívil jsem Aerial, se kterou jsme dlouho rozmlouvali o Jedl-ičkově hrozbě. Spolu jsme na ni seslali ochranné kouzlo, které ji skryje před Jedl-ičkovým zrakem. Když jsem pak konečně dostal ke Spolku, sám Jed-ička na mě čekal se svými kumpány a podařilo se jim mě zajmout. Bylo jen otázkou času, než se mi podařilo se všemi se vypořádat a Jedl-ičkovi uprchnout a teď jsem tu, abych vám mohl říci, co bude následovat a co se to vlastně děje.
Jedl-ička je strašlivý služebník Izualův a proto přišel do tohoto světa, aby páchal zlo a šířil nenávist mezi lidmi navzájem. Je mým ekvivalentem v Izualových službách. Stejně jako já, je téměř nezničitelný, avšak lze ho přemoci a já vymyslím jak. Budete to však muset provést vy, neboť já jsem s Jedl-ičkou podivným způsobem spjat, což nebudu zdlouhavě popisovat, ale zmíním se, že to má za následek několik různých důsledků, jako například to že se navzájem nemůžeme dotknout, nemůžeme před sebou nic skrýt a tak podobně. Ten kdo však v této chvíli hraje velikou roli je Aerial. Všichni dozajista víte, že je Aethanovou potomkyní. Jelikož však Aethan i Izual ze stejného vzešli, je z části spjata i s hrůzným Izualem. Jedl-ička se domnívá, že by mohl Aerial přetánout na svou stranu a tím získat pro svého pána velikou moc. Já si myslím to samé, avšak narozdíl od Jedl-ičky Aerial znám a vím, že něco takového by její vůle nedovolila. Nicméně je ve velikém nebezpečí a nesmíme dopustit, aby se jí cokoliv stalo. Teď je pod vlivem mého kouzla a Jedl-ička na ní nemůže. Kouzlo však brzy přestane účinkovat, vycítím kdy to bude. A až se tak stane, je potřeba Aerial ochránit a převést ji na bezpečné místo, do Spolku, kde připravuji magickou antiochranu. Až tak učiníme, budeme se moci soustředit na poražení samotného Jedl-ičky. Až budu vědět více informací, jistě vám dám vědět."
Poznámka: S případnými dotazy se ně mě můžete obracet formou lístečků na této nástěnce. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne duben 18, 2004 6:41 pm Předmět: |
|
|
"Již jsem spočítal, kdy kouzlo chránící Aerial vyprchá. Do té doby se musíme připravit. Dozvěděl jsem se, že Jedl-ičkovi se podařilo zjistit místo, kde se Aerial skrývá a už jen čeká, až kouzlo pozbyje účinku, aby se jí mohl zmocnit. Můžeme tedy očekávat, že při Aerialině zjevení bude potřeba místo ubránit." _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: st duben 28, 2004 10:57 pm Předmět: |
|
|
"Ve večerních hodinách se tedy vydala skupina hrdinů k hřbitovu bohů, aby se pokusila ochránit Aerial před ničemným Jedl-ičkou. První nájezd jeho nemrtvých vojsk byl však natolik drtivý, že se museli znovuseskupit a rozšířit lehce své řady. Po urputném boji se jim ale nakonec podařilo místo ubránit a porazit i samotného Jedl-ičkova služebníka. Aerial pak byla odvedena do bezpečí a nyní už spokojeně spinká u nás doma ve Spolku." _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Aerial Skeleton

|
Zaslal: st duben 28, 2004 11:01 pm Předmět: |
|
|
Chtěla bych vám všem poděkovat za to, jak jste byli připraveni mne bránit. Jsem moc ráda, že jsou na tomto světě lidé, kterým záleží nejenom na mě, ale i na osudu všech lidí okolo nich. Děkuji vám, že můžu být opět mezi vámi a doufám, že vám pomůžu v boji proti těm, kteří se snaží ublížit tomuto světu.
*usmála se* _________________ Aerial, Aethanův potomek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|