Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Sofin Mummy

Založen: 07. 03. 2005 Příspěvky: 103 Bydliště: kousek od Destardu
|
Zaslal: čt červenec 28, 2005 11:04 am Předmět: |
|
|
Dík za podporu já jsem s tím smířený, trest je asi neúměrný prohřešku, ale aspoň poslouží jako odstrašující příklad. GM mohli do prohřešků napsat za co konkrétně to bylo, ať si ostatní dají pozor co dělají  _________________ Sofin - Paladin, člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: čt červenec 28, 2005 11:58 am Předmět: |
|
|
nechci tady Offtopicovat ale vim na sto procent kdo chtel bugovat a uz si ubugoval 2 knights zbrane a vim o tom kdo to opravdu nevedel.. a to je Sofin..Trest je velky ale bugovani je bugovani a Gm na to asi ohled neberou jestli te navedli nebo tak a mohl by si to dokazat tak mozna ze i jo,jenom ze problem je v tom ze tam byl zmatek a ty si ani nevedel co delat..  _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sofin Mummy

|
Zaslal: čt červenec 28, 2005 12:09 pm Předmět: |
|
|
Až se jednou z té basy vysekám, tak bych byl moc rád kdybych si pro tu knights hračku mohl zajít se Spolkem a získal bych ji tak jak to má správně být _________________ Sofin - Paladin, člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Delarock Harpy
|
Zaslal: čt červenec 28, 2005 12:27 pm Předmět: |
|
|
Dix napsal: |
nechci tady Offtopicovat ale vim na sto procent kdo chtel bugovat a uz si ubugoval 2 knights zbrane a vim o tom kdo to opravdu nevedel.. |
Pulka DP ? _________________ Delarock, The PK |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: čt červenec 28, 2005 12:28 pm Předmět: |
|
|
Sofin napsal: |
Až se jednou z té basy vysekám, tak bych byl moc rád kdybych si pro tu knights hračku mohl zajít se Spolkem a získal bych ji tak jak to má správně být |
Ach... tohle jsem chtel navrhnout na oslavu toho ze se dostanes (a v to pevne doufam a verim) z vezeni...no dobre Shamë padne! _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sofin Mummy

|
Zaslal: pá duben 14, 2006 7:06 am Předmět: |
|
|
*Prásk!!!* těžká okovaná vrata se se zaduněním dovřela. Zarostený muž v otrhané tunice se zachvěl...
"konečně venku" pomyslel si, "tak dlouho jsem se na tuhle chvíli těšil a teď nevím co dál.. Jestli pak si na mě ještě někdo vzpomene?
a budu umět přežít ve světě od kterého jsem byl tak dlouho odtržen?"
"Ahoj Sofine!!!" ze zamyšlení ho vytrhl známý hlas...
"Nazdar Cemnotare, kde se tu bereš?"
"co já, ale kde se tu bereš ty? a jak to vypadáš? málem jsem tě nepoznal"
"právě jsem se vysekal z vězení a přemýšlím co bude dál... zajdu se podívat po kamarádech ze Spolku a potom se asi vydám hledat svůj domek v lese. Snad tam ještě trefím"
"Tak to tě nejdřív zvu na malé pohoštění u mě doma, určitě jsi vyhladovělý..."
"takové pozvání neodmítnu, ta vězeňská strava za moc nestála"
A tak začalo nové Sofinovo putování po Temném Ráji... _________________ Sofin - Paladin, člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Aerial Skeleton

|
Zaslal: so duben 29, 2006 7:41 pm Předmět: |
|
|
Sofin přijat za člena. _________________ Aerial, Aethanův potomek |
|
Návrat nahoru |