Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: pá březen 19, 2004 7:43 pm Předmět: Podivné události |
|
|
Vzkaz ležící v těle Hellmasterion:
citace: |
Není dost času. Přicházejí veliké chvíle. Buďte ostražití a držte při sobě. Ozvu se až to bude bezpečnější. Vyhlížejte naději. Připomeňte si proč jsme tu *H* |
_________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku

Naposledy upravil Hellmaster dne ne duben 18, 2004 12:38 am, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: so březen 20, 2004 11:10 am Předmět: |
|
|
*zamyslel se* Zvláštní to vzkaz...nevím, co si o tom myslet, snad jen že musíme udržet své přátelství a společně čelit osudu... _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt duben 01, 2004 7:32 pm Předmět: |
|
|
Poslední stránky deníku Hellmasterion:
Mistr říká, že se věci daly do pohybu. Vyslal mě s varováním k jeho přátelům do Britanie, do guildy jménem Spolek. Izual opět povstává, ale v jiné formě. Hellmaster prý všechno vysvětlí později. Mám také vyhledat Aerial. Říkal, že se jistě potuluje v místech, kde odpočívají bohové. Po zemi se pohybuje nové nebezpečí, další Posel, a získává na svou stranu schopné poddané. Cesta bude nebezpečná, snad se mi podaří dorazit v pořádku.. |
_________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: so duben 03, 2004 9:24 pm Předmět: |
|
|
Jezdec se zastavil a seskočil z koně. Konečně dorazil ke svému cíli. Sundal černou kostěnou rukavici a vytáhl modravý klíček. Otevřel dveře od cíle své dlouhé cesty a chystal se vstoupit, když vtom za sebou uslyšel nepatrné zašelestění.
Ozval se hlas, který zněl jako když železnou holinkou přišlápnete ocas nastydlému wyrmovi.
"Pospíšil jsem si..." |
Odpověděl rozvážně jezdec.
"Ty si vážně myslíš, že se mi a mému pánovi můžeš postavit? Vážně si myslíš, že Tvoje přítomnost něčemu pomůže? Sám se mě nemůžeš ani dotknout, stejně jako já tebe, nebo jsi snad zapomněl?" |
Ušklíbl se hlas vycházející ze stínu.
"Nezapomněl, Jedl-ičko, ale mám přátele, kteří chápou zkaženost Tvého pána, Izuala." |
Procedil mezi zuby jezdec a otočil se k cizinci zády.
Ze stínu se ozval hrozivý smích, pokud se vůbec smíchem dal nazvat, a když mu po několika minutách začalo být trapné že pořád neutichá, rozpačitě se zakuckal a vytratil se do tmy následován tím vřískavým hlasem:
"Víš, "příteli", i já mám služebníky, které můžu ovládat..." |
Ze stínu vystoupila početná družina urostlých postav a zaútočila na jezdce. Po několika minutách řinčení zbraní a sršení magie do všech stran se rozhostilo ticho a před domem zůstal stát jen urostý bílý kůň. Bez jezdce. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku

Naposledy upravil Hellmaster dne čt duben 15, 2004 9:45 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: ne duben 04, 2004 11:34 am Předmět: |
|
|
*Udivene civi na nastenku*
To se mi nelibi . . .
*Zavrel pusu a rozbehl se domu premyslet* _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: ne duben 04, 2004 4:09 pm Předmět: |
|
|
*zasklebil se*
Proč mám takový divný pocit....úzkosti _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Natea Headless

|
Zaslal: ne duben 04, 2004 6:02 pm Předmět: |
|
|
Před dveřmi do budovy Spolku se zvedla postava v bílém rouchu.
Kde to jsem? Och ne, co se stalo? Musela jsem ztratit vědomí těsně před mým cílem! Jak mě mohli nechat ležet takhle přede dveřmi? To si mě nikdo nevšimnul? A přitom nesu tak důležitou zprávu... |
Postava se pokusila uchopit kliku, ale její ruka prošla skrze ušlechtilý kov, jakoby tam onen předmět ani nebyl.
Aieeeeeeeeeek! Co se to stalo? |
Hellmasterion si z obličeje odhrnula pramínek vlasů a teprve teď si uvědomila, že je mrtvá...tedy...je spíše duch. Začala se vytrácet a jak mizela, uvědomovala si detaily, které o duchaření věděla. Věděla, že tím šokem a přemýšlením vyčerpala veškerou energii, kterou za posledních šestnáct dní získala. Teď bude zase muset čekat...teprve až bude mít dost energie, bude se moci znovu zjevit.
Tam kde ještě před chvílí stála postava v bílém rouchu byl teď naprostý klid. _________________ Natea, Hellmasterion |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: po duben 05, 2004 4:22 pm Předmět: |
|
|
To je spatne.. Velmi spatne. Nejen, ze Helmasterion nedorazila s dulezitou zpravou
* Sklopil hlavu a nejedna slza ukapla *
ale dokonce prisla o vsechnu energii. Musime se sejit v co nejvetsim poctu a tuto energii znovu dodat. Cim vice nas bude, tim vetsi mame sanci!
* Trochu usmev pookral *
MUSIME! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: po duben 05, 2004 5:18 pm Předmět: |
|
|
Souhlasim. Prijdu. Jen reknete kdy a kde a vkolik. Budu tam.
*Sel se pripravit na nelitostny boj* _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere.
Naposledy upravil Necrostan dne po duben 05, 2004 5:28 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: po duben 05, 2004 5:20 pm Předmět: |
|
|
*pozorně si vše přečetla*
*stín se jí mihl v obličeji, záchvěv strachu se vkradl do jejího srdce*
*NE, strach teď není na místě! znovu pozvedává hlavu s přesvědčením ve tváři je připravena čelit se svými spolubojovníky komukoli a čemukoli*
*už se nebojí a trpělivě čeká, až se bude moci postavit zlu* _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|