Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Martin210 Skeleton
|
Zaslal: út květen 17, 2005 5:20 pm Předmět: Mefisto |
|
|
,,Je to chlapec“.Povedala Sakura a podala ho chlapovy v čiernom plašti.Ten sa mlčky odobral aj s dieťaťom od ženy ktora ležala zakrvavena na posteli.Žena zakričala s poslednych síl ,,Nerob to!!!!“.Bolo neskoro.Ale muž poznal temny osud toho chlapca.Muž sa poberal k dveram položil dieťa na oltar blizko pri meste,dieťa ani len slzu nepustilo.V tom muž povedal nejake slova chlapec sa rozplakal v tom sa zo zeme zdvihol kostlivec,zaboril mužovy do chrbta sekeru muž sa zaknísal a spadol,kostlivec chytil chlapca a zmizol snim v hmle.
Od vtedy ho už nitko nikdy nevidel.Ale teraz v noci bola tma nikde nebolo nič vidno všade sama hmla,tma. O polnoci začali pofukovať silne vetry vzduchom sa valilo nebezpečenstvo.Ozvali sa truby na poplach.Britaniu napadli nemrtvy.Ľudia nevedeli ako ich zastaviť.
Keď sa všetok boj presunul k hradu Lorda Britisha začalo to čo už nikto nečakal bolo uz rano,bolo vidno ako lúče svetiel prechadzaju cez tela kostlivcov.Kostlivci sa z ničoho nič začali rozchadzať už po vonku nebolo počut zakerny smiech lichov a ani štrkotanie kosti skeletonov.Zrazu bolo z diaľki počut dve slova,,Rel Por“.Pred branami hradu sa zjavil rytier v zbroji s kosti ale neboli to kosti z mrtvych tiel tie kosti mali ciernu farbu a leskli sa.
S bojovnikovich úst bolo počuť ,,Kal Xen“.Povolal si ducha smrti.Povedal ,,zabi ich“ duch sa pustil a vylomil obrovske dvere na hrade začal vraždit ludí,vtom sa na toho rytiera upriamene pozrelo male dievčatko malo plavé zlaté vlasy,bolo to po prvy krat v živote čo sa usmial ešte niky nevidel take stvorenie,ani nemal kde.Dievcatko schytil dorúk LICHE a zakerne sa smial už snej išiel vysať život.Zakričal ,,STOP“ duch prestal vrazdtit.,,Zabi ich“ povedal a poslal ducha na Licha.Zachranil to dievčatko.
Po boji bojovnik zmizol ani si nedal dolu masku a od vtedy ho nik nevidel.Žeby až teraz? _________________ Viem ze neviem co sem mam napisat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ilidan Gazer

|
Zaslal: út květen 17, 2005 6:20 pm Předmět: |
|
|
Zdravím
Vítej, ať se ti daří a ať znovu nepadneš v pokušení zla . . . _________________ Je jedno kdo jsi, je jedno kým jsi, ale není jedno co děláš.
Co tě nezabije . . . se tě pokusí zabít znova.
Vampír Ilidan - Adept Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: út květen 17, 2005 7:22 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,ja jsem Dix... _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin210 Skeleton
|
Zaslal: út květen 17, 2005 10:16 pm Předmět: Mefisto |
|
|
Caute ak mam nieco napisat o sebe a o svojich skilloch tak som Necro na Pvp nejsem vubec ale PvM mi celkem jde a mam 17 rocnu segru  _________________ Viem ze neviem co sem mam napisat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: st květen 18, 2005 8:15 am Předmět: Re: Mefisto |
|
|
Martin210 napsal: |
Caute ak mam nieco napisat o sebe a o svojich skilloch tak som Necro na Pvp nejsem vubec ale PvM mi celkem jde a mam 17 rocnu segru  |
Ten skill týkající se 17-ti letý slečny se mi líbí nejvíc, dej kontakt
Mimochodem ahoj.
A skilly sem nepiš, je to popsaný na webu, tak si to přečti radši ještě jednou, aby sis to připoměl  _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin210 Skeleton
|
Zaslal: so květen 21, 2005 2:34 pm Předmět: Clenstvy |
|
|
Caute nedari se mi nejak kontaktovat vsaho Adept mastra _________________ Viem ze neviem co sem mam napisat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ilidan Gazer

|
Zaslal: so květen 21, 2005 4:11 pm Předmět: |
|
|
Hm . . . myslím, že by jsi měl spíše kontaktovat Fleka. _________________ Je jedno kdo jsi, je jedno kým jsi, ale není jedno co děláš.
Co tě nezabije . . . se tě pokusí zabít znova.
Vampír Ilidan - Adept Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Agness Kyklop

Založen: 19. 02. 2005 Příspěvky: 682 Bydliště: Britain, Wayfarer`s Inn, izba č.8
|
Zaslal: so květen 21, 2005 4:11 pm Předmět: |
|
|
Ahoj. A urcite kontaktujes toho spravneho?  _________________ Agness - Člen Spolku
Zástupkyně Pána Rekrutů
Válku mezi muži a ženami nikdy nikdo nevyhraje.
Je tady příliš mnoho bratříčkování s nepřítelem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: so květen 21, 2005 5:46 pm Předmět: Re: Clenstvy |
|
|
Martin210 napsal: |
Caute nedari se mi nejak kontaktovat vsaho Adept mastra |
Jses si jisty ze kontaktujes? ... takze ja jsem Flek jsem zastupce pana Rekrutu Wolfa,takze mi napis na muj komunikacni krystal 204625008 a domluvime se  _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: so květen 21, 2005 9:22 pm Předmět: |
|
|
Na strankach je porad uvedeny Wolf, ktery je momentalne mimo. Kontaktuj Fleka, nebo Dixe. Jsem Timeo a uz se zname. Ahoj. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|