Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Pro moji zajimavost: "Jak se divate na dopad meteoritu" |
NIKDY!!!! To bych skoncil(a) na DP uplne. |
|
26% |
[ 7 ] |
Ne, asi bych se uz nevratil(a). |
|
23% |
[ 6 ] |
Ano, bylo by to bolestive, ale pokud by to pomohlo, jsem ochoten(na) to podstoupit |
|
50% |
[ 13 ] |
|
Celkem hlasů : 26 |
|
Autor |
Zpráva |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: st květen 11, 2005 4:44 pm Předmět: Lagy aneb. Quest s meteoritem |
|
|
To co vam tady ted napisu bude znit jako silenstvi a vetsina z vas me prokleje, ale takhle to vazne dal nejde.
Posledni dobou zacaly opet nechytny lagy, ktery jsou zhruba od 15:00 do 22:00, pak se trosku uklidnuji, ale cista hra je az kolem 00:00.
Je to vazne humus. Zapnu si ultimu, ze si chci zahrat, ze se chci bavit, jenze to nejde. Cukam se jak chameleon kdyz sprintuje a to se snazim jen pomalu jit. V lehouckym dungu pro Crafty me maga ukouse s prehledem Shadow Spider, aniz bych dokazal behem tech tri kousnuti vypit jediny GH a samozdrejme ze neudelam jediny krok.
Kdyz uz je to trosku lepsi, tak prijedou PK v nechutny prevaze a prevalcuji kazdeho kdo nekam chce jit.
Tohle zabava vazne neni.
Nemam poneti jak zmirnit lagy, nevim o opatrenich ktere by pomohly. Verim ze nasi Bohove se s tim snazi neco delat, ale jejich sily jsou preci jen omezene a jsou to vesmes take jen lide. Jim nic nevycitam a ani nehodlam. Obdivuju co vsechno dokazi snaset.
Napadla me jedna vec, co by mohla pomoct. Bylo by to asi jen docasne, nez si kazdy udela miliony postav a nashromazdi si nespocet cetek tak, aby se servr znovu zalagovaval.
NECHAT DOPADNOUT METEORIT a vyhladit celou populaci se vsim co ma jen znamky zivota a spalit vsechny veci v prach.
Nerika se mi to snadno, trenoval jsem opravdu hodne abych mel to co mam. Napriklad Cartografku trenit bylo zlo samo, Alchemka uz byla jednodussi, Craftovi udelat vsechny skilly na max a to jeste s Assistem byla otrocina a je tu spousta dalsich dovednosti, kterych si opravdu cenim. Jenze k cemu mi jsou vsechny ty dovednosti, kdyz si nemuzu zahrat!
Take by bylo napovazenou, zda zrusit dualy uplne ci je nechat. Tezko rict, do toho uz nemuzu v zadnem pripade kecat. Jen se mi nabizi otazka zda by to pomohlo ci ne.
Tak a ted ti z vas kdo si toto precetli me muzete oznacit za Guildovniho blazna. Ja to strpim a nikomu to nebudu mit za zle. _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kelnor Arach

|
Zaslal: st květen 11, 2005 4:50 pm Předmět: |
|
|
Proti total wipu vůbec nic nemám. Naopak. Opravdu by to prospělo, ale pochybuju, že se to někdy stane, protože pro 90% lidí by život ztratil smysl
Mě se to sice říká velice snadno (aktivně hraju jednu postavu a to je upír ), protože můj majetek je veškerý žádný, ale s těma lagama se brzo bude muset něco dělat.
Myslím, že zakázat úplně duál by opravdu prospělo. Nikdy sem duál nepoužíval a ani to nemám v plánu a jestli někomu nestačí těch 5 postav co si může vytrénovat n účtu jednom, tak to je opravdu asi blázen. _________________ Kelnor, Autarkis
The ageless shadow.
Člen Spolku
"Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: st květen 11, 2005 4:59 pm Předmět: |
|
|
Total wipe by prospel v tom zmysle,ze by asi mnoho ludi prestalo hrat.Ak nie definitivne tak aspon na istu dobu.A to by bolo znacne zlepsenie. _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Shadow Orc
Založen: 08. 11. 2003 Příspěvky: 184 Bydliště: Chomutov, Brno
|
Zaslal: st květen 11, 2005 5:09 pm Předmět: |
|
|
Já jsem pro, jelikož je to nehratelné.Duál zakázat a basta.Žijete přeci taky jen jeden život . Potkáváte je furt a všude. Makro jede na plný kule a zbytek je nezajímá. Já když hrál a pomalinku tam skákala desetinka za desetinkou, to byl pocit. Dneska si udělají postavu, zadotují, pustí makro a jedou. Za týden je přestane bavit, jelikož netuší jak s ní hrát a tak jedou jinou. Prostě WIPE.  _________________ Shadow
stárnoucí vampír Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: st květen 11, 2005 5:16 pm Předmět: |
|
|
Totální wipe by pomohl hlavně ostatním shardům. Podle mě bychom se dočkali hromadného odchodu lidí (možná i guild) jinam. Mnoho lidí tady drží právě ten pocit práce a velké dřiny, kterou odvedli. Kdyby se udělal wipe i na postavy, tipoval bych, že DP1 příjde asi o polovinu aktivních hráčů.
Otázkou je, jestli je to dobře nebo špatně. Podle mě dobře - lagy nebudou a pročistí se vzduch. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Infidlo Orc

|
Zaslal: st květen 11, 2005 5:25 pm Předmět: |
|
|
Mně by to taky nevadilo, sice už nějakej ten pátek hraju a něčeho jsem dosáhla, ale co, proč nezačít od začátku? Pokud by to jenom trošku zmírnilo lagy... Momentálně mohu hrát ještě dopoledne, ale za chvilku půjdu do práce a budu moci jen po večerech. Je fakt, že teď už se to skoro nedá a o víkendu už od 11 hodiny  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: st květen 11, 2005 5:34 pm Předmět: |
|
|
Najhorsie je,ze toto riesenie,aj ked sa zda akokolvek definitivne,je asi jedine,ktore by mohlo mat nejaky efekt...ktory by dokonca mohol aj vydrzat.
A ako vravi Ursus,lidi by odisli inam,takze by to trvalo hoooodne dlho,kym sa DP dostalo zase tam,kde je teraz.A to je len dobre,pretoze sucasna situacia je skutocne neunosna. _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: st květen 11, 2005 5:37 pm Předmět: |
|
|
Jo proč ne, akorat je pak otazka na ak dlouho to pomuze. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kelnor Arach

|
Zaslal: st květen 11, 2005 5:40 pm Předmět: |
|
|
Můžem se pak taky hromadně přestěhovat jinam  _________________ Kelnor, Autarkis
The ageless shadow.
Člen Spolku
"Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Serpin Kyklop

|
Zaslal: st květen 11, 2005 6:14 pm Předmět: |
|
|
Total wipe to procisti, jak od veci tak od lidi, ale otazka je jak dlouho by to vydrzelo nez by se musel udelat dalsi wipe. Nebyla by jina moznost ??? _________________ Spravedlivý
(člen Spolku) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|