Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: út březen 16, 2004 9:24 pm Předmět: FLEK |
|
|
Milý spolku …….. chtěl bych vás požádat a členství ve vašem spolku.TEDY POKUD HAJÍTE DOBRO, NEPODPORUJETE VRAHY A LOUPEŽNÍKY,ZASTÁVÁTE SE MLADŠÍCH,A POMÁHÁTE ZAČÁTEČNÍKŮM.DÁVÁM VÁM TYTO PODMÍNKY PROTO ŽE SE BEZ VYKONÁVÁNÍ TĚCHTO PODMÍNEK NEOBEJDU……
ZDE JE MŮJ PŘÍBĚH
Nevím jak jsem vzniknul ani nevím kde*lituje sebe*ale přesto vím jak vzniká člověk protože jsem se hodně v mladí i nadále učil anatomii lidského těla.Můj příběh začíná tím jak stojím v přístavu a koukám na rozbouřené moře něco není v pořádku cítím jak ležím na zemi ať dělám co dělám,tak nemůžu za žádnou cenu otevřít mé unavené oči.Bolí hlava jen slyším v dáli pár neznámých slabik
Zněla jako *vzpomíná* jako Kal vas flam v tu chvíli mě strašně pálilo břicho.Nato slyším povědomí hlas který volal……volal In mani.Potom jsem slyšel tem samí hlas jak zakřičel a padl na mě.pak jen běžící kroky směrem ke mně…Probudil jsem se v místnosti která voněla bylinkami.*snaží si vybavit vůni
bylinek*Šáhl jsem si na hlavu a zjistil že tam mám ošklivou spáleninu.břicho jsem měl zavázané obvazy.byl jsem velmi dezorientovaný.přišla ke mě postava která měla plášť.plášť byl bílí myslel sem že je to smrt,ale nebyla *oddechl si*
dala mi studený obvaz na hlavu*zabolelo to*.strašně mě bolí hlava *řekl jsem*.
(osoba konečně promluvila a já byl rád že mluví)Vím to.*řekla* tvého otce se mi boužel nepodařilo zachránit .*řekla*.v tu chvíli mě zapálila hlava a probleskl mi v hlavě mráz ááácccchhh *zvolal sem*.Vzpomínky se mi vraceli ááácccchhh *zvolal sem znovu*.zdravotnice se lekla a odstoupila od mne.nebojte se
* řekl jsem*jen se mi vracejí vzpomínky
a potom sem vyrustal na ulici a zacal sem mit vstah k valecnictvi a tak sem se rozhodl byt paladinem krasne casy
*pomyslel si*
ale jednoho dne sem potkal krasneho rytire na mustangovi a najednou zase Mras v hlave vzpominky se vraceli.byl to kluk jmenem pajadin ale on me poznal a rekl bratre.*zastavilo se mi srdce*.bratr co to delas a povidali a povidali ..................................takto konci muj pribeh.
DOUFAM ZE BUDU MOC VSTOUPIT DO SPOLKU
PREDEM DEKUJI FLEK _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: út březen 16, 2004 10:24 pm Předmět: Re: FLEK |
|
|
Zdravím tě ! My se známe, takže se zde nemá smysl rozepisovat. Velice rád tě vidím mezi žadateli ! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: st březen 17, 2004 12:18 am Předmět: |
|
|
Zdravím tě paladine Fleku!
Já jsem Wolf, také paladin, momentálně zastupující
Pána rekrutů. Jsem rád že se hlásíš k nám!
Až budeš chtít tak mi napiš na můj komunikační krystal
s číslem 230408522 a domluvíme se co dál... _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: st březen 17, 2004 9:44 am Předmět: |
|
|
Vítám tě Fleku.
Jen jsem chtěl říci k tvým zajimavým podmínkám, že u nás tomu říkáme jinak. Je to naše přesvědčení. Pokud by jsi četl náš kodex, asi by ti bylo vše hned jasné *usmál se*. _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

|
Zaslal: st březen 17, 2004 2:08 pm Předmět: |
|
|
ano samozrejme je mi to jasne *uvedomil si* _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: st březen 17, 2004 5:29 pm Předmět: |
|
|
*zavzpominal, ikdyz nerad, na minulost*
Zdravím Tě, milý bratře! Jsem šťastný, že nalézt povedlo se mi Tě! Snad Aethan nám byl nápomocen a my se opět shledali...
...rád budu bojovat po Tvém boku, bránit Tvůj život, hájit čest paladinskou a čest Spolku...Vítej!
*radostně vstal a poslal poslíčka se svitkem* _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Aurora de la Muerte Harpy

Založen: 21. 11. 2003 Příspěvky: 81 Bydliště: Lavicka v cehu rangeru
|
Zaslal: st březen 17, 2004 9:38 pm Předmět: |
|
|
*Dobehla do Spolku cela uhnana po neprijemne potycce s dvema lupici, ze ktere nakonec jen tak tak vyvazla ziva. Udelala si caj a usadila se do kresla predstaveneho* Ha novinka na nastence *rekla si, a dala se do cteni pousmala se nad hrubkami, ale nakonec s usmevem na rtech uvitala zadost noveho vrahobijce* _________________ Aurora Muerte - Grandmaster sniper |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

|
Zaslal: čt březen 18, 2004 2:22 pm Předmět: |
|
|
ano uvědomuje si chyby*zamyslel se* ale v dětství mě již otec nestačil naučit moc dobře psát *zavzpomínal a ve stopách bratra odjel * _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: pá březen 19, 2004 10:17 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Fleku, mne uz znas (Wolfik rozdava me cislo na potkani ). Z chyb si nic nedelej, jsou tu i horsi  _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

|
Zaslal: so březen 20, 2004 8:09 am Předmět: |
|
|
dekuji ti Timeo jsi moc hodny ty a Sharlon Emir*rekl a na svem kone odjel pryc* _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|