Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
karlos IV Ettin
|
Zaslal: pá březen 05, 2004 12:00 am Předmět: Fishing? |
|
|
Trenuji fishing a jsm mirne nad prumerem. chytam na mori zelene a bile rybky (bless, armor). nevite nekdo jak je to dal? Co budu jeste chytat, od kolika? jak je to s mapama pokladu? Musi se ty ryby rezat po jedne a od kolika? Nikde jsem nenasel popis tohoto skillu  _________________ Ten, ktery stale hleda |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: pá březen 05, 2004 9:14 am Předmět: |
|
|
No fishing je sam o sobe zajimavej. Chytani ryb je uklidnujici.. chytat muzes v HIDU( doporucuji). Pokud chytas na molu, nikdy nevytahnes bazrevnou rybicku. Pri chytani z lodi, tahas jak obys, tak i barevny rybky, ale i sea serpenty a krakeeny.
Ohledne rezani, rybky rezat jdou na stejky a barevny rezat nejdou.
Este budes chytat deep rybku, ale nevim odkdy, jeste jsem zadnou nevylovil  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
karlos IV Ettin
|
Zaslal: pá březen 05, 2004 5:40 pm Předmět: |
|
|
Gate keeper napsal: |
No fishing je sam o sobe zajimavej. Chytani ryb je uklidnujici.. chytat muzes v HIDU( doporucuji). Pokud chytas na molu, nikdy nevytahnes bazrevnou rybicku. Pri chytani z lodi, tahas jak obys, tak i barevny rybky, ale i sea serpenty a krakeeny.
Ohledne rezani, rybky rezat jdou na stejky a barevny rezat nejdou.
Este budes chytat deep rybku, ale nevim odkdy, jeste jsem zadnou nevylovil  |
No tohle jsem vedel jen ten hid je zajimavej (to jsem nevedel) ale slysel jsem ze od nejakeho skillu mohu pri rezani rybek po jedne vypadnout nejake mapy pokladu??? Nevim jaky level nevim od jakeho skillu, atd. ja bych jeste poradil tem co zacinaji rybarit na mori at chytaji ze zaparkovane lodi aby mohli z lode uteci pred vyse popsanymi priserami dobra finta, kdyz vylezou za vama dejte guards a da se jit chytat dal (projednano s jednim GM - muze se to ) _________________ Ten, ktery stale hleda |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: so březen 06, 2004 2:24 pm Předmět: |
|
|
Kdyz jsem hraval pred nekolika lety, tak byl fishing popsanej na webu dp, ale ted je tam uz jen par skillu a ceĺkove jsem se jako NBik na webu moc nedozvedel...mapy pokladu by meli jit chytit...tedy nevim, jak je to ted, ale byvalo to tak, ze jsi chityl lahev a v ni byla mapa pokladu...a nekdy pobliz kraken:o)) Skill byl myslim 60...ale nevim to jiste...precijenom je to uz nejaka doba... _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: ne březen 07, 2004 12:36 am Předmět: |
|
|
Mapy pokladu !! Huh jen moment .... * odbehl si pro prut *  _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jalabhar_Xho Harpy

|
Zaslal: ne březen 07, 2004 8:18 am Předmět: |
|
|
Tie carovne ryby sa daju chytit len na mori, alebo aj z mola? _________________ Jalabhar Xho, Vampir v sluzbach Aethana |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: ne březen 07, 2004 10:45 am Předmět: |
|
|
Jalabhar_Xho napsal: |
Tie carovne ryby sa daju chytit len na mori, alebo aj z mola? |
Musis byt na lodi abych chytil rybku. Ta lod muze byt zaparkovana v pristavu, ale musis byt na lodi
jinak Ja jsem zatim zadnou mapu nenasel. Pokud se nekomu postesti, at da vedet  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ancalagon Harpy
|
Zaslal: ne březen 07, 2004 11:02 am Předmět: |
|
|
A kde lod sezenu - za kolik? _________________ Let the Light shine upon your Path. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: ne březen 07, 2004 11:20 am Předmět: |
|
|
Lod koupis u vendora (svitek) za nejakych 8-14 tisic (dle typu). Tusim. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: ne březen 07, 2004 12:05 pm Předmět: |
|
|
Prosím, kdybyste někdo koupil lodičku a chtěl vyrazit na lov na moře...mohl by mě vzít s sebou? Byl bych moc rád... _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|