Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: po březen 07, 2005 7:05 pm Předmět: |
|
|
Leny-m napsal: |
Kolují tu takové zvěsti.. *chechtá se* Jak je to doopravdy s tvým pohlavím, ať mám jistotu? |
[ OT: Pardon, ze rejpu, ale v podpisu ma "bratr" Rica ] _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po březen 07, 2005 7:12 pm Předmět: |
|
|
Vysvětlim to Lenyho podivné chování lidsky. Prostě neumí číst a svůj nedostatek řeší urážením zájemce o členství *zlobí se*.
Takže je všechno v pořádku Llewelyne :o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: po březen 07, 2005 7:20 pm Předmět: |
|
|
Jestli to vyznělo jako urážka, tak jste to pochopili špatně.. ono kdo si to zapamatuje po jednom přečtení? Byl to tak hezký příběh, že jsem to četl jak z knihy.. Pak jsem nevěděl jak reagovat podle jména.. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: po březen 07, 2005 7:53 pm Předmět: |
|
|
Znova jsem si to přečetl a jako urážka mi to fakt nepřipadá, jestli to byl vtip od Hellíka pochybuju, on nevtipkuje.. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
The Last Mummy
|
Zaslal: út březen 08, 2005 12:44 am Předmět: |
|
|
Ale vtipkuje ...jednou mi říkal, že jsi moooc šikovnej
Ahoj Llewe....Llewe....Llewelyne...teda neuměl bych se ani představit - natož podepsat. Budu ti říkat Lewe . Jsem rád, že jsem si mohl přečíst tvojí přihlášku. Přeji tobě i tvému bratrovi hodně úspěchů v přijímacím řízení.
*Brumlá si*
...Nechápu jak jednomu mohli dát takový jednoduchý zvučný jméno a druhýmu takový, že i mág by si o něj jazyk rozpůlil....
*a odchází* _________________ Kdo bude bezděčně běhat dopředu - léčí se SÁM!!!! Kdo to nechápe, umře...
Nechápe čas - člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: út březen 08, 2005 11:04 am Předmět: |
|
|
Já nevím co všichni máte s mým jménem. Když mi budete říkat zkráceně tak mě to vadit nebude (ale prosím sjednoťte se na tom, ono je pak těžký se vyznat když na vás volají Lewe,Levi,Live atd.) a náhodou je to zvučné jméno Llewelyn. Jak vidět, můj bratr Rico se zpozdil, snad brzy přijde. Je pravda, že to je delší příběh, ale nikdo vás nenutí si ho pamatova, ono by možná stačilo si všimnout že tam mám napsány věci typu "byl jsem" a ne "byla jsem" a tohle mě opravdu moc neuráží, nejsem typ který by kvůli komolení jména atd dělal nějaký divadla, akorát se prosím sjednoťte na tom jak mi budete říkat, aby to bylo přehledné.
Děkuji _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
Mám vytvarované tělo! Kulatá je také tvar. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Archandel2 Gazer
Založen: 13. 02. 2004 Příspěvky: 290 Bydliště: Bratislava,Slovensko
|
Zaslal: út březen 08, 2005 3:23 pm Předmět: |
|
|
Navrhni si sam,ktore sa ti najviac pozdava. _________________ DarkAngel
Archandel2 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: út březen 08, 2005 3:43 pm Předmět: |
|
|
myslím že Lewe bude stačit _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: so březen 12, 2005 10:27 pm Předmět: |
|
|
když pak zmožený vyčerpávajícím pohovorem a 2 lahvemi vina, konecne usedl do travy. Tak mu doslo co se dnes prave stalo, byl velmi potesen, a s lehkym usmevem usinal.
Potom se mu celou noc zdalo o tom jak s ostatními druhy se vydává za dobrodružstvím a celým snem ho provázela slova: "Aethan s tebou" _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: st březen 16, 2005 6:02 pm Předmět: |
|
|
Llewelyn napsal: |
když pak zmožený vyčerpávajícím pohovorem a 2 lahvemi vina, konecne usedl do travy. Tak mu doslo co se dnes prave stalo, byl velmi potesen, a s lehkym usmevem usinal.
Potom se mu celou noc zdalo o tom jak s ostatními druhy se vydává za dobrodružstvím a celým snem ho provázela slova: "Aethan s tebou" |
"A Spolek má dalšího adepta. Jsem si jist že k nám dobře zapadne..." pomyslel si Wolf. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|