Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: po březen 07, 2005 9:33 am Předmět: |
|
|
Tohle posoudim, az zase nekdy dobehnu nejaky tezsi dungeon.
Jinak pokud chce najaky mag pujcit archimagi komplet, tak reknete. Doted to byla jen cetka na trh, kterou jsem si sehnal za mesic (z lootu, coz pri castosti meho hrani neni nic drsneho) ted ma alespon nejaky vyznam.
Spise nez o nutnost miti komplet, bych zminil fame naroky na to, moci tento komplet obleci - ale nezkousel jsem, mozna neni nutne ho mit na sobe, mozna se to zmenilo... gm vi, ja ne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po březen 07, 2005 1:53 pm Předmět: |
|
|
Baltik napsal: |
ta zona znamena pouze ze nejde teleport ze svitku, z hlavy by jit mel |
Mě to nedá, takže prosím neodpovídat, jen jsem chtěl nějakym vtipnym způsobem podotknout že některý povolání ten teleport z hlavy nedaj a nejedná se o mlátiče který by si cestu probili ;o). No, i ten vtipnej způsob se mi z toho nějak vytratil. Tenhle post je bezpředmětnej, ale nebyl bych to já, kdybych se nad konkrétn touhle věcí nepozastavil ;o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po březen 07, 2005 1:54 pm Předmět: |
|
|
Vilgerius napsal: |
Spise nez o nutnost miti komplet, bych zminil fame naroky na to, moci tento komplet obleci - ale nezkousel jsem, mozna neni nutne ho mit na sobe, mozna se to zmenilo... gm vi, ja ne :) |
Určitě se ty fame nároky sníží. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: po březen 07, 2005 6:41 pm Předmět: |
|
|
Dotazky - 1) neni moznost zavedeni vice morfu z hlavy? kure a man/woman je preci jen malo a kdyz uz se s tim hyba mohl by mag dostat neco pouzitelneho i z kebule - preci jen da se to ortnout a slo by to pouzit jen nekde...
2) Drak - popremejslel jsem o tom a morf do draka jak jsem pochopil neomezuje kouzleni - tedy kdyz potahnu archmagi komplet mam stejne nejlepsi morf k dispozici a neni nicim omezen - tady nevidim logiku. A navrhuji snizit nabiti hulek na 5 jako ostatni.
3) demon - nad tim 5 kruhem prosim jeste popremyslejte Mag bez sumonu a IJS proste je k nicemu. Maximalni vyuziti je nekde k zazdeni, ale to jde zas i bez morfu a morf vyuzitelny na jednu jedinou vec...
4) Veterinou lecene morfy - pokud ale mag dostane k dispozici tyto morfy a budou pouzivany, byl bych rad za zvazeni moznosti zvednout magum moznost veteriny z 30r na 50 jako heal. _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Baltik Obyčejný Havran
|
Zaslal: po březen 07, 2005 10:03 pm Předmět: |
|
|
Hellmaster napsal: |
Mě to nedá, takže prosím neodpovídat, jen jsem chtěl nějakym vtipnym způsobem podotknout že některý povolání ten teleport z hlavy nedaj a nejedná se o mlátiče který by si cestu probili ;o). No, i ten vtipnej způsob se mi z toho nějak vytratil. Tenhle post je bezpředmětnej, ale nebyl bych to já, kdybych se nad konkrétn touhle věcí nepozastavil ;o). |
*Hele rejpal, ja mu to vratim*
Myslis takove jedno povolani, ktere jsem nezminoval hlavne proto, ze jsem si byl jist ze me nebude zkouset, protoze vi stejne dobre jako vim ja o tom, ze nez vleze do te brany, tak si mile krakeny nalaka pres VDS ke stene kde je pochyta parafieldem, takze ten naklikly EF svitek se kterym vleze do gate je jen pro jistotu?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po březen 07, 2005 10:29 pm Předmět: |
|
|
Baltik napsal: |
Hellmaster napsal: |
Mě to nedá, takže prosím neodpovídat, jen jsem chtěl nějakym vtipnym způsobem podotknout že některý povolání ten teleport z hlavy nedaj a nejedná se o mlátiče který by si cestu probili ;o). No, i ten vtipnej způsob se mi z toho nějak vytratil. Tenhle post je bezpředmětnej, ale nebyl bych to já, kdybych se nad konkrétn touhle věcí nepozastavil ;o). |
*Hele rejpal, ja mu to vratim*
Myslis takove jedno povolani, ktere jsem nezminoval hlavne proto, ze jsem si byl jist ze me nebude zkouset, protoze vi stejne dobre jako vim ja o tom, ze nez vleze do te brany, tak si mile krakeny nalaka pres VDS ke stene kde je pochyta parafieldem, takze ten naklikly EF svitek se kterym vleze do gate je jen pro jistotu? 8) |
Hah :o).
Edit: Tak jsem setřenej, no :o) _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|