Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: čt únor 17, 2005 2:56 pm Předmět: |
|
|
Vkradl se do prostor trhu a opatrně ve stínu noci prošel branou do vězení. Brána jen tiše zahučela. Všude byla tma, jen se z dálky ozývalo tlumené sekání.. bachařka chraplavým hlasem hodně málo podobnému ženskému křičela požadavky na vězně. Vyndal z kapsy dýku a opatrně vypáčil ze stěny kamen. Vstrčil dovnitř balíček vyrobený z listů a pevně ovázaný smotanou bavlnou z ovcí. Zasyčel na Adoshe, aby si balíček převzal a znovu vrátil kamen na původní místo, kde byl. Tak tiše jak přišel, tak se zase vypařil, jen obláček dýmu, který po něm zůstal mohl prozradit jeho přítomnost. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Adosh Wisp
Založen: 26. 09. 2004 Příspěvky: 446 Bydliště: Britain domek č.9(praha)
|
Zaslal: čt březen 03, 2005 11:32 pm Předmět: |
|
|
* mladý ale zarostlí vězen doběhl do menší místnosti, vytáhl si dřívko a vyril tři číslice pod řadu dalších číslic...
Pak si doběhl za bachařkou a požádal jí o otevření cely....
Když přivázal svojí lamku a svalil se na postel, začal si vězen brblat něco pro sebe něco v tom smyslu: kam spěchat...mám tu klid mám střechu nad hlavou,žádné násilí a krve prolití ,suchou postel kterou jinak nemám a spím ve křoví jídlo se sice nedá moc dobře pozřít ale aspon je,práce je tu dost takže se nenudím...a co venku tam mě čeká jen smrt a potupa...takže si ještě užiju klidu dokud bude práce
tomu vězni už asi definitivně hráblo řekla bachařka ztrážnému...každou noc si začne povídat sám pro sebe bud má něco za lubem nebo úplně zcvokatěl
když to na to ztrážník odsekl těžkej případ schyzofrenika co chce ven za zcvoknutí ale nejspíš pude do blázince
bachařka se na něj jen tak podívala a odvětila asi máš pravdu... _________________ ZPĚT DO ČASŮ KLAMÁÁKA!!23
--teknokrates-- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Adosh Wisp
|
Zaslal: so březen 05, 2005 9:58 am Předmět: |
|
|
Jako skoro každý den zazvonil zvoneček, a bachařka pustila ven z cely jednoho vězně...
Bachařka pokřikuje svoje požadavky, a když tu vězen zvolá: Dneska maj řemeslníci poptávku na Palmoví dříví...
Bachařka se zamyslela a podívala se do statistiky dne kde viděla že povel Palmu a PADÁM!!! už jenom za dnešek vykřikla asi 130x.
Když si vězen dával pauzu, a seděl na schodech držíc svojí lamičku zamyslel se nad tím že když podle cedulky kdo a kolik toho vysekal viděl že za jeden den vysekal 500logů a jemu už zbívá jen 445.
řekl:Pokud neuvidím dnešní měsíc tak se zbláznim... _________________ ZPĚT DO ČASŮ KLAMÁÁKA!!23
--teknokrates-- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Adosh Wisp
|
Zaslal: so březen 05, 2005 6:46 pm Předmět: |
|
|
Návnada se vám vrátila  _________________ ZPĚT DO ČASŮ KLAMÁÁKA!!23
--teknokrates-- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: so březen 05, 2005 11:36 pm Předmět: |
|
|
Jupíííí  _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: ne březen 06, 2005 10:07 am Předmět: |
|
|
Už jsme začli včera trénovat a za chvíli jsme udělalivelké pokroky, takže odflus by mohl časem zařídit vykouzlenou zvěří  _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Adosh Wisp
|
Zaslal: út březen 08, 2005 3:02 pm Předmět: |
|
|
Moje nabídka a poptávka )
Takže nabídka:
Levná pracovní síla a hadrový panáček na odflus
Poptávka:
Samozdřejmě největší množství regů Ns a Bp
dále nějaký magický kite shield (na ty flusy)
to bude asi pro zatim vše _________________ ZPĚT DO ČASŮ KLAMÁÁKA!!23
--teknokrates-- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: út březen 08, 2005 8:42 pm Předmět: |
|
|
Blahopreju k navratu!
Ja si cas sekani kratil tim, ze jsem vymyslel zavislost behani a stromku, ktere dostavas a nasledne to testoval (:. Doted nevim, jestli jsem neco vymyslel, nebo ne, hihi..
A Trpaslik je o zabave a ne o brani si prikladu z nemeckeho ovcaka po transplantaci mozku, hihihi. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Adosh Wisp
|
Zaslal: út březen 08, 2005 11:29 pm Předmět: |
|
|
hehe  _________________ ZPĚT DO ČASŮ KLAMÁÁKA!!23
--teknokrates-- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
The Last Mummy
|
Zaslal: čt březen 10, 2005 6:56 am Předmět: |
|
|
Jestli ti bude stačit kite shield of guarding , tak se o něj přihlaš...jinak mám taky velikánskou radost, že jseš zase mezi námi. A co se týče návnady...v tom Hytlu jsi byl skvělej, jen se nauč běhat ke klerikovi, ne od něj. Proto nosm ten Ice pláť abych byl vidět a vy věděli kam běžet  _________________ Kdo bude bezděčně běhat dopředu - léčí se SÁM!!!! Kdo to nechápe, umře...
Nechápe čas - člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|