Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Baltik Obyčejný Havran
|
Zaslal: út březen 01, 2005 4:03 pm Předmět: |
|
|
Delarock napsal: |
Kral co umi IVM celkem daleko  |
na krale co umi IVM rozumny loupeznik nezautoci  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joker Ettin
|
Zaslal: út březen 01, 2005 4:03 pm Předmět: |
|
|
Ursus napsal: |
Mohu jednu otázku?
Proč hraješ PK, když na tebe každý nadává a ty se musíš obhajovat a ostatním lidem kazíš hru (ti, co by chtěli PvP si ho mohou najít jinak)? |
Cekal sem, kdy se me nekdo zepta, sem PK kvuli "modrakum" protoze modri o sobe rikaji ze sou "dobri", takze se nekterym "snazim" ukazat ze i vrah muze byt kolikrat slusnejsi nez modrý (ale i cerveny). Je to dost špatný, když mě někdo obere a zabije mi jezditko, tak je to vetsinou doprovazene slovy "Vy to delate taky" a to bych chtel nejak zmenit... |
Mockrat jsem se s tebou stretl a neprasis to vim ja osobne si delam takovy denicek co od kteryh pk cekat takze kteri me aspon resly resnu taky .Ja treba pkckum lotnu tmr a nake me potrebne regy proste spotrebaky ktere vyuziju v dalsich bojichAbych lotil nake rose rangum nebo tak to ne.Hlavni prijem tmr mam z pk  _________________ Má duse patří bohu,
Zivot můj dostane král,
srdce své daruji Zeně,
čest svou si ponechám sám
Legionář tělem i dusí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Delarock Harpy
|
Zaslal: út březen 01, 2005 4:04 pm Předmět: |
|
|
Mohu jednu otázku?
Proč hraješ PK, když na tebe každý nadává a ty se musíš obhajovat a ostatním lidem kazíš hru (ti, co by chtěli PvP si ho mohou najít jinak)? |
Cekal sem, kdy se me nekdo zepta, sem PK kvuli "modrakum" protoze modri o sobe rikaji ze sou "dobri", takze se nekterym "snazim" ukazat ze i vrah muze byt kolikrat slusnejsi nez modrý (ale i cerveny). Je to dost špatný, když mě někdo obere a zabije mi jezditko, tak je to vetsinou doprovazene slovy "Vy to delate taky" a to bych chtel nejak zmenit... |
Děkuji, jsi první, který mi byl schopen smysluplně odpovědět. |
Je to taky jedna z veci proc nedavam HK, nechci aby ho davali me...
A jeste me tak napadlo, vetsina PK po tom co ho zabijete (i ferove) na vas vyjede jaky ste lamy (ja taky, pokud utocite z gardu nebo vas je 6x tolik :p), ale to neni to nejspravnejsi, pak se tech X modraku na to Pk nastve, da mu HK, nastve se to PK a az potka treba i NB modraka, tak mu da HK a takhle to jde furt dokola, nez vsichni prestanou davat HK  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Delarock Harpy
|
Zaslal: út březen 01, 2005 4:05 pm Předmět: |
|
|
Baltik napsal: |
Kral co umi IVM celkem daleko  |
na krale co umi IVM rozumny loupeznik nezautoci  |
Ale kamikadze loupeznik jo
*premysli proc vletel do te 10-ti clenne skupiny sam, s plnou vybavou* |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: út březen 01, 2005 4:06 pm Předmět: |
|
|
Vzdycky se najde nejakej ichtyl co da HK, RK jen tak aniz by se reklo jediny slovo... takhle jsem prisel ve mestech o dva black musty, protoze ja neguarduju _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joker Ettin
|
Zaslal: út březen 01, 2005 4:08 pm Předmět: |
|
|
Baltik napsal: |
Joker napsal: |
Ty jsi kdyz jsi zacinal nechtel nakeho mustanga aby jsi na nem mohl jezdit a v tu dobu si pripadal jako naky kral?  |
Vis jak daleko dojede kral bez osobni ochranky v lesich plnych zbojniku a loupezniku?  |
No to je zivot a pro nb i poucení nekdy i znechucení. Si vzpomínam na mích prvních 5 minut v dp vylezu z dolu s wariorem ve sve ,,Top vybave¨nakej leather sword a tak vybehnu z gz a uz lezim  _________________ Má duse patří bohu,
Zivot můj dostane král,
srdce své daruji Zeně,
Legionář tělem i dusí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joker Ettin
|
Zaslal: út březen 01, 2005 4:10 pm Předmět: |
|
|
Mohu jednu otázku?
Děkuji, jsi první, který mi byl schopen smysluplně odpovědět. |
Je to taky jedna z veci proc nedavam HK, nechci aby ho davali me...
A jeste me tak napadlo, vetsina PK po tom co ho zabijete (i ferove) na vas vyjede jaky ste lamy (ja taky, pokud utocite z gardu nebo vas je 6x tolik :p), ale to neni to nejspravnejsi, pak se tech X modraku na to Pk nastve, da mu HK, nastve se to PK a az potka treba i NB modraka, tak mu da HK a takhle to jde furt dokola, nez vsichni prestanou davat HK  |
Nepatri to na tebe ale cestou v hytlu sme sejmuly 2 pk a sly dal a behem 15 minut pribehlo pres 10 pk myslim ze jsem napocital 15 a full a tak takze to prepadani v presile neni zas tak horky ale jak rikam nepatri to na tebe _________________ Má duse patří bohu,
Zivot můj dostane král,
srdce své daruji Zeně,
Legionář tělem i dusí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Delarock Harpy
|
Zaslal: út březen 01, 2005 4:11 pm Předmět: |
|
|
Arkon napsal: |
Vzdycky se najde nejakej ichtyl co da HK, RK jen tak aniz by se reklo jediny slovo... takhle jsem prisel ve mestech o dva black musty, protoze ja neguarduju |
Na guardech za ucelem obrany nevidim nic spatnyho, pokud to neni stylem 8x zmacknout makro, pri tom bezet za PK, davat mu paru a pak ho lootnout ...
HK Black Musta :/, taky moc nemusim Fleshe (nebo Flashe ?) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: út březen 01, 2005 4:12 pm Předmět: |
|
|
Nj, ja s vrahy mel taky svoje starosti, asi jako kazdy... osobne proti nim nic nemam, pokud neprasi, rad si snim i pokecam, vetsinou umru, protoze pvp neumim, ale uz jsem taky neco sundal
Moje zacatky s vampem pred nejakym rokem a vic byly strasny, dost me to za vampa bavilo, ale jakmile jsem nekam vlezl, uz me skolilo pk... tomu se vyhnout neda, jsou vsude _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Delarock Harpy
|
Zaslal: út březen 01, 2005 4:13 pm Předmět: |
|
|
Joker napsal: |
Nepatri to na tebe ale cestou v hytlu sme sejmuly 2 pk a sly dal a behem 15 minut pribehlo pres 10 pk myslim ze jsem napocital 15 a full a tak takze to prepadani v presile neni zas tak horky ale jak rikam nepatri to na tebe |
15 PK sem pohromade videl naposled snad kdyz sem vlezl do delu, chytil se do parafildu a PK na me blbe koukali, kdyz sem napsal "Ze vas to bavi...", 3 se za mnou rozebehli a rvali at du prudit jinam  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|