Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: so únor 28, 2004 8:10 pm Předmět: Smutna zprava |
|
|
Dnes jsem projizdel kolem mistni britainske veznice a zastavil jsem se po delsi dobe u prohresku, protoze se tam obcas od srdce zasmeji a dozvim zajimave veci. Jak jsem putoval casem zpet, narazil jsem na zastrceny pergamen, ktery mi vyrazil dech...
(nonRP)
23.02.2004 22:34 Katy - Pokus o zpochybneni tvrzeni GM v Novinkach ze bug s plevel na DP nefunguje. Nefungoval... Account misto planovaneho propusteni z jailu smazan.
Katy byla jedna z mala lidi, kteri mi davali nadeji v lepsi svet a pomahali mi v nouzi a bohuzel uz asi nebudu mit moznost za to Katy sam podekovat. Je mi velmi lito...
Sbohem, Katy _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: so únor 28, 2004 10:59 pm Předmět: Re: Smutna zprava |
|
|
Nemyslíš doufám Katy- hradní kovářku Seekers ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: ne únor 29, 2004 3:18 am Předmět: |
|
|
nemůže popadnout dech*
Ta Katy co mi vždy vše ochotně vyrobila a opravila?
Bohové, bohové...  _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: pá březen 05, 2004 12:21 am Předmět: |
|
|
Také jsem nevěřil...nespletli si jméno na pergamenu? Katy byla je(byla) jedna z nejzkusenejsich obyvatelek tohoto sveta...to přece nemůže býti pravda? _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: út březen 09, 2004 9:01 pm Předmět: |
|
|
Je to pravda a smutna. Dokonce jsem zaslechl hlas, ze se smazala sama z nastvani. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|