Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Thelvyn Ettin
|
Zaslal: út únor 24, 2004 1:22 pm Předmět: Thelvyn |
|
|
Krev s Vámi, či lépe řečeno asi bohové s Vámi, předpokládám že většina z Vás mě zná, ale přece jen se představím, jmenuji se Thelvyn, momentálně jsem Patronem Upírů ve světě Dark Paradice, mé male skromné bydlení mam pronajaté v městě obehnaném Hradbama zvaném Trinsic, bydlím v Domě číslo 220, no je to spíš věž než dům. Jistě víte že jsem byl členem váší zpřízněné guildy Camarilla, ano byl, jen se s nima ještě rozloučím při malé pijácké oslavě a odejdu, me důvody jsou čistě osobní, jeden z nich je asi stáří. Rozvádět to ale nebudu, pokud na nich trvat budete klidně Vám je řeknu, a pokud ne, vadit mi to nebude.
Ač jsem velmi stár myslím si že jsem i při plné síle být využit v Boji, Alchymii, Magii ( v rámci možností ), rybolovu, a bůh ví čemu ještě, sám jsem vyjmenoval me oblibené činnosti.
A proč bych chtěl právě k Vám ? Přijdete mi jako společenství, které je v našem světě ojedinělé a které už se jen tak nevidi, líbi se mi váš přistup k životu, a konečně mám u vás i pár přátel.
S pozdravem Thelvyn, Patron of Vampires |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: út únor 24, 2004 2:38 pm Předmět: |
|
|
Zdravim Tě Thelvyne! Mé jméno je Pajadin a jsem žadatelem o členství ve Spolku. Jistě jsi velezkušený bojovník a obyvatel tohoto světa..bylo by mi ctí setkat se s Tebou a seznámit se...
Můžeš prosím napsat svůj KK? _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: út únor 24, 2004 4:07 pm Předmět: Re: Thelvyn |
|
|
*dočetl novou žádost, položil svitek na stůl a chíli přemýšlel*
Je zajimavé že někdo tak zkušený odchází z guildy Camarilla a chce se přidat k nám. Nejsme se zkušenostmi na tak vysoké úrovni jako právě tato přátelská guilda. Doufám jen, že tvůj odchod a podání žádosti k nám nepřivede nějaké pochyby či dohady mezi guildami.
Důvod tvého odchodu je podle mého názoru čistě tvoje věc, jenom nás budeš muset přesvědčit, že neodeběhneš i od nás za lepším jak to učinil nedávno jeden z žadatelů Archanděl II. U nás je potřeba dávka trpělivosti. Jiné okolnosti odchodu z guildy je rozpor mezi dobrodruhy. Tam to pak dopadá odchodem jednoho ze soků. To nejspíš potkalo i tebe a tak hledáš nové útočiště.
Nechť se seznámíš s námi všemi a přidáš se s námi k nějaké výpravičce, kde většinou vyplouvají na povrch i ty nejskrytější myšlenky a pudy tvého charakteru. _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: út únor 24, 2004 4:42 pm Předmět: |
|
|
I ja zdravim znameho, se kterym jsem mnoha tajeman mista navstivil. Doufam ze se zase brzy na nejakem temnem miste sejdeme a pekne si zavzpominame.
* strestene macha rukama nad hlavou *
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: út únor 24, 2004 7:10 pm Předmět: Re: Thelvyn |
|
|
Zdravím tě Mistře ! Mé jeméno je Bereg Sunrise, jsem Paladinem. Určitě bych lhal kdybych řekl, že tě neznám, tedy aspoň z doslechu. Věřím, že se poznáme blíže ať už třeba v nějaké hospůdce *usmál se* nebo v temných chodbách dungeonů. Vítej ! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Thelvyn Ettin
|
Zaslal: st únor 25, 2004 1:45 pm Předmět: ... |
|
|
Opět Zdravím,
me KK je 123010354 ( bohužel mam ted v troskách PC, ale vecer snad bude ok )
Ohledně odchodu z Camarilly, řeknu Vám to asi takto, zkušenosti jistě mám, vždyť doposud není staršího člena v Guildě Camarilla než jsem byl já. Guilda prošla spoustou generací, ale já tam byl stále, několikrá se zmenila osádka guildy, ja tam byl stále. Camarilla byla mým životem, když jsem měl před několika ( Doslova ) lety nutkání odejít kvuli jinému členovi, bylo mi velice těžko. S guildou jsem prošel skrze několik vzkříšení které se na mě dost zapsaly. Duvod proč chci nyní odejit, je hlavně ten, že spousta věcí se točila kolem mě, a v mém věku jsem již nebyl schopen toho snášet, již mě netěší být Někdo, ale chci hlavně klid, poklidné členství, v nádherném a příjemném společenství. Pokud chce někdo vědět další důvody, řeknu mu je po KK, není to rozhodně povídáni pro veřejnost...
Nemám v umyslu jit nekam na 14 dní, to mi věřte, své rozhodnutí jsem si bedlivě promyslel, pokud budete chtít někam na výpravu semnou, rád se přidám, nějak se mi sice zaseklo víko od rakve, ale večer by mělo být v pořádku. A nebojte se, vím kam jdu, nebo spíš kam chci jít, nešel bych do nějaké guildy jen kvůli tomu jaké má bydlení nebo jaké má zkušenosti.
Myslím že to v dnešní době není to hlavní.
S pozdravem Thelvyn |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Shadow Orc
Založen: 08. 11. 2003 Příspěvky: 184 Bydliště: Chomutov, Brno
|
Zaslal: st únor 25, 2004 4:13 pm Předmět: Re: ... |
|
|
Buď pozdraven Thelvyne.
* Uklonil se *
Bude mi nesmírnou ctí stát po Tvém boku.Buď vítán. _________________ Shadow
stárnoucí vampír Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
slawa Ettin

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 29 Bydliště: Vsude kde je TMA.
|
Zaslal: čt únor 26, 2004 12:07 pm Předmět: |
|
|
*Docetl v radcich*
"I ja te zdravim a doufam ze se v brzke dobe setkame a popovidame si. Rad take budu bojovat po tvem boku." _________________ Povznésti se na vyšší úroveň bytí.
Vzpomínáme Necrostane. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Thelvyn Ettin
|
Zaslal: čt únor 26, 2004 3:24 pm Předmět: ... |
|
|
Pokud budete chtit někam vyrazit není problém, ale potreboval bych to vědět tak den předem.
( jeste mi chybi asisst ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: pá únor 27, 2004 10:15 pm Předmět: |
|
|
Zdravim Te Thelvyne!
Jsem Timeo, necromancer, adept Spolku. Velmi se mi libi Tvuj pristup ke Spolku a ke vstupu do nej. Tve zkusenosti i osoba samotna by jiste byly velikym prinosem pro vsechny.. Tesim se, az se potkame... _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|