Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mortianna Headless

|
Zaslal: čt únor 26, 2004 12:14 am Předmět: Mortianna |
|
|
Zdravim vsechny cleny Spolku,vsechny potencialni bratry a sestry...
Muj puvod nikterak hvezdny neni,vsak prichazim nyni mezi Vas,neb myslenky me i ciny jsou provazeny virou v cest,spravedlnost i trest..
Zrozena z krve a verna krvi,kracim po zemi jiz mnoho let..Krev je mou virou,neb nevinna a cista jest..Ac trestam bezpravi a zradu,ac potavim se nestvuram,nechci jiz sama slouzit zemi a kroky me zbloudily nyni k Vam..
Mou virou jest krev a tou vlastni nebojim se platit,ci obetovat priteli a uctit tak dobry boj,porazku nebo vitezstvi rev..
Doufam ze ma vampiri podstata neprekazi,neb v mem tele a mysli jest pramalo moznych odvetvi ci dovednosti,jez by se dali vice vylepsiti nebo zdokonaliti..
Necht vsichni Ti,jenz skrivi vlas bratru,sestre ci priteli,zhynou v tom kratkem okamzeni a to cistou rukou..Necht skutky hodne opovrzeni nidy nezkrizi cestu mou,a ja prisaham,ze vernou spolubojovnici budu vsem,kdoz zakon cti,vernou pomocnici budu vsem,kdoz neznali jsou,neb slastne a snadne je milovat hloupost ditete,jenz trestana byti nesmi...
Timto zadam Vas vserchny,rytiri viry Spolku,zvazte zda pritomnost ma bude Vasi oporou,ci prinosem pro svet jez chcete branit..Jestli ano,vlastni krvi podepisu spojenectvi s vami vsemi... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: čt únor 26, 2004 1:27 am Předmět: Re: Mortianna |
|
|
Se zamyšleným výrazem vstoupil do Spolku a spatřil novou přihlášku. Vzal ji do ruky a jeho zamyšlení stídala radost
Vždyť to je přece jmeno mé přítelkyně... Mortianna
*usmal se*
Okamžitě se vrhl do čtení.
Tušil jsem že s touto vampířicí chodí ctnost zvaná čest. To co však zde píše, mluví za více než si můj pocit kdy představoval.
Je mi proto nesmírnou ctí vidět Tvé jméno mezi našimi žadateli. _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Shadow Orc
Založen: 08. 11. 2003 Příspěvky: 184 Bydliště: Chomutov, Brno
|
Zaslal: čt únor 26, 2004 9:23 am Předmět: Re: Mortianna |
|
|
* Pohodlně seděl v křesle a užíval sladkého odpočinku, když tu do jeho pokoje vtrhl František *
" Podívej, podívej. " volal a mával mu pergamenem před obličejem.
" Mortianna se ozvala!!! " Jeho tvář přímo zářila.
" No jo, já vím, vyprávěl jsi mi o ní již mnohokráte."
" Musím jí hned odpovědět." S těmito slovy vyrazil ven z pokoje a zmizel.
Drahá sestro, již jsem slyšel něco "málo" o Tvé osobě a viděl jsem i několik Tvých činů. Buď vítána Ty, jenž pro dobro, čest a přátelství jsi ochotna se vydat ze všech sil a i obět nejvyšší jsi ochotna na oltář dobra položit. Snad se brzy setkáme.
* Přilepil svitek na nástěnku Spolku a vrátil se do svého pohodlného křesla * _________________ Shadow
stárnoucí vampír Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
slawa Ettin

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 29 Bydliště: Vsude kde je TMA.
|
Zaslal: čt únor 26, 2004 12:19 pm Předmět: |
|
|
Vitam te !!
"Mne asi neznas,protoze ani ja te neznam. Ale doufam ze se to tak brzy zmeni. Bud Vitana mezi nami, kteri se hlasi do velevazeneho Spolku." _________________ Povznésti se na vyšší úroveň bytí.
Vzpomínáme Necrostane. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: čt únor 26, 2004 7:24 pm Předmět: |
|
|
*vytáhl nový svitek z knihovny jakožto poslední dobou mnohokrát*
Zdravím, mé jméno je Bereg Sunrise, jsem Paladinem. Podle toho co jsem se dočetl od Františka, tak usuzuji, že bych Tě měl znát, aspoň z doslechu. Ba bohužel tomu tak není, Tvá sláva a pověst ke mně dosud nedorazily. Nuže vítám Tě ve Spolku, přítelkyně, jestli Tě tak mohu ovšem nazývat, bude mi ctí stát po Tvém boku ! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mortianna Headless

|
Zaslal: pá únor 27, 2004 4:52 pm Předmět: Mortianna |
|
|
*prosla pergamey pripichnute na zdi a uprimne a radostne se pousmala*
Dekuji vsem za vrele prijeti,rada Vas vsechny presvedcim svymi ciny,ze si zaslouzim Vasi prizen..
Ve znameni krve vsem preji,at temnota nikdy nezkrizi kroky spravedlivych a jestli,tedy necht je posili,nikoliv naopak... _________________ Lady Mortianna,dcera rodu Mortificator... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: pá únor 27, 2004 10:36 pm Předmět: |
|
|
I ja, Timeo, bych rad pripojil sva prani a srdecne uvitani, nebot pritel meho pritele je i mym pritelem... Sic Tva slava ke mne teze nedorazila, nijako ji to nezmensuje.. Budu rad, az se s Tebou budu moci osobne seznamit..
*usmal se a vsunul svitek do knihovny* _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: so červen 12, 2004 12:50 pm Předmět: |
|
|
Bohuzel, tuto zadost zamykam pro jeji usnuti. V pripade zajmu neni problem odemknout. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|