| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: pá únor 18, 2005 8:45 pm Předmět: |
|
|
| Ztraceny pripad. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Serpin Kyklop

|
Zaslal: pá únor 18, 2005 9:10 pm Předmět: |
|
|
| Ilidan napsal: |
| citace: |
| nezijeme v idealnim svete |
. . . A neměl bys, TY jako člen Spolku a hrač na urovni, snažit se o to, aby ten svět BYL lepší ?
Jít příkladem . . . |
ano o to se snazim, a psal jsem, ze bych to resil jinak - jenze tenhle svet neni dokonaly a clovek, ktery se nedobere spravedlnosti ji pak casto bere do svych rukou - je toto zavrzenihodne ??? Podle me ne. Lepsi konat sam spravedlnost, nez aby ji provinilec unikl.
Samozrejme, ze idealni je odpusteni, ale ne kazdy je ho schopen.
Muze se tu zacit rozvijet filosoficka debata, ale vzdy je to o uhlu pohledu na vec.
Psal jsem ze Corwinovi za mnohe vdecim a proto bude mim pritelem i kdyz nesouhlasim s tim co dela. Podle me ma pravo na odplatu i kdyz ja bych se asi nad to povznesl - Pisu asi.
Edit: Corwine, ackoli tady pisu ze mas pravo na to pomstit se, neznamena to, ze je to nejlepsi cesta. Ja te jen za to neodsuzuju. Mnohem lepe bys udelal, kdyby ses dal opet na cestu dobra. Sam vidis jake skody na tve povesti tyto ciny udelali. Snizil ses na uroven tech proti kterym bojujes. _________________ Spravedlivý
(člen Spolku) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Corwin Headless
|
Zaslal: pá únor 18, 2005 9:42 pm Předmět: |
|
|
Vim ze to neni nejlepci cesta nehodlam ji jit uz moc dlouho jak sem psal mam jeste jeden posledni cil.Pak se cesta deli dam se jiz tou spravnou.Ale jak sem rikal jiz pred tim.Ten kdo po me hodi kamen tak ho hodim z5 at si lide mysleji co chteji.Kdys oni budo slusni tak nevydim problem abych byl ja slusnej.Sem rad Seprine ze to vydis takle
Corw |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: pá únor 18, 2005 10:00 pm Předmět: |
|
|
| Corwin napsal: |
Vim ze to neni nejlepci cesta nehodlam ji jit uz moc dlouho jak sem psal mam jeste jeden posledni cil.Pak se cesta deli dam se jiz tou spravnou.Ale jak sem rikal jiz pred tim.Ten kdo po me hodi kamen tak ho hodim z5 at si lide mysleji co chteji.Kdys oni budo slusni tak nevydim problem abych byl ja slusnej.Sem rad Seprine ze to vydis takle
Corw |
Jenom ze Corwe...Chapes ze oni neprestanou Cerveny maj pusobyt nejvetsi skodu ale modry ne..Ja bych taky oplacel bejt tebou protoze nevim co si prozil ale je to spatne kdyz ty pk takhle blbnou,ja kdybych potkal van hala zabil bych mu kone a nejvice ho sprasil ale me to 2 zavady...
1.)Nejsem Svine ale i kdyz bych byl rad...
2.)Proste to nejde bojim se ze by se mi to libilo a nechci spinit Jmeno Spolku...
Ch jo dyt sme s Corwem dneska litali a vsichni modry meli Mrtvi kone a lamky JA BYCH TO KURNA NORMALNE ZAKAZAL!To ale nejde asi... no  _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: so únor 19, 2005 10:53 am Předmět: |
|
|
Mě to nedá a musím si taky něco plácnout.
Serpe, si padlý na hlavu?:o) Přece když mi někdo zabije koníka, dámi resskill, nelíbí se mi to, ale nevím proč bych to měl dělat já...ikdybych dostal 100 rk a hk. bude mi to jedno...tím, že to oplatíš, byť jednou, ukážeš svoji slabost, velikou slabost a oni se ti jen vysmějí a budou pokračovat. Když to neoplatíš, budou to dělat dál, ale po čase je to přestane bavit a nebo pravděpodobně skončí na zemi jako prudiči. Tím, že se to oplácí, prasí kdekdo, už se to snad ani nedá trestat jako se to trestalo, "prudičem". Pro mě je prasácký chování, kterému vy říkáte "pomsta" nebo "spravedlnost". Vím, že málokdo na to má, aby potlačil ty pudy zlosti a zachoval klidnou hlavu a tím naprosto převálcoval soupeře, ale je to pak fajn pocit.
Mám taky jednu slabost, když mě zabije vrah craftíka, neodpustím si pár poznámek, že je to "chudáček", když tohle řeknete, většinou to ty děcka šíleně vydeptá:o) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: so únor 19, 2005 11:02 am Předmět: |
|
|
| Pajadin napsal: |
Mám taky jednu slabost, když mě zabije vrah craftíka, neodpustím si pár poznámek, že je to "chudáček", když tohle řeknete, většinou to ty děcka šíleně vydeptá ) |
To mohu potvrdit  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ilidan Gazer

|
Zaslal: so únor 19, 2005 12:21 pm Předmět: |
|
|
Jenže když to tak řešíš, pomstou, a děláš ze sebe prase, nebo tak něco, lidi si to vetsinou zapamatuji, ty jim to vratiš, oni ti to pak vrati, a ty jim to zase budeš vracet. A dostane te se do . . . smyčky . . . _________________ Je jedno kdo jsi, je jedno kým jsi, ale není jedno co děláš.
Co tě nezabije . . . se tě pokusí zabít znova.
Vampír Ilidan - Adept Spolku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: so únor 19, 2005 12:25 pm Předmět: |
|
|
Ilidane neres to, on v ni uz je a zrejme mu to nevadi.
Spis bych te Corwine poprosil o jedno - nedelej to v nasem jmenu, jak jsi tu psal. A precti si poradne (poprve?) nas pribeh, mozna pochopis. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ilidan Gazer

|
Zaslal: so únor 19, 2005 12:35 pm Předmět: |
|
|
Ja jen, že kdyby se na to každý díval takto, tak kam se dostanem ? _________________ Je jedno kdo jsi, je jedno kým jsi, ale není jedno co děláš.
Co tě nezabije . . . se tě pokusí zabít znova.
Vampír Ilidan - Adept Spolku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Corwin Headless
|
Zaslal: so únor 19, 2005 1:09 pm Předmět: |
|
|
| NIC ve vasem jmene nedelam.A delat nebudu proste budu delat to co delaj me at si kdo chce mysli co chce ze sem prase co koliv.Proste mrtvi PK dobry PK a ze vsim vsudy.Dnes opet HK proste se zacnu chovat jak oni s modrou barvou smitec.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|