Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Noční toulky

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Nástěnka
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pajadin
Wyrm

PříspěvekZaslal: út únor 24, 2004 12:31 pm    Předmět: Noční toulky Odpovědět s citátem

*Zvedl se z postele s oblékl si zakrvácénou róbu...vzal svitek a začal psát*
Včerejšího dne jsme já a Necrostan vyrazili prozkoumat život, tedy spíše neživot na hřbitově. Připojil se k nám také přítel Bart. Nejprve jsme šli poškádlit Jhelomskáho licha. Poslal na nás své přisluhovače, ale ti padli stejně tak jako jejich pán...Nuže vydali jsme se na Nujel´mský hřbitov. Zdejší lich je silnější a povolal si na obranu Walking Carcasse. Byli jsme překvapeni silou zombii, ale díky jeho pomalosti jsme nad ním zvítězili.ich se bránil sec mohl, ale i přes silná kouzla podlehl převaze.v jeho doupěti jsme oběvili podivnou bránu (Prosím, jestli někdo ví, kam vede, mohli byste mi to napsat? Dekuji...). na zkoušku jsme vyslali do brány zvířátko (slípku:o) a čekali...zanedlouho se slípka vrátila zpět a zaútočila na nás...
naše putování pokračovalo...Vrátili jsme se zpět do Jhelomu, kde jsme potkali bastetku Eraelu. Doposud jsem žádného basteta neviděl, takže mi bylo velikým potěšením seznámit se s touto mladou panterkou...
Bart nás opustil a mi se ve třech vidali prozkoumat podzemí ve Vesperu. Byl jsem udiven silou Eraely a také mě těšilo Stanovo počínání si v boji...je velice nadějný Necromant. pobili jsme nemrtvé, pavouky i harpye a přes škorpioní královnu jsme se dostali až k samotnému pavoučímu královi. Dlouho jsme se rozmýšleli, zda risknout vlastní smrt a zkusit zasadit smrtelnou ránu královi...
Chtíč zvítězil nad rozumem a mi se povzbuzeni vydali do boje...Necrostan vyvolával své přisluhovače a léčil...Eraela pavouka kousala a drápala a já mu sázel jednu ránu za druhou svým mečem. Vítězství bylo na dosah, avšak pavouk, jakoby si uvědomil že má před smrtí, zasadil smrtelnou ránu Eraele...Její smrt mě rozhodila a to se mi stalo osudným. Pavoučí král mi zasadil ránu, po které jsem padl do kolen a na další ochranu už jsem neměl sil...Padl jsem...
Necrostan se však držel v boji. jeho přisluhovači mu pomáhali a on byl schován. avšak zlý pavouk ho odhalil a zabil ho též...
Šikovný stan se za pomoci Eraely dokázal vrátit pro své věci a zachránit je. Mé věci tam zůstali, ale nelituji toho...byla to zkušenost a poučení.
chci se tímto omluvit Necrostanovi a Eraele, ze jsem neuvažoval rozumem a poděkovat jim za jejich statečnost...děkuji..
*položil pero a svitek smotal...ulehl do postele k velkému odpočinku*
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frantisek
Elder Daemon

PříspěvekZaslal: út únor 24, 2004 4:23 pm    Předmět: Re: Noční toulky Odpovědět s citátem

Je smutné podlehnout tak daleko od domova a přijít o vybavení, ale vaše zkušenost se vám jednou vrátí, to mi něřte.
K té podivné bráně kterou ste našli na Nujelmském hřbitově v domečku kde sídlí Liche bych vám chtěl říct tento krátký příběh.
Když jsme kdysi s Gate Keeprem trenovali ve dvou zabíjení lichů, narazili sme také na tuto podivnou bránu. Chtěli sme do ní vejít. Já trval na tom, že tam skočíme oba zaráz, že máme větší šanci když tam budeme oba, než když bude v neznámých končinách sám. Gate byl však tvrdohlavý a chtěl se do neznáma vrhnout sám. Já jsem tedy měl hlídat vchod do brány a Gate mi měl přes KK dát vědět jeslti je na druhé straně bezpečno.
Dodal jsem mu odvahy a on vkročil do brány.
*odmlčel se*
myslel jsem si že jsem připraven na všechno, ale to co jsem spatřil mě přímo šokovalo.
Jak Gate vkročil do brány nějaká neznámá síla vysála veškerou jeho životní sílu a on mi tam před zrakem umřel. Mé schopnosti tenkrát už byly docela velké a tak jsem chudáka Gata přivedl zpátky k životu.
Když se to tak vezme, měli sme štěstí, že byl Gate tak tvrdohlavý a zakázal vejít společně. Leželi bysme tam oba a nebyl by nikdo kdo by nás oživil.
Byla to zajimavá zkušenost. Pokud si však myslíte, že nad neznámou silou vyzrajete, tak se můžete pokusit tuto sílu překonat. Nedělejte to však bez přítomnosti někoho kdo by vás mohl vrátá mezi živé v případě vašeho neůspěchu
*pousmál se*
Sharlon Emir
Nightmare

PříspěvekZaslal: st únor 25, 2004 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrá mohu akorát potvrdit přibeh mistra Gata neb sem též navštívil tuto branu do světa tmy ... jak to bylo v mé mynulosti zvykem... sám. A vážně pochybuji že by čistá víra našich paladinů ustála pohled do nitra temnoty.

Smrt je jediná životní jistota!
slawa
Ettin

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2004 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co rici jen ze jsme statecne bojovali. Jen me mrzi ze jsem nestihl vzit veci Pajadinovi, [zmizelo mu telo]. Takze co rici jen nez ze me to mrzi. Embarassed

Vzpomínáme Necrostane.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Timeo
Arach

PříspěvekZaslal: pá únor 27, 2004 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rad bych poblahopral Necrostanovi k takove, urcite poctive vybojovane pochvale. Pri nasem poslednim setkani (nevim jiz kde) jsi vyvadel takove kousky, ze jsem jen ziral (Smile), ale, jak je vidno, ucis se rychle a to jen dobre. Uz se tesim na nasi spolecnou vypravu...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Nástěnka Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: