| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: st únor 16, 2005 9:11 am Předmět: |
|
|
Oko za oko, zub za zub - to neni vec, kterou bych se kdykoliv chtel ridit.
Jak to dopada, kdyz se podle toho lide ridi, je velmi dobre videt na mnoha mistech sveta, nevidim duvod, proc to tahat i do nasi hry.
To ze nekdo prasi, je neomluvitelne, at to dela z jakehokoli duvodu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: st únor 16, 2005 9:21 am Předmět: |
|
|
Já mám na to trošku jiný názor. Asi bych to nedokázala pořád, ale nějaká taková prvotní msta by asi byla. Ono vůbec si neumím představit, co si ten člověk musel vytrpět, jestli byl proti své vůli vrahem a musel s tou chátrou se stýkat a s nepochopením hodných se setkávat. Asi to není až tak jednoduchý. Když kolikrát slyším, co se za syčárny děje, tak mám chut' oplácet kolikrát taky stejnou mincí. Třeba se vyřádí a přestane. No a když toho nenechá, nebude jedinej, kdybych já jezdila aktivně PvP, tak za to, co už mi vrazi udělali, jak mi hru kazili, dělala bych některým jedincům to samé. _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: st únor 16, 2005 11:26 am Předmět: |
|
|
Lenko, pouzila jsi slovo "nekterym"
U Corwina jsem toto slovo zatim pouzit nevidel, proto jsem to zminil. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Corwin Headless
|
Zaslal: čt únor 17, 2005 9:22 pm Předmět: |
|
|
Zdravim pratele tedy doufam ze pratele.Pac u nekterych nepusobim dobrym dojmem.Neni mi prijeme davat tyto RK A HK.Vy asi nevite co sem trpel kdys sem nemel zadnou vec cim bych se branil prijel nekdo a dam RK a HK.Oni maj aspon sanci se branit kterou ja sem nemel:/ Je me ted jedno co se mnou bude splatim sem prisahu co sem jim dal.Ted chybi jen jedna splnena prisaha jmenem Nikolka.Ty jsem nucen slatit dluh.Doufam ze me chapete
P.S. omlouvam se ze sem to sputnul nekam jinam nez sem mel:)
Corw-Samotar |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Serpin Kyklop

|
Zaslal: čt únor 17, 2005 9:35 pm Předmět: |
|
|
Pro me jsi pritel a verim, ze to co si delal melo duvod. Asi bych to ja resil jinak, ale kazdy jsme nejaky. (Presto s vrahy nepecu a jestli te potkam ani nevim co budu delat - kazdpadne bude-li treba, tak branit Spolek)
Pamatuju si jak si travil hodne casu tim, ze si mi vysvetloval v cechu paladinu co a jak v Britanii chodi. Za to budes mit u me vzdy +. A nejen to. Pusobil si na me velmi dobre i svym pristupem.
Rad bych vedel vic o tom co se stalo a byl bych rad kdybys byl konkretnejsi, ale respektuju tva rozhodnuti.
Jestli si na me vzpominas a mas chut ukojit mou zvedavost ozvi se
Zdravi te Serpin
Edit: uz to, ze te tu resime znamena, ze si NEKDO _________________ Spravedlivý
(člen Spolku) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Corwin Headless
|
Zaslal: čt únor 17, 2005 9:45 pm Předmět: Corwin |
|
|
Ukojit te uz vice nemohu nerad o tom uz mluvim kdys je to za mnou:/ vse vam povedel muj Pritel Dix.Nic vic nic min nebylo,proste jen nestastne rozhodnuti.Sem rad ze sem na dale vasim pritelem kdyby bylo zapotrebi budu hajit vase barvi(mysli Spolek) sem rad ze mam aspon par pratel mnozi ani nevedi co se me stalo a uz soudi ze su nejvetsi pra. no veprik ale ani se jim nedivim jen by me zajmalo´co by dali oni.
Proste sem jakej sem a to nikdo a nic nezmeni
Corwin-The Samotar |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: pá únor 18, 2005 9:13 am Předmět: |
|
|
Soudim te za to, co delas, nesoudim jine za to, co delali.
Sousim soucasne izraelske poslance za to, ze opusti jednaci sal, kdyz v nem nekdo promluvi nemecky, stejne jako soudim minule nemecke poslance, kdyz opustili jednaci sal, kdyz do neho vstoupil zid.
To, ze se chovas jako prase, nemuze byt omluveno tim, ze se k tobe jini chovali jako prasata.
Nekradu, nedavam vrahum hk, rk, ani nelootuji do nuly, neurazim.
Pritom na to vsechno bych mel, pokud bych pouzil tvou logiku, pravo.
Ale to je dost malo na to, abych to obhajil sam pred sebou.
Sam rikas - "jsem jaky jsem"
To ale nikoho neomlouva. Lukasenkovi cinny neomlouva to, jaky je. Pouze je to vysvetluje, coz k pochopeni ci omluve opravdu nestaci. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: pá únor 18, 2005 10:42 am Předmět: |
|
|
To Corwin:
Pokud se nedokazes prenest nad to, ze se k tobe nekdo chova ( choval ) jako prase, tak se tim snizis na jeho uroven.
Ne nadarmo je psano: A uderi-li te, nastav i druhou tvar... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
absolom Lizardman

Založen: 18. 10. 2004 Příspěvky: 202 Bydliště: Nujelm c. 132 - presnejsi urceni Frýdek-Místek
|
Zaslal: pá únor 18, 2005 3:57 pm Předmět: |
|
|
| Gate keeper napsal: |
To Corwin:
Pokud se nedokazes prenest nad to, ze se k tobe nekdo chova ( choval ) jako prase, tak se tim snizis na jeho uroven.
Ne nadarmo je psano: A uderi-li te, nastav i druhou tvar... |
Chtel bych te videt jak striktne dodrzujes toto heslo v realnem zivote  _________________ Vampiric Phantom alias absolom
---------------------------------------------
Někdy i žít je statečným činem. - L.A.Seneca
Jo jsme divny ja & ja. - absolom
Ego et ego, quis ei plura? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Corwin Headless
|
Zaslal: pá únor 18, 2005 4:23 pm Předmět: |
|
|
Vilgeriousi nezadam zadne odpusteni od tebe nebo od nekoho jineho.
Kdyby si byl a prozil to co ja tak budes met stejnou logiku a pravo takovy stejny jaky mam ja.A byla by tva chyba ze by si nic neudelal akorat by si ukazal svou slabost.Nechci te nak urazet pac te ani neznam.Tak doufam ze ti ma kritika nak nevadi
Gatte Keppere nejsem ten typ cloveka co kdys mu nekdo neco udela necha to byt aby ukazal svou slabou stranku neutecu a neskovam se za nekoho jinciho tim nemyslim ze to delas ty.Kdys se ke me chovali jako prasata tak jim to vratim je me celkem jedn oco si o me kdo mysli.
Kdys muzou oni muzou i ostatni.Kdys ti nekdy neco udelaj a ty to nechas tak jak to je bude se to zhorsovat.I tebe nechci nak urazet ci kritizovat
Corw |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|