Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: ne únor 13, 2005 7:37 pm Předmět: |
|
|
Archimond napsal: |
Pane hellmastre uz sem napsal ten pribeh k sobe |
Toto neni chat a clenstvi se opravdu neudeluje za pocet postu, plati to pro vsechny, nejenom pro Mr.Krev |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ilidan Gazer

|
Zaslal: ne únor 13, 2005 7:40 pm Předmět: |
|
|
Ja tě sice neznam, a ty mě taky ne . . .
Ale muj bratr tě kdysi znával a neslyšel jsem o tobě nic dobrého . . .
Já jsem jen adept, takže do toho nemám moc co mluvit, ale abych se vyjádřil.
TEBE bych tu nečekal, a abych byl upřímný, moc rád tě tu nevidím . . . _________________ Je jedno kdo jsi, je jedno kým jsi, ale není jedno co děláš.
Co tě nezabije . . . se tě pokusí zabít znova.
Vampír Ilidan - Adept Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Archimond Ettin

|
Zaslal: ne únor 13, 2005 7:57 pm Předmět: |
|
|
Ilidan to pises Mr.krev nebo me? _________________ Archimond The Dark Vampire..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: ne únor 13, 2005 7:58 pm Předmět: |
|
|
Archimond napsal: |
Ilidan to pises Mr.krev nebo me? |
Schizofrenie?
Ci je toto topic? Tedy aspon ci byl? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Delarock Harpy
|
Zaslal: ne únor 13, 2005 8:33 pm Předmět: |
|
|
Hellmaster napsal: |
Delarocku, prosím, my to zvládeme, i když jsou Tvoje poznámky pádné ).
Děkuju za odpověď. Měl bych další dotaz na uchazeče o členství. Co Spolku můžeš nabídnout? |
Kdyz myslis  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ilidan Gazer

|
Zaslal: ne únor 13, 2005 8:57 pm Předmět: |
|
|
*Kouká na svitek*
Komu jsem to psal . . .
To jsme to dopracovali . . .
Čí je tohle žádost ? Toť má odpověď, bylo to pro MR.KREV _________________ Je jedno kdo jsi, je jedno kým jsi, ale není jedno co děláš.
Co tě nezabije . . . se tě pokusí zabít znova.
Vampír Ilidan - Adept Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: po únor 14, 2005 9:48 am Předmět: |
|
|
MR. Krve. Zdravim. Jsem kapatko zdesen z Tve prihlasky. Tvuj zivotni pribeh te popisuju, takze nemuze byt spatny nebo dobry. Kazdej ma nejkay, takze muze byt Stastny, nebo smutny.
*Podivil se*
Pokud nevis, proc pises svuj pribeh, proc nam oteviras sve mladi, sve touhy a sve potreby, tak vez, ze nekde bude chyba.
(mozna je to v pohledu na RP.. jiz jsem videl nekolik RP pohledu . Pisni na ICQ.. probereme)
* podepsan Gate keeper *
(kopie postu z jineho topiku v zadostech - stejny duvod, stejny post) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: po únor 14, 2005 4:38 pm Předmět: |
|
|
tohle je zmatek... _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
The Last Mummy
|
Zaslal: po únor 14, 2005 6:09 pm Předmět: |
|
|
"když mě nevemete, tak odejdu z DP", holky zase říkaj :"když se se mnou rozejdeš, tak se zabiju..."  _________________ Kdo bude bezděčně běhat dopředu - léčí se SÁM!!!! Kdo to nechápe, umře...
Nechápe čas - člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Viconia Ettin

|
Zaslal: út únor 15, 2005 1:07 pm Předmět: |
|
|
* Po několika měsících opustila stín své krypty aby navštívila pergameny Spolku. Postupně procházela svitky, u některých se pousmála, některé jenom zběžně přelétla pohledem. Ale jeden z nich držela v rukou déle a s nakrčeným obočím se snažila pochopit jeho smysl... pak zavrtěla hlavou a oddala se vzpomínkám *
"Ahoj, já jsem Krev a chci se s tebou kamarádit !" ... upírka sedící v sedle na hřbetě rudého zostricha vytřeštila oči na malého impíka poskakujícího kolem ní.
"Ty jsi holka nebo co ? že máš sukni... a co děláš ?" upírka se nadechla k řízné odpovědi, ale pak se uklidnila a představila se celým svým jménem i titulem v guildovní hiearchii, doufajíc že má upírek alespoň nějakou představu o rozdělení upíří Společnosti. Marně. Ten neodbytný malý mizera asi našel svůj cíl a s naléhavostí, hraničící s neodbytností (pravda, hranice byly překročeny o několik časových pásem - probleskla vzpomínkami upřesňující myšlenka) neustále vykřikoval něco o "ICQ", "co je to Camarilla ?", "je mi 13 a hraju teprve chvíli", "tak mi napiš na ICQ" a poletoval kolem ní, aniž by bral na vědomí nelibost s jakou se jeho chování setkávalo. Jenom skutečnost že celá událost probíhala v prostorách cechovního domu přinutila upírku nechat malého troufalce naživu a neroztrhat jeho blanitá křídla na tisíce kousků.
Se zoufalým pohledem se rozhlédla po cechovních prostorách a pak raději odešla (no, řekněme to otevřeně - uprchla) do guildovních prostor, kam za ní doléhal jenom hlas a ten postupně umlkal...
To že se jí po pár hodinách rozblikal komunikační krystal a co se dělo dál je už jiný příběh (i když ve stejném stylu).
* opustila svět vzpomínek a opět se podívala na svitek, který držela. Tiše se usmála a svitek odložila mezi ostatní. Pomáhej vám bohové, Spolku... zašeptala a opět zmizela mezi stíny. * _________________ Viconia, [Camarilla]
"Nemo sapiens, nisi patiens" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|