Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Noční Shame
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Nástěnka
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2004 11:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

*zastyděl se* Embarassed

Františku, promiň jestli jsem ti ukřivdil,
teď už chápu o co jde.

*odběhl k bance chystat si pohotovostní balíček*
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Shadow
Orc

PříspěvekZaslal: út únor 17, 2004 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frantisek napsal:
Dalsi duvod. Postavat v nebezpecnem dungeonu na prichod spoluhrace je dosti riskantni z hlediska prichonu nahodnych vrahu. To jsem take nechtel podstupovat.
Proste a jednoduse receno. Naridil sem ze se cekat nebude. Doufam ze si z toho vemete ponauceni, ze bych rad od vas ocekaval, maximalni pohotovost kdykoli a kdekoli.
Protoze vas chci necemu naucit a to se dela docela tezko, pokud vam necham prilis volnou ruku.
Sahnete si kazdy z vas do svedomi, kdo z vas ma v bance prichystany veci do rychleho boje a kdo ma i zalozni, kdyby se na vyprave poumiralo a melo se do 30 min zvladnout vratit na misto kde sme podlehli.
Myslim ze po teto vyprave a mem vysvetleni budete mit kazdy z vas v bance tyto veci prichystane, protoze si budete prat kdykoli se rychle necekane pridat na vypravu.

To co řekl František je velmi podstatné a doufám, že nejen Wolf, ale i všichni ostatní jste si již udělali záložní balíčky!!!!! Někdy i ta minuta může hrát svojí roli. Jsou to bojem získané zkušenosti a vědomosti, které se Vám snažíme předat a velitel výpravy nese na svých bedrech ono těžké břímě rozhodnutí. Plně stojíím za Františkem. Twisted Evil

*postavil se za Františka, roztáhl svá křídla a nasadil nekompromisní výraz ve tváři*

stárnoucí vampír Spolku
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gate keeper
Phoenix

PříspěvekZaslal: út únor 17, 2004 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemam nic proti odmitnuti cekani, ale rict, zkus to, treba nas stihnes. V Shame to docela jde. Velkej kus se jde zpet a primo pristupnej je taky velky kus zacatku dungeonu..
Frantisek
Elder Daemon

PříspěvekZaslal: út únor 17, 2004 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wolfiku vporadku, nijak si mi neukrivdil, jenom jsem se snazil uvest veci na pravou miru a bylo to mysleno pro vsechny, nepsal jsem to jako vysvetleni pouze pro tebe *pousmal se*

A jinak, jiste ze jsem mohl rict at to zkusi, ale proste jsem nechtel... mohlo by mi nekdy v budoucnu byt vycitano, neco ve smyslu... "Na tamtoho ste pockali a na me ne??? to je vrchol"
to bych vazne nerad.
Proto jsem rozhodl tak jak ste z mych ust slyseli. A muzete ocekavat, ze se budu snazit byt podobne prisny i na jinych vypravach, jeslti mi bude svereno veleni.
*usmal se*
Taktez bych navrhnul nebo az se trosku sehrajeme, urcil nekoho mene zkuseneho, aby si zkusil vzit veleni. Spousta ze skusenejsich dobrodruhu, bude poslouchat rozkazy aniz by byly vyrceny... horsi je to s nekym kdo nezna situaci... ten se vetsinou vrha do nebezpecnych mist aniz by o nich vedel. Pro ty je tu vudce vypravy, aby dokazal tyto horkokrevne netrpelivce udrzet pohromade.
Verim ze v plne zkusene druzine neni potreba velitel, protoze kazdy uz vi co ma delat a co nasleduje, ale na to budeme muset jeste chvili trenovat.
*pousmal se*
Timeo
Arach

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2004 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frantisku, urcite jsem to nemyslel tak, ze bych neschvaloval tve chovani a jednani, to je naprosto v poradku, jen mi slo o to, ze Wolf od tebe slysel neco jineho nez ja, tot vse.
Jinak balicky nemam, ale uz se na ne dlouhou dobu pripravuju, protoze pokud jde o pripravu, jsem opravdova brzda Smile
Shadow
Orc

PříspěvekZaslal: čt únor 19, 2004 8:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Timeo napsal:
Jinak balicky nemam, ale uz se na ne dlouhou dobu pripravuju, protoze pokud jde o pripravu, jsem opravdova brzda Smile

Very Happy Very Happy

Pokud potřebuješ výbavu, tak řekni, něco se najde.
Jo jinak pro Tebe mám opět pár brnění, tak se někdy sejdeme. Wink

stárnoucí vampír Spolku
Timeo
Arach

PříspěvekZaslal: čt únor 19, 2004 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dekuju mockrat, vazim si toho. Jeste nebyt takovy srab a brat si je Smile ... No, na vetsi vypravy bych si vzal treba i liche.. Uvidime
slawa
Ettin

PříspěvekZaslal: pá únor 20, 2004 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ja si taky na vypravy bojim brat veci, ale kdyz jsem sel s touto spolecnosti tak jsem vzal vse nejlepsi co jsem momentalne mel,protoze jsem veril vsem co mi stali po boku a byl jsem si jist ze prisery nas nedostanou.Mozna jen vrahove . . . ale doufal jsem ze je nepotkame. Jinak pohotovostni balicek uz si chystam.

Vzpomínáme Necrostane.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bereg Sunrise
Titán

PříspěvekZaslal: pá únor 20, 2004 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pohotovostní balíček už mám nachystaný dávno, jen ho pořádně využít Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Nástěnka Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: