Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: st únor 18, 2004 7:54 pm Předmět: Hellmaster odchází... |
|
|
*vztal z křesla a přešel k oknu, zadíval se ven*
Moře, to mě vždycky uklidňovalo, jeho vůně, jeho barva.
*stoupl si na okraj útesu a hleděl do nekonečných dálek*
Znal sem tě jen krátce, příteli, ale poznal sem v tobě opravdového kamaráda a hlavně to, že si měl srdce ryzí jako nejčistší zlato. Pamatuji si jak si přijel na svém bílém koníkovi a já celý vytřesený, že mě oslovil sám Hellmaster, představený Spolku. Nuže a ty teď odcházíš, je mi to líto, moc líto.
Tedy snad se ještě shledáme než řeknu poslední "Sbohem".
*vlásy mu plály pod náporem větru a v očích se mu začaly tvořit slzy* |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: st únor 18, 2004 8:11 pm Předmět: |
|
|
*precetl svitek od Berega*
Jest pravda, co Beregovi z úst vyplynulo? Přítel Hellmaster odchází?
*zavzpomínal*
Poznali jsme se na trhu...uviděl jsem osobu oděnou v nádherné černé zbroji, černém plášti a zářivé masce...oslovil mě, protože vědel o mé snaze o adeptství do Spolku přátel...vyzařovala z něj srdečnost, zákonitost a moudrost...nepochyboval jsem o tom, že to byl "on", kterému se dalo věřit a "on", za kterého bych položil život...
*slzy mu stékali po tváři*
Jestli jest pravda, příteli Hellmastře, že odcházíte, přeji z celého srdce hodně štěstí do dalšího života...*rozplakal se* _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|