Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: po únor 16, 2004 3:03 pm Předmět: Umite michat shrinky? |
|
|
Hledam nekoho, kdo trenuje alchemy a uz umi michat shrinky (fizlovost mene nez 50 procent ).
Mam tu nejaka netopyri kridla a rad bych je nechal premichat. Takze jestli si nekdo chcete potrenovat, staci rici... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: po únor 16, 2004 8:42 pm Předmět: |
|
|
pokud chces jenm shrinky, amm asi 2.3k, ale jestli nekdo treni, bude urcite radsi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: po únor 16, 2004 8:44 pm Předmět: |
|
|
No.. jak jsem hral maga, byl jsem stale na koni a stale ho shrinkoval, tak mi skoro dosli.. ted uz zase kone skoro nepouzivam (za poseldni tri dny jsem byl na UO asi 5 minut,, darovat shrink Dark Lorodivi a zapnou runu...).. ale tak sto bych jich bral, at mam zaseklid
vali se mi doma asi 1300 kridel, takze bych je nejradeji dal nekomu na trenink s tim, ze vysledek si odnesu.. at to fizuje jak to fizuje, na tom nesejde. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
slawa Ettin

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 29 Bydliště: Vsude kde je TMA.
|
Zaslal: po březen 01, 2004 1:00 pm Předmět: |
|
|
No kdyby nikdo nechtel tak ja asi zacnu s alchemii. Ale Opravdu nevim kolik ti jich udelam este sem to nikdy nedelal a tudiz bych potreboval radu jak vubec zacit. _________________ Povznésti se na vyšší úroveň bytí.
Vzpomínáme Necrostane. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: po březen 01, 2004 5:01 pm Předmět: |
|
|
slawa napsal: |
No kdyby nikdo nechtel tak ja asi zacnu s alchemii. Ale Opravdu nevim kolik ti jich udelam este sem to nikdy nedelal a tudiz bych potreboval radu jak vubec zacit. |
Na umichani Shrinku pot5rebujes opravu hodne alchemi, takze pokud nechces opravdu natvrdo vsechno michat a trenit ( po vlastnich zkusenostech nedoporucuji) tak se na to vyprdni  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: po březen 01, 2004 6:03 pm Předmět: |
|
|
Gate vi o cem mluvi. Taky trenoval alchemku a stravil nad tim strasne casu jako ja. Navic take promichas nespocet penez v BM. Kdyz jsem trenoval ja Alchemy tak sem si vedl zaznam kolik sem promichal v urcitem useku.
*hleda zaznamy*
tak sem si napsal od skillu 60 na 65.
Konecny soucet vysel na promychanych 11,5K BM
kdyz budes BM skupovat u vendoru za 3gp kousek, stejne te to vyjde na slusnej majlant. Navic to skupujde kde kdo a za 3 najdes jen obcas.
Ale pokud tvoje ego zada tuto schopnost natrenovat, neni asi nikdo, kdo by ti v tom mohl zabranit *usmal se* _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: út březen 02, 2004 2:16 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem nucen přehodnotit svoje tvrzeni s nadešlými změnamy.
Jak se změnil GM mortar, bude asi pěkně draho a pokud budete žádat kohokoliv, aby vám namíchal ručně nějaké lahve, asi neuspějete. Jde totiž hlavně o čas. To že ste ochotni zaplatit nějaké peníze za namíchání je hezké, ale....
Spočítejme to.
Co jsem se doslechl tak 50TMR z GM mortaru vyjde na 800 EoN. Což odpovídá 16 očkám na lahvičku. Cena lahví se nechutně zvedne.
Míchání po jedné lahvičce zůsalo nezměněné a vyjde to tedy mnohem levněji. Jenže pauza na namíchání jedné TMR je kolem 35s. Což znamená, že pokud budu míchat hodinu TMR tak umíchám max 102 lahvicek, jenže tak +-25% pokazím.
Nevím kdo z vás by chtěl někomu míchat 1h lahve které dotyčný vystřílí během výpravy a přijde s prosíkem pro další.
Opravdu těžko bude mít někdo zájem sedět několik dní doma zavřenej a míchat lahve. *kroutí hlavou*
Za těchto okolností se možná už vyplatí natrénovat dovednost Alchemy, ale věřte že to není sranda. _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: so březen 06, 2004 9:48 pm Předmět: |
|
|
Shrink nejde (aspon do zmeny nesel) na GM mortartu michat. Proto to nabizim nekomu, kdo se teprve uci michat, protoze ten holt micha po jedne... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: út březen 09, 2004 10:05 am Předmět: |
|
|
kdo se bude chtit ucit alchemy, jsem ochoten od nekoho odkoupit, nebo vymenit slabe jedy(ale ty jsou jen do 15) a nebo potom jedy(od 15 do si 55) Vzal bych si tak celkem 400 kousku v kegu. Vymenim to bud za suroviny a nebo proplatim. Chtel bych zkusit potrenovat poisoning a trenovat to na velice silnych jedech se mi nechce. _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: út březen 09, 2004 9:10 pm Předmět: |
|
|
Musim s politovanim oznamit, ze ten poisoning trenovat nebudu. Kamoska Maca ma 80 max a uz je natrenovana. Ja muzu mit jen 70 a i s jejima sekackama je to nekdy dost spatny
takze ty moje by nestaly ani za tu namahu to trenovat _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
|
Návrat nahoru |
|
 |
|