Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Umite michat shrinky?

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2004 3:03 pm    Předmět: Umite michat shrinky? Odpovědět s citátem

Hledam nekoho, kdo trenuje alchemy a uz umi michat shrinky (fizlovost mene nez 50 procent Smile).

Mam tu nejaka netopyri kridla a rad bych je nechal premichat. Takze jestli si nekdo chcete potrenovat, staci rici...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gate keeper
Phoenix

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2004 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud chces jenm shrinky, amm asi 2.3k, ale jestli nekdo treni, bude urcite radsi Smile
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2004 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No.. jak jsem hral maga, byl jsem stale na koni a stale ho shrinkoval, tak mi skoro dosli.. Smile ted uz zase kone skoro nepouzivam (za poseldni tri dny jsem byl na UO asi 5 minut,, darovat shrink Dark Lorodivi a zapnou runu...).. ale tak sto bych jich bral, at mam zaseklid Smile

vali se mi doma asi 1300 kridel, takze bych je nejradeji dal nekomu na trenink s tim, ze vysledek si odnesu.. at to fizuje jak to fizuje, na tom nesejde.
slawa
Ettin

PříspěvekZaslal: po březen 01, 2004 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No kdyby nikdo nechtel tak ja asi zacnu s alchemii. Ale Opravdu nevim kolik ti jich udelam este sem to nikdy nedelal a tudiz bych potreboval radu jak vubec zacit.

Vzpomínáme Necrostane.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Gate keeper
Phoenix

PříspěvekZaslal: po březen 01, 2004 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

slawa napsal:
No kdyby nikdo nechtel tak ja asi zacnu s alchemii. Ale Opravdu nevim kolik ti jich udelam este sem to nikdy nedelal a tudiz bych potreboval radu jak vubec zacit.

Na umichani Shrinku pot5rebujes opravu hodne alchemi, takze pokud nechces opravdu natvrdo vsechno michat a trenit ( po vlastnich zkusenostech nedoporucuji) tak se na to vyprdni Cool
Frantisek
Elder Daemon

PříspěvekZaslal: po březen 01, 2004 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gate vi o cem mluvi. Taky trenoval alchemku a stravil nad tim strasne casu jako ja. Navic take promichas nespocet penez v BM. Kdyz jsem trenoval ja Alchemy tak sem si vedl zaznam kolik sem promichal v urcitem useku.
*hleda zaznamy*
tak sem si napsal od skillu 60 na 65.
Konecny soucet vysel na promychanych 11,5K BM
kdyz budes BM skupovat u vendoru za 3gp kousek, stejne te to vyjde na slusnej majlant. Navic to skupujde kde kdo a za 3 najdes jen obcas.

Ale pokud tvoje ego zada tuto schopnost natrenovat, neni asi nikdo, kdo by ti v tom mohl zabranit *usmal se*
Frantisek
Elder Daemon

PříspěvekZaslal: út březen 02, 2004 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem nucen přehodnotit svoje tvrzeni s nadešlými změnamy.
Jak se změnil GM mortar, bude asi pěkně draho a pokud budete žádat kohokoliv, aby vám namíchal ručně nějaké lahve, asi neuspějete. Jde totiž hlavně o čas. To že ste ochotni zaplatit nějaké peníze za namíchání je hezké, ale....
Spočítejme to.
Co jsem se doslechl tak 50TMR z GM mortaru vyjde na 800 EoN. Což odpovídá 16 očkám na lahvičku. Cena lahví se nechutně zvedne.
Míchání po jedné lahvičce zůsalo nezměněné a vyjde to tedy mnohem levněji. Jenže pauza na namíchání jedné TMR je kolem 35s. Což znamená, že pokud budu míchat hodinu TMR tak umíchám max 102 lahvicek, jenže tak +-25% pokazím.
Nevím kdo z vás by chtěl někomu míchat 1h lahve které dotyčný vystřílí během výpravy a přijde s prosíkem pro další.
Opravdu těžko bude mít někdo zájem sedět několik dní doma zavřenej a míchat lahve. *kroutí hlavou*

Za těchto okolností se možná už vyplatí natrénovat dovednost Alchemy, ale věřte že to není sranda.
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: so březen 06, 2004 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Shrink nejde (aspon do zmeny nesel) na GM mortartu michat. Proto to nabizim nekomu, kdo se teprve uci michat, protoze ten holt micha po jedne...
Frantisek
Elder Daemon

PříspěvekZaslal: út březen 09, 2004 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kdo se bude chtit ucit alchemy, jsem ochoten od nekoho odkoupit, nebo vymenit slabe jedy(ale ty jsou jen do 15) a nebo potom jedy(od 15 do si 55) Vzal bych si tak celkem 400 kousku v kegu. Vymenim to bud za suroviny a nebo proplatim. Chtel bych zkusit potrenovat poisoning a trenovat to na velice silnych jedech se mi nechce.
Frantisek
Elder Daemon

PříspěvekZaslal: út březen 09, 2004 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musim s politovanim oznamit, ze ten poisoning trenovat nebudu. Kamoska Maca ma 80 max a uz je natrenovana. Ja muzu mit jen 70 a i s jejima sekackama je to nekdy dost spatny Sad
takze ty moje by nestaly ani za tu namahu to trenovat
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: