Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: pá únor 13, 2004 11:01 pm Předmět: Z pulky koncim na DP |
|
|
Uz me tu uvidite jen dopoledne, dokud se to zkurveny pocasi nezlepsi. Nema zapotrebi cukat jak vul.
A mam vic jak pet nadavek na den, tak nejspis doufam vyfasuji jail a bude po problemech.
Kdyz chci dat IVM a ono to trva sest vterin.. behem kterych udelam tri kroky, ale lord wyrm prebehne obrazovku.. to je pak holt tezky.
papa |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petko Lizardman

|
Zaslal: pá únor 13, 2004 11:04 pm Předmět: |
|
|
Jasne ja tu ultimu asi zmazem a bude konecne pokoj. KURVA! _________________ Mama mele Emu,
máme málo Masa. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: pá únor 13, 2004 11:07 pm Předmět: |
|
|
proc mi to jen neco pripomina .... prave proto doufam ze kdyz nas pude vic skoncim na jidelnicku aspon jako druhy v rade  _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dargor Ettin
|
Zaslal: pá únor 13, 2004 11:11 pm Předmět: |
|
|
No jednoducho hnus.Ale je to predsa len hra... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petko Lizardman

|
Zaslal: pá únor 13, 2004 11:15 pm Předmět: |
|
|
Aby som to zhrnul. Moje hranie ultimy. Kopem v bani jak debil mesiac, nez ziskam lepsie brnenie, vika+9, nejake peniaze na regy. A potom to vsetko stratim za chvilku kvoli debilnym lagom, len preto ze ma nahana jeden fire elemental ale nez sa na obrazovke objavi ze som hodil bandu trva to 5sekund a nakoniec aj tak umrem. Ano bolo to riziko. Ale za zabavu to nepokladam a hra je nato aby som sa zabavil. Kym sa dp nezmeni k lepsiemu kaslem nato. GM seru na hracov, lebo sa im nechce robit to iste uz 3. alebo 4.rok. Stari hraci prudia, zabijaju nb davaju rk hr, nadavaju jak prasata atd...  _________________ Mama mele Emu,
máme málo Masa. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: pá únor 13, 2004 11:22 pm Předmět: |
|
|
no prave, je to hra.
Kdyby to byl simulator ekonomiky, tak ma cenu lagovat. Nadavat a hnat se za lootem, pokladem, a co ja vim cim jeste.
Je to hra. Nechci makrovat, toho mam bohate. Chci se bavit na vypravach. A to jde blbe, kdyz se sekam. Nevadi mi smrt, klidne kvuli chybe prijdu o veci.. nesnasim lagy a kdyz umru kvuli nim, tak to se zabavou nema nic spolecneho. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: so únor 14, 2004 12:09 am Předmět: |
|
|
Tak se nám to začíná pěkně sypat pod rukama... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: so únor 14, 2004 12:11 am Předmět: |
|
|
At nejsou lagy, budu tu hrat dal a rad... DP ma mnoho chyb, ale to je asi vsude.. mam tu spoustu pratel, proto tu jsem a proto tu hraji. Jen ty lagy... nastesti (aspon zatim) mohu hrat aspon pres ten den... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: so únor 14, 2004 12:13 am Předmět: |
|
|
Tak to máš dobrý dopoledene jak sem se nedávno díval je přilognutych asi 50- nadhérné počasíčko  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: so únor 14, 2004 1:47 pm Předmět: |
|
|
Chtel jsem sem napsat neco ve smyslu, co blbnete...
ale je to opravdu udesny. Pokud si chce clovek zahrat, tak urcite ne na DP. Je to tu cim dal tim horsi . Ja mam sice pristup dopoledne, ale to jsme tu 2 nebo 3 a to neni ono.
Dnes jsem zase 3x umrel. Jak rika Wotan, vlastni chybou by mi to nevadilo, ale chybou toho, ze je tu hodne lidi.. hmm Zacinam uvazovat ve velmi temnych myslenkach. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|