Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
karlos IV Ettin
|
Zaslal: čt únor 12, 2004 8:15 am Předmět: ovladani maker klavesama |
|
|
Ja ovladam makra (kouzla, bandy, piti GH,...) pomoci rady ; + ě š č ř ž ...
a u klerika Q (IVM s tercikem) a W ( banda s tercikem). Hraci, kteri hraji PvP maji ovladani (alespon co jsem slysel na úprave strane (numr klavesy, insert,delete, end, sipky atd) zda se mi to neprakticke na prave strane, pravou rukou ovladam mys. Jak to mate vy? nerad bych si zazil zlozvyk )). _________________ Ten, ktery stale hleda |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: čt únor 12, 2004 9:25 am Předmět: Re: ovladani maker klavesama |
|
|
Ja používám na makra klávesy od F1-F12 tolik maker mi stačí a pak mám ještě tři univerzální, které si nastavuji individuálně podle situace, takže od F1 po F9 mám pevně daná makra a od F10 po F12 podle situace. Makra mám zažitá a nahmátám je i poslepu. Makra mám teda v Assistovi zavedená, přímo makra v UO nepoužívám, jenom Last Object a ten mám v kombinaci Ctr+A. Neřekl bych, že se mi klávesy pletou, takhle rozložená makra mi skvěle vyhovují, ale záleží opravdu na zvyku. Když ti to vyhovuje proč měnit ?
Ale jak si psal že ovládáš makra pomocí řady ; 1, 2,...... je to stejné jako Fx jenže o řadu dole, ale řekl bych že Fka sou lepší, protže jsou oddělena po čtyřech a to se líp nahmatává poslepu. Ale záleží na tobě co ti vyhovuje a co máš zažité |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: čt únor 12, 2004 9:47 am Předmět: |
|
|
ma makra... PvM, v PvP asi nic moc.. ale to moc casto nehraju. Vsechna makra pouzivam.
F1 - loot (injection) (jen na uzavrene PvM vypravy samozrejme¨!)
F2 - dvere
F3 - detekce hidingu
F4 - hiding
F5 - all names
F11 - circle of transparation
F12 - guards! guards! (pouzito za posledni skoro rok jen dvakrat, nastesti )
ALT + ; - banda bez targetu
ALT + 1 - banda na me
ALT + 2 - IVM na me
ALT + 4 - guardian spirit
ALT + 5 - angel spirit
ALT + Q - svetlo
ALT + W - IVM
ALT + E - para
ALT + R - parafield
ALT + A - self target
ALT + S - bless
ALT + D - protekce
ALT + F - sila
ALT + G - reactiv armor
ALT + Y - next target
ALT + X - last target
ALT + C - harm
ALT + V - dispel
ALT + F1 - all kill
ALT + F2 - all stop
ALT + F3 - all go
ALT + F4 - all come
CTRL + 2 - sipka na mae
CTRL + 3 - piti TMR
CTRL + 4 - liti TMR z kegu do lahvi
CTRL + W - angel spirit kill
CTRL + E - angel spirit stop
CTRL + S - guardian spirit kill
CTRL + D - guardian spirit stop
CTRL + ; - piti GH
; - zbran a stit do rukou
cca 38 maker, snad jsem zadne nezapomnel...
ale jde o zvyk. Nekdo je zvykly na alt, jiny na ctrl, dalsi na numerickou klavesnici...
rozhodne nedoporucuji mit makra na klavesach, ktere pises... ono kdyz jsem stal na trhu a psal "shanim war hammer" a dvakrat jsem do toho hidl (hiding jsem mel na H), tak to neni to prave orechove )
ad PvP - v tom foru napriklad Kouba tusim pise, ze pouziva ctrl, ne? O numericke tam psal jen jeden a toho zrovna vubec neznam, zato Koubu jsem v PvP potkal vickrat nez bych si sam pral  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: čt únor 12, 2004 5:45 pm Předmět: |
|
|
Ja mam makra kouzel po cele numericke klavesnici a nemuzu si stezovat... jinak nebojova makra - skilly a ovladani oblud mam na eFkach, dalsi srandy, jako bank, vendor, jmena, mapa mam na Alt+V, B, N atd..
vyhoda maker na numericke klavesnici je, ze na ni muzete ''hrat'' kouzlama, coz je pro pvp jako delane  _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: čt únor 12, 2004 6:16 pm Předmět: |
|
|
Božíčku to je maker *točí se mu hlava* Jdu si pro mokrý hadr, jdou na mě mdloby. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: čt únor 12, 2004 10:22 pm Předmět: |
|
|
*leží na zemi, protože omdlel*  _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: pá únor 13, 2004 1:28 am Předmět: |
|
|
ale ale pratele... co se to svami deje?
*divi se*
my magove, nekromanceri a klerikove pouzivame spousty kouzel no a na kazde je potreba nejakou tu klavesovou zkratku.
Na ovladani summonru jich jeste par pribyva... je to normalni.
Ja osoben bych potreboval zmensit klavesnici z toho duvodu, abych dosahl na vice tlacitek a mohl si tech maker udelat mnohem vic ))
Chtel sem nekdy v nejblizsich chvilich udelat dva druhy maker. Jedno pro PvM, coz mam ted a druhy na PvP. Oboji je podle meho nazoru velice odlisne a proto v mem PvM se nechytam na PvP.
Ale nebojte, hodlam to brzy zmenit  _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
karlos IV Ettin
|
Zaslal: pá únor 13, 2004 9:12 am Předmět: |
|
|
Vilgerius napsal: |
ma makra... PvM, v PvP asi nic moc.. ale to moc casto nehraju. Vsechna makra pouzivam.
F1 - loot (injection) (jen na uzavrene PvM vypravy samozrejme¨!)
F2 - dvere
F3 - detekce hidingu
F4 - hiding
F5 - all names
F11 - circle of transparation
F12 - guards! guards! (pouzito za posledni skoro rok jen dvakrat, nastesti )
ALT + ; - banda bez targetu
ALT + 1 - banda na me
ALT + 2 - IVM na me
ALT + 4 - guardian spirit
ALT + 5 - angel spirit
ALT + Q - svetlo
ALT + W - IVM
ALT + E - para
ALT + R - parafield
ALT + A - self target
ALT + S - bless
ALT + D - protekce
ALT + F - sila
ALT + G - reactiv armor
ALT + Y - next target
ALT + X - last target
ALT + C - harm
ALT + V - dispel
ALT + F1 - all kill
ALT + F2 - all stop
ALT + F3 - all go
ALT + F4 - all come
CTRL + 2 - sipka na mae
CTRL + 3 - piti TMR
CTRL + 4 - liti TMR z kegu do lahvi
CTRL + W - angel spirit kill
CTRL + E - angel spirit stop
CTRL + S - guardian spirit kill
CTRL + D - guardian spirit stop
CTRL + ; - piti GH
; - zbran a stit do rukou
cca 38 maker, snad jsem zadne nezapomnel...
ale jde o zvyk. Nekdo je zvykly na alt, jiny na ctrl, dalsi na numerickou klavesnici...
rozhodne nedoporucuji mit makra na klavesach, ktere pises... ono kdyz jsem stal na trhu a psal "shanim war hammer" a dvakrat jsem do toho hidl (hiding jsem mel na H), tak to neni to prave orechove )
ad PvP - v tom foru napriklad Kouba tusim pise, ze pouziva ctrl, ne? O numericke tam psal jen jeden a toho zrovna vubec neznam, zato Koubu jsem v PvP potkal vickrat nez bych si sam pral  |
Ville jak se ti macka ten alt+neco?? Ja preferuji u dulezitych maker zmacknout jen tlacitko bez kombinace (je to o zvyku). Cetl jsem nekde ze nekdo trvale drzi alt na makra (asi to prelepi nebo co . _________________ Ten, ktery stale hleda |
|
Návrat nahoru |
|
 |
karlos IV Ettin
|
Zaslal: pá únor 13, 2004 9:16 am Předmět: |
|
|
Timeo napsal: |
Ja mam makra kouzel po cele numericke klavesnici a nemuzu si stezovat... jinak nebojova makra - skilly a ovladani oblud mam na eFkach, dalsi srandy, jako bank, vendor, jmena, mapa mam na Alt+V, B, N atd..
vyhoda maker na numericke klavesnici je, ze na ni muzete ''hrat'' kouzlama, coz je pro pvp jako delane  |
Hmm tak to ma hodne lidi, pro me je dost nelogicke ovladat num klavesnici levou . Je to pres ruku. nebo mas uplne posunutou klavesnici? _________________ Ten, ktery stale hleda |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: pá únor 13, 2004 9:50 am Předmět: |
|
|
Pro me alt a ctrl nejsou zadny problem. Mozna jde o zvyk, ale... vubec to nezdrzuje. Klavesnici znam docela nazpamet a ve hre jsem si i zvykl na ty ruzne prehmaty jen jedine tedy - v posledni dobe misto pary kouzlim para field, musim s tim neco udelat (
a makra budu pridavat, nebojte chybi mi IVM svitek na makru (no a chybi mi na nej i skill incripce, ale snad jen docasne )
clovek cim vic hraje, tim vic prichazi na to, co by potreboval a co by se hodilo... napriklad do hidingu chci vlozit prepnuti war/peace, abych hidl kdykoliv... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|