Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: čt leden 06, 2005 11:25 pm Předmět: |
|
|
LevakBob napsal: |
Tak si pridam svoji trosku do mlyna:
ranger
brneni: to NEJ co mam (minimalne bloodkomplet, jinak je to maler), +stit, +kozene doplnky(krk, boty)
zbrane: +HC (zase ta NEJ co mam), lehka(tezka) elvenka, silver (shadow lajtkuse/luky podle dungu), elvenbow, +warforka
lektvary: kade s mr(tmr kdyz mam), GS, GH, par GC a GA(vyjimecne ale hodi se)
svitky: par blesku (na pripadne pvp), resy, porty
dalsi vybaveni: srdicka (2x), rr, toulec se sipkama a sipama, baglik se shrinknutejma zviratkama, tak 300+ bandazi(zalezi na slozeni a dungu), kdyz je tak druidska roba, regy(cca 300-400/kus), lockpicky
Mno snad jsem na nic nezapomel , kdybych mel taming na musty, tak samozrejme shrinky a tamovaci hul. Takovou vybavu+- taham do kazdyho dungu kam jdu. Clovek nikdy nevi...
edit: jasne ze zapomel, beru jeste par zelenych a bilych rybek |
Dovolil bych si to trochu rozpracovat Ranger jako takovy se NESMÍ srovnávat s plechovkou, tam, kde plech ma verite by měl mít ranger aspoň ten blood, aby za něco stál a ušetřil si nervy.
Ohledně zbraní, nepochopil jsem, jestli s sebou bereš všechno, nebo vždy jen něco z toho, ale s kuší bych souhlasil, co nejlepší. Někdo mi říkal, že plusová kuš je silnější než zbraň pro mlátičku stejné kategorie, jen je ranger méně vidět v dungu, a tak se na to asi zapomíná... Hc je pomalejší než ruční zbraň, takže na fiz, kdo chce může brát obyč luk nebo elven.
Bandy souhlas, jen bych zdůraznil, že záleží na složení.
Štít určitě taky na flus od draka a hlavně naučit se ho nasazovat ve správné situaci
Srdíčka 2? Mě stačí jedno a reflex.
Toulec je také samozřejmost. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lavaron Malej drak
Založen: 03. 12. 2003 Příspěvky: 754 Bydliště: BUcaneers Den
|
Zaslal: pá leden 07, 2005 7:47 am Předmět: |
|
|
k brujahu: no pokud mluvis o tom magovi na zacatku co summoni demony, tak toho sam umlati i jen vamp v medium horizite morfu
a co se tyce projiti brujahu .... on snad nekdo tvrdi, ze to musis cele vymlatit? ne netvrdi ... od toho ta para a dalsi ruzne prostredky na odvedeni pozornosti potvor a probehnuti dal ... _________________ ------------------------------------------------------
Wandering Healer, zesnuly clen Spolku
Na zivote miluju jeho rozmanitost, kazdy den me nastve nekdo jiny. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: pá leden 07, 2005 7:52 am Předmět: |
|
|
Leny- Zkousel jsi pouzivat silver heavy kus? co ja vim, tak u wara ma stribro vahu +5 zbrani +- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LevakBob Headless
|
Zaslal: pá leden 07, 2005 8:45 am Předmět: |
|
|
Leny-m napsal: |
LevakBob napsal: |
Tak si pridam svoji trosku do mlyna:
ranger
|
Dovolil bych si to trochu rozpracovat Ranger jako takovy se NESMÍ srovnávat s plechovkou, tam, kde plech ma verite by měl mít ranger aspoň ten blood, aby za něco stál a ušetřil si nervy.
Ohledně zbraní, nepochopil jsem, jestli s sebou bereš všechno, nebo vždy jen něco z toho, ale s kuší bych souhlasil, co nejlepší. Někdo mi říkal, že plusová kuš je silnější než zbraň pro mlátičku stejné kategorie, jen je ranger méně vidět v dungu, a tak se na to asi zapomíná... Hc je pomalejší než ruční zbraň, takže na fiz, kdo chce může brát obyč luk nebo elven.
Bandy souhlas, jen bych zdůraznil, že záleží na složení.
Štít určitě taky na flus od draka a hlavně naučit se ho nasazovat ve správné situaci
Srdíčka 2? Mě stačí jedno a reflex.
Toulec je také samozřejmost. |
Kuse/luky - zalezi na dungu, ale vzdy HC, elvenku, luk/lajtkus podle potreby silver/shadow). Ono to zas takova zbytecnost neni. Silver nebo shadow ma do prislusnych potvor silu jako +5 coz je nezanedbatelne (navic me nic nestoji ) A zas takova vaha navic to neni, proste mam rad kdyz si muzu vybrat (ted me tak napada, ze John Dunbar na foru psal ze taha i shadow forku na pavouky... taky moznost). Stit nosim hlavne proto, ze ho nasazuju pri sebebandovani, kdyz uz musim bandit tak mam duvod a ten duvod je nejspis stale u me a rube me, viz treba mirorove nebo archeri na ktery je nejlepsi vzit warforku a stit do ruky a rubat.
Co se tyce srdicek, nic to nevazi a v baglu mam poradek, takze ani neprekazi
taky me ted napadlo, otravena verite dyka neni od veci, kdyz zapomenou warove  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: pá leden 07, 2005 9:00 am Předmět: |
|
|
Štít... jasný, od toho je ten skript z mrakoplashe ale proti drakovi ho použiješ taky.
Silver/shadow ... silver vs nemrtvý = +5 jasný, ale váha? Většinou nosím od +5 výše, takže mi to vůbec nevadí, že ji nemám a pobíhat v dungu s 300 weight by se mi fakt nechtělo War fork taky nenosím, když už někam jdu, jde mlátička nebo to ustřílim všechno kuší a kdybych jó potřeboval, tak vezmu dýku  _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: pá leden 07, 2005 1:36 pm Předmět: |
|
|
S váhou 300 kamenů chodim JÁ, neni důvod proč by sis to nemohl dovolit taky. V dungu se neběhá. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: pá leden 07, 2005 1:39 pm Předmět: |
|
|
Nebavim se o lagu, samozrejme, ale...
...jdes si pro mozky, ne zabijet draky, lsn ci lichy. Sice do toho muzes a sam obyc vamp to mas sanci pobit, ale riziko, namaha a naklady za to nestoji. Proto mas zver, pf a paru, aby sis opravdu mohl jit jen za tim, kvuli cemu jsi prisel.
V Brujahu jsem byl xkrat, nez jsem ho dosel. Mezitim mi high horizite z Pride hnilo v bance, ale kdyz jsem poprve morfl do ston,e vedel jsem, ze si to vazne zaslouzim a hlavne - znal jsem mnohem vetsi cast svych schopnosti, nez tomu bylo pred pravidelnymi navstevami tohoto podzemi.
Paladin ma magery jako primarni skill? Vsak se take obejde bez ni, ne? Stejne jako mozna klerik bez taktiky? Ale kdo zna paladina bez magery a klerika bez taktiky? Byli by preci tak slabi... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kelnor Arach

|
Zaslal: pá leden 07, 2005 3:52 pm Předmět: |
|
|
Ursus napsal: |
Asi jsme trošku odbočili od tématu...
Můj sen je vampír použitelný v dungeonu bez morphu, pak bych trénoval i magery. Ale nynější situace není pro vampa moc růžová v tomhle ohledu. |
Dle meho nazoru vampir bez morfu pouzitelny JE. Nemel sem zatim moznost to zkusit (nemam jeste vsecky potrebne skilly a neni to zrovna nutnosti ze), ale predstav si situaci, kdy mas upira s plnym fencingem (100, s robou), plnou taktikou (100, s plastem a robou 120), plnym healem (75, s plastem 85), plnou magery (75, s plastem 85), samozrejme stealth a neco dalsiho, obliknes ho do upiriho blood brneni (ma v tom lepsi AR nez v mythu) das mu do ruky +9 kryss, do baglu kotel svitku, krve a podobnych potrebnych veci. Pak je podle me vamp docela dobry zabijak (treba i v PvP, snad). _________________ Kelnor, Autarkis
The ageless shadow.
Člen Spolku
"Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: pá leden 07, 2005 4:33 pm Předmět: |
|
|
To je lepší morf  _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: pá leden 07, 2005 4:47 pm Předmět: |
|
|
Šikovný vampír bez morfu se neztratí, už teď Hellmasterion svou šikovností zastiňuje některé warriory nebo paladiny které potká. Má-li však stát v první linii, má pocit že na to má příliš slabé brněníčko které ji prostě neochrání a není na to dost silná. Taky nemá žádnou spolehlivou ochranu proti kouzlům. Na druhou stranu zase může pít krev od nevidim do nevidim a nic jí to nestojí. Nedělá jí problém paralyzovat nepřítele za což by mnohý ranger nebo paladin dal opravdu mnoho. Její rány i docela bolej. Prokletí se směje do očí. Monstra dokáže sama mást za pomoci Blade Spirits. Přidejte k tomu GM stealth, ress, parafield a máte velmi užitečného (a hlavně originálního) pomocníka.
I když určitě ne nejsilnějšího... _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|