Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Používáte Yoko nebo UO Assist |
Používám obojí |
|
3% |
[ 1 ] |
Používám Yoko |
|
65% |
[ 21 ] |
Používám UO Assist |
|
28% |
[ 9 ] |
Nepoužívám ani jedno z toho |
|
3% |
[ 1 ] |
|
Celkem hlasů : 32 |
|
Autor |
Zpráva |
Valalaldur Mirror Spider

Založen: 02. 10. 2004 Příspěvky: 475 Bydliště: Zakladni Materialni Sfera
|
Zaslal: čt leden 06, 2005 6:54 pm Předmět: |
|
|
Ja vyuzivam assist a sem s nim celkem spokojenej. Jedina vec co me u nej stve je to taveni kdyz kopu v dole. Jinak omezeni poctu maker... je jich pro me tak akorat. Driv nez jich udelam sestnact zapomenu ktery je ktery.  _________________ Valalaldur V.,,Ospalý Člen Spolku,,
"Braid her branches, life fulfilling
Goddess loving, Goddess killing." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: čt leden 06, 2005 6:57 pm Předmět: |
|
|
Nevýhoda assistu je to, že je docela poruchový (hlavně v pití lektvarů). Naopak výhodou yoka je jeho mnohostranné a komfortní využití. Nemluvě o možnosti dát do něj "nekonečno" maker, takže odpadá potřeba interních maker, která se mi občas smažou.
Jinak zajímavou aleternativou je i Razor, ale ten je primárně pro runUO, nevím jestli funguje na Spheře.
A nakonec perličku, kterou asi málokdo rozdýchá. Na Manawydanu budou všechny externí programy zakázány. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: čt leden 06, 2005 8:45 pm Předmět: |
|
|
No mě se zase poslední dobou stávalo, že mě to bandovalo až tak po půl minutě, takže celkem průšvih , ale já sem moc línej na hlubší nastavení...možná až si koupím novej desktop  _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mokusvin Limel Harpy

|
Zaslal: čt leden 06, 2005 9:31 pm Předmět: .. |
|
|
A to je ten problen Yoka jak to jeden psal. NAPROGRAMUJU SI!! Lidi ja umím s počítačem opravdu jen zakladní úkony a mam si neco programovat, maslim ze 16 maker v assistu je azaz nerknuli ze tam je asi 30 jinych specifickych maker a jiny funkce, ktere ma i yoko, ale tady je to strasne snadne ovladat do yoka se musi umet programovat malicko jak pise Mrakoplaz na svych strankach, ze scripty co tam ma jsou pro info a je treba je malicko preprogramovat, aby pro dany pripad nezatežovaly spheru.. _________________ Me jméno Mokusvin Limel jest, povolaním wampir.
Své sny k Tvým nohám pokládám, proto našlapuj zlehka, neboť šlapeš po mých snech.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: čt leden 06, 2005 9:36 pm Předmět: |
|
|
Není nad to si je sehnat od, v tomto ohledu vzdělanějších, kamarádů. Já taky nenapíšu nějaké středně těžké makro, ale mám pár kamarádů, kteří mi to udělají za pěkné slovo .
Teď, když už jsem prostudoval ty jejich makra, bych něco taky sepsal, ale poprvé jsem to viděl a vypl, protože jsem neměl na tohle nárok . _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: čt leden 06, 2005 11:28 pm Předmět: |
|
|
Yoko, ale někdy ( třeba výroba shaftů po jednom ) bych zvolil Assista. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
NoX Ettin

Založen: 10. 06. 2004 Příspěvky: 49 Bydliště: Damodred's Stone
|
Zaslal: pá leden 07, 2005 2:15 am Předmět: |
|
|
jednoznačně Assist, naprosto dostačující. _________________ Galldrian "Nox" Damodred
Fourth Generation, Tremere Pontifex |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lavaron Malej drak
Založen: 03. 12. 2003 Příspěvky: 754 Bydliště: BUcaneers Den
|
Zaslal: pá leden 07, 2005 7:50 am Předmět: |
|
|
ursus: hehe, na manawydanu nebude povolene, yoko, assist, nic ?
tak to sem zvedavej, jak moc to bude hratelne ... protoze jen s makrama v uo se hrat neda ...
a jeste dalsi vec, jak chces kontrolovat, jestli nekdo napr assista nepouziva ? _________________ ------------------------------------------------------
Wandering Healer, zesnuly clen Spolku
Na zivote miluju jeho rozmanitost, kazdy den me nastve nekdo jiny. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: pá leden 07, 2005 7:56 am Předmět: |
|
|
JA to shrnu. Assist / Yoko je o povolani,. Pokud nekdo chce hrat PvP - nemuze mit assista. Pokud nekdo chce hrat poradneho Clera... Nemuze mit assista. Pokud nekdo chce hrat poradneho Maga ... Nemuze mit assista... Nechci se vyjadrovat o ostatnich povolanich, ale vim, ze na Wara / wampa bohate staci assist.
PS: zabehnete pred banku a hodte velkej ORT - uvidite, koilik lidi ma assista a nahodi si svetlo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lavaron Malej drak
Založen: 03. 12. 2003 Příspěvky: 754 Bydliště: BUcaneers Den
|
Zaslal: pá leden 07, 2005 8:34 am Předmět: |
|
|
gate: no, oni nekteri maji asista a clienta s lighthackam ...
a dalsi vec to tvoje pvp: znam lidi, co jej jedou jen s assistem a tvrdi, ze je to pro ne daleko pohodlnejsi ... a jsou to lidi co hrajou i prskavku, ranga ... _________________ ------------------------------------------------------
Wandering Healer, zesnuly clen Spolku
Na zivote miluju jeho rozmanitost, kazdy den me nastve nekdo jiny. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|