Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mokusvin Limel Harpy

|
Zaslal: út leden 04, 2005 9:32 pm Předmět: magery x Stone |
|
|
No po pravde ted uz magery trenim a je to ok, ale Kdyz jsem mel stona ze zacatku, tak sem mel jen uplny zaklad magery, 15% ? A to fakt neslo, a 75 se ted uz konecne bliží ze zasob regu.. _________________ Me jméno Mokusvin Limel jest, povolaním wampir.
Své sny k Tvým nohám pokládám, proto našlapuj zlehka, neboť šlapeš po mých snech.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: st leden 05, 2005 9:22 am Předmět: Re: magery x Stone |
|
|
Mokusvin Limel napsal: |
No po pravde ted uz magery trenim a je to ok, ale Kdyz jsem mel stona ze zacatku, tak sem mel jen uplny zaklad magery, 15% ? A to fakt neslo, a 75 se ted uz konecne bliží ze zasob regu.. |
Jak se ti s 15% magery podaril ziskat cerny kamen? A horizite?
No radeji se neptat, ja jsem na vampy holt prilis prisny, takze casto zrejme az protivny a je to mimo zdejsi misu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ilidan Gazer

|
Zaslal: st leden 05, 2005 3:04 pm Předmět: |
|
|
citace: |
No radeji se neptat, ja jsem na vampy holt prilis prisny, takze casto zrejme az protivny a je to mimo zdejsi misu... |
. . . _________________ Je jedno kdo jsi, je jedno kým jsi, ale není jedno co děláš.
Co tě nezabije . . . se tě pokusí zabít znova.
Vampír Ilidan - Adept Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: st leden 05, 2005 3:39 pm Předmět: |
|
|
Sem svojí výbavu psát nechci, může si to přečíst kdokoliv, nedělam holku, ale prozradit, co nosím... ne! Adoshovi jsem to říkal a trochu jsem mu radil, jak na hraničáře... Kdo by to chtěl vědět, co nosím, ať mi napíše na icq Dík za pochopení. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

Založen: 13. 09. 2004 Příspěvky: 515 Bydliště: Někde v České Republice
|
Zaslal: st leden 05, 2005 5:03 pm Předmět: |
|
|
Hmm, Leny, takové tajnůstky  _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mokusvin Limel Harpy

|
Zaslal: st leden 05, 2005 5:08 pm Předmět: mag |
|
|
magery na to abych prosel brujah vubec nepotrebuju a na horizit taky ne, respektive ted uz pouzivam ale driv vubec _________________ Me jméno Mokusvin Limel jest, povolaním wampir.
Své sny k Tvým nohám pokládám, proto našlapuj zlehka, neboť šlapeš po mých snech.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: čt leden 06, 2005 2:39 pm Předmět: Re: mag |
|
|
Mokusvin Limel napsal: |
magery na to abych prosel brujah vubec nepotrebuju a na horizit taky ne, respektive ted uz pouzivam ale driv vubec |
Souhlas.
Imho pokud natrenis musicanship a nosis rybky a par svitku na teleport tak nejakou magery (vyssi nez 30) vubec nepotrebujes.
Nechci tim rict to, ze vamp kouzlit nema - je super, pokud nekoho zaparuje, hodi PF, nebo nekoho ressne - ale jak uz psal nekdo nekde jinde, hlavni uloha vampa to neni. Vampik v dungu je bijec a ne mag (cler)... _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LevakBob Headless
|
Zaslal: čt leden 06, 2005 6:01 pm Předmět: |
|
|
Tak si pridam svoji trosku do mlyna:
ranger
brneni: to NEJ co mam (minimalne bloodkomplet, jinak je to maler), +stit, +kozene doplnky(krk, boty)
zbrane: +HC (zase ta NEJ co mam), lehka(tezka) elvenka, silver (shadow lajtkuse/luky podle dungu), elvenbow, +warforka
lektvary: kade s mr(tmr kdyz mam), GS, GH, par GC a GA(vyjimecne ale hodi se)
svitky: par blesku (na pripadne pvp), resy, porty
dalsi vybaveni: srdicka (2x), rr, toulec se sipkama a sipama, baglik se shrinknutejma zviratkama, tak 300+ bandazi(zalezi na slozeni a dungu), kdyz je tak druidska roba, regy(cca 300-400/kus), lockpicky
Mno snad jsem na nic nezapomel , kdybych mel taming na musty, tak samozrejme shrinky a tamovaci hul. Takovou vybavu+- taham do kazdyho dungu kam jdu. Clovek nikdy nevi...
edit: jasne ze zapomel, beru jeste par zelenych a bilych rybek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: čt leden 06, 2005 6:54 pm Předmět: |
|
|
No ja nevim, ale ja tam treba LSN radeji paroval, nez abych se s ni rval.. ale mozna uz to tam je jine
ano, vamp neni bijec. Ale pokud si pamatuji vsechna "vymreni" v Pride u draku, tak ve 3 pripadech ze 4 prezil vampir.
U preziti vampu to:
2. dopadlo dobre - pomoci BS odtahl monstra, para krakena, teleporty, ress..
1. to dopadlo spatne - zadne svitky na BS, 60% fiznuteho ressu..
vamp ma jednu z nejvetsich sanci prezit krizova mista, proto MUSI umet ozivovat. Tedy musi umet magery. Vamp s 15% magery je vhodny jen na poklidna mista, kde je tim padem zbytecny. Asi jako klerik bez magery.. nebo klerik bez ressu z bandu
A brujah s 15% magery? Leda snad se 100 zviratky, nebo ve stone ci s hromadou jinych vampu.
Vampir co neumi kouzlit je horsi paladin, ten aspon muze travit... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mokusvin Limel Harpy

|
Zaslal: čt leden 06, 2005 7:43 pm Předmět: .. |
|
|
Ja stale nechapu na co je potreba do brujahu magery, rikam potreba, ne vhodna. chdeji tam skupi 2 - 3 vampu, to je dostatecne, samo ten 1 musi byt hodne znaly boje a brujahu jako takoveho a pak neni problem. Nejhorsi je kocka a tu kilnes a zabehnes za roh a si v klidu. co se tyce magu co delaj demona tak se nalaka 1 mimo ostatni a pak hrr kill a nestiha. Jinak brujah sem prosel uz 15x a jediny problem byl v lidech kdyz neposlouchaly. _________________ Me jméno Mokusvin Limel jest, povolaním wampir.
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|