Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: st prosinec 22, 2004 8:24 am Předmět: |
|
|
Ach jo,Vlci sou tak krasni...
*Odmlcel se ale chtel aby tam jeho vzpominka zustala,vedel ze je to OT ale presto to napsal* _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: st prosinec 22, 2004 1:48 pm Předmět: |
|
|
22.12.2004 04:14 Jirin - Měl bys, hochu, lépe sledovat svůj slovník. Poslední výstraha. 800 polen, 14 dní.
----------------------------------------------------------------
22.12.2004 04:10 Vesper - A nyní nám obskurní anatom (se znalostí pouze prostřední části těla) může dokázat, že stejně brilantní jako v nadávkách a urážkách je i v sekání. 1999 polen (je před Vánocemi, tak máš slevu) a k tomu klidných 14 dní. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: st prosinec 22, 2004 3:09 pm Předmět: |
|
|
Jo souhlasim s Wonderem, on to pvp opravdu neumi, ale mysli si ze jo. Proto byl s rangerem (desert eagle) v seekru, a co jsem videl, tak teda neumi no... s paladinem taky ne a ostatni postavy jeho neznam. _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mokusvin Limel Harpy

|
Zaslal: st prosinec 22, 2004 3:34 pm Předmět: Add Jirin |
|
|
Jirin je strašnej lamák, uz mě tam parkrat potkal a 1 zabil, nadava strasne, on me killnul ale nevsiml si za zady Wallking Cropse a ten ho sejmul 1 ranou a ten zacal nadavat ze se na to muze .. a pod _________________ Me jméno Mokusvin Limel jest, povolaním wampir.
Své sny k Tvým nohám pokládám, proto našlapuj zlehka, neboť šlapeš po mých snech.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Trakat Mummy

Založen: 30. 04. 2004 Příspěvky: 101 Bydliště: Nalestena zbroj
|
Zaslal: st prosinec 22, 2004 3:40 pm Předmět: |
|
|
Leni, vubec nic si z toho nedelej. Opravdu takovyhle prudici nestoji ani za blbej pocit a myslim ze kdokoli kdo si tohle precetl mu bude jeste dlouho delat ze zivota peklo, takhlavu vzhuru ctrnactko  _________________ Trakat [CoNT] ...... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: st prosinec 22, 2004 4:09 pm Předmět: |
|
|
Já už se jen směju. Zkoušela jsem vyhledat hříchy toho druhýho experta, a je to jeden z těch, co kdysi lotovali bohy, tenkrát mi to někdo říkal, to jsou ale experti. Haha _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Trakat Mummy

Založen: 30. 04. 2004 Příspěvky: 101 Bydliště: Nalestena zbroj
|
Zaslal: st prosinec 22, 2004 4:10 pm Předmět: |
|
|
Hehe kdo si mysli ze za tohle nebude potrestanej to fakt musi bejt "Expert" s velkym E  _________________ Trakat [CoNT] ...... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: st prosinec 22, 2004 4:54 pm Předmět: |
|
|
To Hell: Takze jestli jsem to dobre pochopil, tak Lenicka podle jejiho svateho prava vyuzila moznost strazi v GZ, on si nabehl na RK s cervenym a on chce s modrakem nam vyhlasit valku???
*placa se do cela a s otevrenou pusou nechape lidskou blbost*
To Lenicka: Leni zachovala ses naprosto spravne a souhlasim s tim co jsi udelala a verim ti co jsi tu psala. Straz je tvoje pomoc v nouzi kdyz nechces umrit. Mas moznost ji vyuzit a pouze na kridlech na nej nemas, takze si proste pomuzes necim co je povoleno a co je tu na tvoji ochranu. Jen priste mu nerikej ze ti je 14 a ze hrajes par dni... natvrdo mu rekni kolik ti je a ze jsi tu dlouho, ale takovy ucho si tu jeste nevidela.
To vsichni: jakejsi "_-TriX-_"... ano toho mam v KK mam u nej jakousi poznamku z drivejska (sauron). Jestli tvrdil, ze zna me a Gata tak je to mozne, ale ja jeho znam jen tak ze kdyz mi napise vim ze ho mam v KK. Tim to konci.
Podle historie, tak jsme ho kdysi protahovali Fire dungem (13.11) Pak jsem mu zabil 2x nejaky PKcko (19.12) protoze se name osocoval ze sem ho musel zabit haluzi(23:35) a hned nato v (23:41) mi nadal ze sem mu dal RK...(jmeno postavy si nepamatuju).
pak jsem nedavno od nej dostal toto:
citace: |
21.12 22:27 - TY SKURVENY LUDIA ZO SPOLKU TI TO PEKNE DODRBALI |
Takze si muzete udelat obrazek kazdy sam. Jinak ten Fire dung co sme ho tenkrat protahovali, tak nesel ani s Trixem, ani se Sauronem, ani to nebyl ten Jirin. Tusim, ale ze sel za Rangra(porad chtel shrink)
To Wonder:
*mava s usmevem*
Urcite se uvidime nekdy v Destardu
*neprestava se usmivat* _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: st prosinec 22, 2004 4:59 pm Předmět: |
|
|
Tito lidé nestojí ani za zmínku. Proto bych to tady biděl na lock . neboť je vše vyřešeno. Lenička byla v právu, on může být rád, že vyvázl s tak malý trestem. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: st prosinec 22, 2004 5:59 pm Předmět: |
|
|
Lock
premyslim, zda do topicu "Pro pobaveni" nedat link tohoto topicu  |