Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Necrostan
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
slawa
Ettin

PříspěvekZaslal: po leden 26, 2004 12:35 pm    Předmět: Necrostan Odpovědět s citátem

Jednou jsem prisel na trh koupit regy. Dlouho jsem hledal bytost, ktera by mi poradila jak se dostat na safe zonu. Prisel mocny valecnik a poradil mi. Pokusil jsem se dostati na safe zonu a muj pokus uspesny byl. Dlouho jsem cekal nez jsem ziskal pro co jsem tu vlastne byl. Potkal jsem ale moudrou bytost, ktera poradila mi a zasvetila do tajemstvi uo. Najednou mi byl nabinut navrh : Prave jsi narazil na spravnou osobu, rekl pousmal se. Podivej se kdo jsem rekl mi. Tedy podival jse se n tuto osobu a zjistil jsem ze j to Frantisek ml. pan rekrutu. Rekl ze kybych chtel, mohl bych se pridat k vasemu spolku. * pousmal se* a ja jsem odvetil ze jsi prostuduji Vas kode a stranky a rozhodnu se a dospel jsem k nazoru, ze bych chtel byt jednim z Vas. Dnes budu mluvit s Frantiskem a doufam ze nebudete mit nic proti, abych se k vam pridal a jestli se tak stane, abych Vam take prospesny byl. Tak se zatim mejte a rozhodnete o mem vstupu k Vam. S uctou slawa

Vzpomínáme Necrostane.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bereg Sunrise
Titán

PříspěvekZaslal: po leden 26, 2004 1:40 pm    Předmět: Re: Necrostan Odpovědět s citátem

Mohl bych se zeptat jak si vycvicený ve svém povolání ? A zdali máš rád Paladiny *směje se* ?

Naposledy upravil Bereg Sunrise dne po leden 26, 2004 1:44 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: po leden 26, 2004 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Výborně, rád Te poznávám. Prosím Tě tedy, aby sis prostudoval celou naši knihovnu (web) a porozumněl všemu co se tam píše. Budeš-li mít nějaké otázky, jsem si jist že Ti je kdokoliv ze členů nebo adeptů rád zodpoví. Zároveň Tě chci ale upozornit, že stát se adeptem, potažmo členem nemusí být nic snadného a může to i nějaký čas trvat.
Také bych se Tě chtěl zeptat, jestli máš nějaký konkrétní důvod proč se k nám chceš přidat.
slawa
Ettin

PříspěvekZaslal: po leden 26, 2004 1:45 pm    Předmět: Necrostan Odpovědět s citátem

Bezevseho : EI 100, ANATOMY 60,HIDDING 58,MAGERY 30.Zbytek je zanedbatelny, snad u jen krom healing ten mam 20. No jsem zacinajici hrac, takze potrebuju rady a rady. Primy duvod nemam, jen bych chtel poznat prima lidi a nekoho kdo by se o me postaral v zacatkach. Jestli me nemuzete prijmout tak je to pro me smutne,protoze bych zase sel poutnicit a vse co bych nazbiral a koupil by mi sebraly PK po me smrti.
Chci se vyucit necromancerem tk,abych se nebal lecjakyho PK a taky jim ty vsechny vrazdy vratil.

Vzpomínáme Necrostane.
Bereg Sunrise
Titán

PříspěvekZaslal: po leden 26, 2004 1:52 pm    Předmět: Re: Necrostan Odpovědět s citátem

Díky ti za odpověď, ale moc těm číslům nerozumím. No to víš nejsi sám kdo občas potřebuje radu Smile, v čem koliv se na mě můžeš obrítit, snad ti pomůžu, když budu moci. Mno já teda nejsem členem, ale myslím, že dovednosti nejsou až tak rozhodující, ale to není na mě rozhodovat.

Naposledy upravil Bereg Sunrise dne po leden 26, 2004 1:56 pm, celkově upraveno 1 krát
slawa
Ettin

PříspěvekZaslal: po leden 26, 2004 1:56 pm    Předmět: Necrostan Odpovědět s citátem

No jsou to cisla na jaky urovni mam tyto schopnosti natrenovany Very Happy .
Jinak web jsem si prostudoval, mate pekny pribeh i ostatni veci jsou tu pekny i toto forum. Very Happy

Vzpomínáme Necrostane.
Bereg Sunrise
Titán

PříspěvekZaslal: po leden 26, 2004 2:00 pm    Předmět: Re: Necrostan Odpovědět s citátem

slawa napsal:
No jsou to cisla na jaky urovni mam tyto schopnosti natrenovany Very Happy .

(Jo, ale já se snažím hrát RP)
Frantisek
Elder Daemon

PříspěvekZaslal: po leden 26, 2004 2:24 pm    Předmět: Re: Necrostan Odpovědět s citátem

(uz sme zacali pracovat na vysvetleni co znamena RP, prozatim nemel poneti co to znamena a obnasi. uz jsem mu to nastinil a pochopil rychle. Jen to chce ted natrenovat a vzit Smile )
slawa
Ettin

PříspěvekZaslal: po leden 26, 2004 3:28 pm    Předmět: Necrostan Odpovědět s citátem

Tak tedy jeste muj zivotopis >
OMLUVTE ME CHYBY !!
Bydlel jsem v domku s rodicema. Byl to nadherny dreveny baracek se tremi pokoji. Od malicka me doma ucili dobrym mravum. Vedle nas bydlela rodina, ktera mela stejne stare dite jako jsem byl tenkrat ja. jmenoval se Lumpik. Od malicka jsme si spolu hrali a meli se radi, jako by jsme byli bratri. Hravali jsme si pod skalami, kde jsme si vybudovali na strome maly pristresek, kam jsme se chodili odregovavat.
Jednou se nase rodiny na nas domluvily a rekli nam : " Synove nasi, uz jste dost stari, aby jste nam pomahali,proto pujdete do mesta, kde prodate veci, ktere jsme usili,kone o ktere jsme se starali. Za penize, ktere ziskate z prodeje koni a satu, koupite veci ktere mate na tomto seznamu. " Zbalili jsem veci co nam rodice prikazali a vyrazili do mesta brzy rano druhy den. Lumpik mi po ceste povida : " Musime byt brzy doma, rodice budou mit jinak starosti." Sli jsme uz docela dlouho a vtom slysime duneni v zemi. Lumpik se sklonil k zemi povida : "To jsou kone a neni jich malo !!"
Rekl jsem : " Schovame se tady v lese, kdyby to byli nejaci lupici." Lumpik souhlasil a tak jsme se s konmi a veci schovali u kraje cesty v hustem lese. Po chvilce jsem zahledl stoupajici prach z kopyt konu, kteri se k nam ritili. Uvidel jsem nekolik jezdcu v cernych havech, na cernych konech. Prejeli a nevsimli si nas a my jsme si s Lumpikem oddechli. Meli jsme totiz sileny strach,ze nas nekdo okrade a my prijdem domu s prazdnou. dorazili jsme do mesta a neverili jsme svym ocim. Meste bylo vypalene, lidi pozabijeni. Zacal jsem se strasne bat. Lumpik rekl: " Stane pujdem se podivat jestli nekdo neprezil." Rekl jsem : " Ano pujdem." Tak jsme zacli prohazet mesto. Lumpik najednou zakricel : " Stane !! Pojd sem honem !!" Lumpik uvidel muze,ktery nas slysel a dokola opakoval: " Zachrante se a utecte!!" Pritom drzel krecovite knihu. Lumpik povidal: " Pane muzu vam nejak pomoci ?" Pan v bilem havu zvedl zakrvacenou ruku s knihou a rekl: " Vezmi si tuto knihu a schovej ji tam, kde ji nikdo nebude hedat." Lumpik vzal knihu a pan zemrel. Lumpik otevrel knihu a zjistil, ze je to kniha kouzel a ze je ten pan co zemrel byl kouzelnik. Jak tak listoval knihou, pokousel se precist jedno kouzlo. Lumpik : " Resscurect" Nic se nestalo. Sklonil hlavu a sedl si na kamen. Dival se na hrob toho kouzelnika. Sel jsem k Lumpikovi a zkopl jsem o kamen. Padl jsem vedle hrobu a uvidel mesec. Byl to mesec toho kouzelnika. Podival jsem se do nej a uvidel ruzne veci. Vstal jsem a podal jsem je Lumpikovi ktery brecel nad hrobem. Lumpik potom zvedl hlavu a opet se podival do knihy. Zvedl se a rekl : " Resscurect "a ukazal na hrob kde lezel mrtvy kouzelnik. A v tom se to stalo. Hrov se zacal hybat. Najednou vstal ten muz co jsme ho pohrbili. Koukl na nas a my na nej a neverili svym ocim. Rekl: " Jsem Anythius. Zachranili jste me a proto vas vezmu do sveho uceni,pokud chcete. Oba jsme prikyvli, vratili se domu a vse jsme povedeli rodicum.Pustili nas do uceni a tak jsme vyrazili. Tak se taky stalo. Anythius nas naucil vse co umel. Jednou nam rekl,ze uz neni to co by nas mohl naucit on sam, ale nauci nas to nekdo jiny. Zivot. Rekl ze rano se mame vratit k rodicum. Nemohl jsem spat a tak jsem zasel do knihovny. Uvidel jsem knihu, ktera tm drive nebyla a kterou nam anythius neukazal a nikdy nas z ni neucil. Otevrel jsem ji. Byla to kniha kouzel,ale kouzel o kterych sem nemel ani tuseni. Zacaljsem listovat knihou. Najednou sem uvidel ze nekdo jde po chodbe. Pokousel jsem se vratit knihu rychle zpet, ale bylo pozde. Anythius prisel. Podival se na me a rekl :" Doufal jsem ze tuto knihu nenajdete,ale stalo se tak. Tuto knih jsem nasel v dome, kde bydlel muj nejlepsi pritel.Zmizel. Vzal jse tuto knihu a uschoval ji. Nikdy jsem ji nestudoval a ani nemohu. Vezmi si tuto knihu,ale varuji te !!! Nikdy z teto knihy necti nahlas!! Je to nebezpecna kniha !! " Uschoval jsem si ji a sel spat. Anythius sedel do rana v knihovne a koukal z veze do daleka. Rano jsme s Lumpikem odesli domu. Presto ze me Anythius prosil,bych o te knize nikomu nerikal, rekl jsem o ni Lumpikovi. Po ceste domu jsme ji schovali do sve skryse na strome. rodice nas vitali my jsme byli radi, ze jsme doma. druhy den jsem sel za Lumpikem domu. Zeptal jsem se jeho rodicu : " Dobre rano, muzete mi zavolat Lumpika ?" Ale jeho mama mi povedela: " Ale on rano odesel, myslela jsem ze za tebou. Asi bude nekdo u skaly ." Povidala. Rozbehl jsem se k nasi skrysi. Kdyz jsem byl u ni, uvidel jsem zovu cerne jezdce na cernych koni jak stoji okolo Lumpika. Najednou jeden zvedl ruku a poslal na Lumpika ohnivou kouli. Prestoze se Lumpik snazil, zabili ho. Rozbehl jsem se k nim a zacal na ne sesilat besky. Ale pokazde co jsem na ne seslal kouzlo odrazilo se od nich na me. Vsichni se na me podivali a jeden z nich na me seslal ohnivou kouli. Ucitil jsem jen bolest na hrudi. PO chvilce jsem otevrel oci. Vsichni nade mnou stali a koukali na me. Nikdo z nich nepromluvil. Pokusil jsem se zvednout, ale neslo to. Rekl jsem:" Proc ste to udelali ? Proc ? " Ucitil jsem bolest na brichu a omdlel. Vzbudil jsem se doma po tydnu leceni. Vstal jsem a bezel k chatrci. Lezela na zemi ta kniha,kvuli ktere Lumpik zemrel. V ten den jsem prisahal, ze potrestam TY, kdo se podileli na vrazde Lumpika. Vzal jsem knihu a zacal studovat . . .

Vzpomínáme Necrostane.
Bereg Sunrise
Titán

PříspěvekZaslal: út leden 27, 2004 9:14 pm    Předmět: Re: Necrostan Odpovědět s citátem

Hmm *zamyslel se*, velice zajímavý příběh. Nyní již chápu tvou nenávist k vrahům a důvod proč ses stal necromancerem.

*ještě se chvíli díval nepřítomným výrazem v očích a přemýšlel*
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Strana 1 z 6

Přejdi na: