Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: st leden 14, 2004 7:52 pm Předmět: Vyuziti zvirat v boji |
|
|
Na prani Timea:
hidnes se, ale monstrum jde stale po tobe - sesednes z kone, NPC se zameri na kone - nasednes na kone, NPCku zmizi target a konci (s utokem ).
Stejne funguji shrinknuta zviratka - ne vzdy je cas zastavit, hidnout, sesednout a nasednout - takze jen vypustis zviratko, NPC se na nej zameri a ty zatim zmizis/hidnes. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
karlos IV Ettin
|
Zaslal: čt leden 15, 2004 9:51 am Předmět: Re: Vyuziti zvirat v boji |
|
|
Vilgerius napsal: |
Na prani Timea:
hidnes se, ale monstrum jde stale po tobe - sesednes z kone, NPC se zameri na kone - nasednes na kone, NPCku zmizi target a konci (s utokem ).
Stejne funguji shrinknuta zviratka - ne vzdy je cas zastavit, hidnout, sesednout a nasednout - takze jen vypustis zviratko, NPC se na nej zameri a ty zatim zmizis/hidnes. |
Ano nekde jsem to cetl, vypusti se shrinknuta zviratka a pry to muze zachranit i vypravu. Je urcita moznost (pry) pouzit shrinknute gorily jako sumony ?
Dale jsem videl (a navlastni kuzi zazil) pouziti koni v PvP. Ucastnil jsem se PvP turnaje muj partak zemrel a zustal jsem sam proti rangerovi a klerovi. Tak jsem si myslel jak se budu snazit to co nejdele prodluzovat- budu jezdit a healit . Jo ale chyba lavky, zastavil jsem se abych jim ustedril nejakou tu ranu (aby byli na jedne me strane) najednou sesedli z koni a oba prebehli na druhoustranu (konim dali all stay) a uz kolem me byli 2 hraci a 2 kone. Nemohl jsem se hnout a po case padl. Jedinou moznosti v teto situaci (jak mi pak rekli kamaradi, kteri PvP hraji nepretzite) je zabit kone. Ja proste HK nedavam a tak jsem padl ja (no stejne by me dostali) _________________ Ten, ktery stale hleda |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: čt leden 15, 2004 10:06 am Předmět: |
|
|
Vypravu muze zachranit hodne veci napriklad GM stealth - u ktereh doufam, ze ho nasi vampici trenuji, nebo uz zvladaji
co jsem jednou videl - vamp v hidu presel obrazovku k tlacitku a do mistnosti plne nas - mrtvol - a zivych LSN a guardin pavoucka pustil klerika, kteremu se take podaril hid. Klerik resl maga, ten prebehl k vampovi, kde umrel na kousnuti LSN vamp mu do tela hodil potrebne regy, z morfu ho resl a mag zacal zdit.. a zachranili spolecne vypravu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: ne leden 18, 2004 3:36 pm Předmět: |
|
|
Ne zviratka, ale maximalni vyuzivani sveho povolani dokaze zachranit vypravu.  _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: ne leden 18, 2004 4:54 pm Předmět: |
|
|
Za malý peníz půjčuji malé zvířátko které spolehlivě
zachrání výpravu. Umí monstra dokonale nalákat na sebe.
Co to je za zvíře? Má to růžovou róbu, rose brnění
a je to moje sestra Miracle  _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: ne leden 18, 2004 10:18 pm Předmět: |
|
|
Pokud s sebou budete chtit nejaka zvirtka, tak doporucuju dire wolfy. Myslim, ze jeden je silnej zhruba jako had a pul. teda opravdu sila, nezmizi, muze na licha a pod.
Kdyz budete chtit nejkay, reknete si, reknu znamemu tamerovi a on urcite nejake doda
ale asi za nejaky peniz  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|