Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Tři sestry (quest)
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Nástěnka
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: po listopad 22, 2004 8:43 pm    Předmět: Tři sestry (quest) Odpovědět s citátem

Kdy jste se o milování naučili více? Když jste o něm dumali, nebo když jste ho prožili? Stejně tak je to asi se smrtí.

Dostal se ke mě jeden smutný příběh, který snad ještě nemá napsaný konec. Poslouchejte, a pokud budete moci, pomožte. Dokud jsem neviděl, nevěděl jsem, co je to samota či smutek.

Žily byly tři sestry. Jejich rodiče byli chudí, nejenom z toho světského hlediska, ale i na duchu. Možná proto sestry neměly společné jen oči, vlasy, či hlas. Měly společná jména. Tři sestry stejného jména.

To také (a naštěstí), bylo jediné, co jim jejich rodiče dali do vínku. Narozdíl od nich totiž sestry byly velice chytré! Brzy opustily domov a vydaly se na studia.

Z jedné se stala skvěla alchymistka, usadila se ve městě a založila si obchod. Druhá studovala magii, také se usadila ve městě a založila si krámek.

Jen třetí sestra opustila město. Věřila v sílu lesa a jala se zkoumat jeho tajemství. Nevím, zda to byl jediný důvod, ale první dvě sestry se s ní již nechtěly dál stýkat. Možná, že důvodem byl její podivný výzkum hub a jejich odrůd?

Ona ale nezapomněla. Každý rok jim psala dopis. Popisovala svůj život, krásy přírody. Popisovala i cestu k ní, kdyby ji chtěli přijet navštívít... Prý stačí, aby první zajela přes vedlejší cech k druhé, a společně pak opět do vedlejšího cechu a za sluncem - tedy pokud by z domu vyjely ráno.

Pak stačilo sledovat Slunce a podvečer se utábořit u konce řeky. Ráno opět vyjet za Sluncem a dojet až ke kraji lesa, kde žila.

Krátká cesta, sestry ale nechtěly a nepřijely. Nikdy. Až jednou...

...jeden rok dopis nepřišel. Ani následující rok žádný dopis nepřišel. Tehdy se sestry rovzpomněly na společné mládí a rozhodly se za sestrou zajet. Život v městě a nebezpečí přírody je ale vždy dokázaly odradit.

Jak jsem k tomuto příběhu přišel? Potkal jsem duši třetí sestry, která zemřela. Sama, a tak i sama bloudí světem mrtvých. Aby zde nebyla sama, je nutné najít místo kde žila, najít její hrob. Tam ji musí jeji sestry najít a nad hrobem vzpomenout, ukápnout slzu. Pak se jednou, až nadejde čas, budou moci všechny tři sejít.

Hrdinové, mocní i mladí, zkušení i slabí! Sestry jsou již staré, nemohou hledat v lesech. Najděte prosím místo života a odpočinku třetí sestry, zaneste ta místa na mapu a ukažte je sestrám. Když budou vědět kam mají jít, velmi rády půjdou!

Pomožte prosím třem duším v hledání společné budoucnosti... mnohem delší budoucnosti, než jakou je pozemský život.

Snad to stihnete dříve, než zemřou i zbyle dvě... kdo ví, zda by se ještě někdy shledaly...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kelnor
Arach

PříspěvekZaslal: út listopad 23, 2004 11:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kelnor ulehal cely zbedovany vecer do postele. Byl naprosto vycerpan. Ze staji za domem se neozyvalo ani rzani jeho Mracka, protoze tak namahavou vypravu dosud nezazil. A urcite nebyl sam. Valaladuruv kun a Lenyho kobylka se urcite v tuto dobu take necitili obzvlast nejlepe.
"Nemel jsem chodit do te krcmy a poslouchat tolik pribehu. No, ono to poslouchani by az tak nevadilo, horsi je, kdyz nejakemu z tech pribehu clovek uveri. Ze ja hlupak jsem to radej nepustil jednim uchem tam a druham ven. No, nastesti v tom nejsem sam, sedel tam se mnou tenkrat jeste Leny a Valaladur. Taky se jim to pekne vymstilo unavnou vypravou." pomyslel si Kelnor, ale uz byl tak unaven ze usnul.
Povest o sestrach jiste nelhala. Najit dve sestry stejneho jmena a ne nepodobneho povolani nebyl asz takovy problem. Horsi bylo to ,co ony divciny rekli trem dobrodruhum. Tri statecni a neunavni poutnici se pachtili po celem svete, hledajic misto, kde prebyvala treti sestra Idola. Pokoseli se podle navodu, ktery kdysi poslala svym sestram najit cestu k ni, ale marne. Po vycerpavajicim hledani, jez trvalo neco pres tyden se skupina uvedomila, ze uz opravdu nemaji dost sil zatim pokracovat. Byl potreba odpocinek. Vydali se vsichni domu, v nadeji, ze treba nekoho z jejich pratel neco napadne. Ovsem hledani jeste neni u konce. Jednou si vytycili cil, tak k nemu take museji dojit. Kelnor, Leny a Valaladur se po par dnech doma opet vydavaji na putovani.

"Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu."
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: st listopad 24, 2004 7:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kelnor napsal:
Kelnor ulehal cely zbedovany vecer do postele. Byl naprosto vycerpan. Ze staji za domem se neozyvalo ani rzani jeho Mracka, protoze tak namahavou vypravu dosud nezazil. A urcite nebyl sam. Valaladuruv kun a Lenyho kobylka se urcite v tuto dobu take necitili obzvlast nejlepe.
"Nemel jsem chodit do te krcmy a poslouchat tolik pribehu. No, ono to poslouchani by az tak nevadilo, horsi je, kdyz nejakemu z tech pribehu clovek uveri. Ze ja hlupak jsem to radej nepustil jednim uchem tam a druham ven. No, nastesti v tom nejsem sam, sedel tam se mnou tenkrat jeste Leny a Valaladur. Taky se jim to pekne vymstilo unavnou vypravou." pomyslel si Kelnor, ale uz byl tak unaven ze usnul.
Povest o sestrach jiste nelhala. Najit dve sestry stejneho jmena a ne nepodobneho povolani nebyl asz takovy problem. Horsi bylo to ,co ony divciny rekli trem dobrodruhum. Tri statecni a neunavni poutnici se pachtili po celem svete, hledajic misto, kde prebyvala treti sestra Idola. Pokoseli se podle navodu, ktery kdysi poslala svym sestram najit cestu k ni, ale marne. Po vycerpavajicim hledani, jez trvalo neco pres tyden se skupina uvedomila, ze uz opravdu nemaji dost sil zatim pokracovat. Byl potreba odpocinek. Vydali se vsichni domu, v nadeji, ze treba nekoho z jejich pratel neco napadne. Ovsem hledani jeste neni u konce. Jednou si vytycili cil, tak k nemu take museji dojit. Kelnor, Leny a Valaladur se po par dnech doma opet vydavaji na putovani.

Jsem v plne sile a pokracuji ve hledani, jen jsem zmenil taktiku, uz jen projizdim krajinou a hledam v okoli rek, na rozhrani lesu, svetovym stranam neverim, jelikoz se slunicko, ta mrska jedna zlata mohlo prece v prubehu dne posouvat jinam a kdyby ty divky sli cely den primo za sluncem, tak se nedivim, ze tu treti jeste nenasli... Mimochodem jsem uz nasel 6 hrobu... ale ani jeden z nich nepatril Idole.
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: st listopad 24, 2004 8:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Idola! To je to jmeno! Blahopreji!

Takze pak vite, z ktereho cechu do ktereho presla prvni sestra za druhou. A take vite, ktery cech pak musel nasledovat...

...pokud vyjeli rano, tak se tam objevili nekdy kolem poledne. A vydali se za sluncem, ktere pomalu prechazelo az k veceru zapadlo za horu.. a oni skoncili u usti reky.

Uz je to tak blizko...!

A nezapomente - treti sestra zila sama. Neni pravdepodobne, ze by na jejim hrobe bylo opravdu jeji jmeno. Zato je velmi pravdepodobne, ze na u toho hrobu v lese nebude nejbezpecneji...

(ooc: pokud myslite, ze jste nasli hrob i misto zivota - z jakekoholiv duvodu jste presvedceni, ze to co jste nasli je ono - poslete mi na KK souradnice + duvod, proc prave zde)
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: st listopad 24, 2004 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Okey, nasel jsem dalsi hrob Very Happy tenrokrat nejake valecnice...

Mam jedno misto vytypovane, kde jsem jeste nebyl, jsou na nem takovy potvory, ze ty slabsi mi daj dve rany a muzu se pridat k te sestre ( Pajadine, toho, ktereho ses bal sem dostal, ale neni tam pruchod nebo jsem ho nenasel ) Zkousel jsem to i jinym zpusobem, ale porad netusim, jak se tam dostanu... Drzte mi palce a nesmejte se Very Happy

P.S. uvitam jakoukoli podporu, jsem strachy bez sebe, kdyz beham po lese s takovou priserou v zadech
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: st listopad 24, 2004 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anoooo, nasel jsem jedno mistecko, z ktereho se tam da teleportovat, nevim, jestli to tam bude, ale mam radost a sem na sebe pysnej Very Happy Hlavne mi nikdo neberte iluze...
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: st listopad 24, 2004 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bezim prirodou, hledam, hledam dal, tolikrat jsem se musel jit ve svete duchu ozivit, nenachazim nic, jen pusta mista bez zvirat, jizni cip britanie je tak prazdny, nalezl jsem jen par kmenu ci uskupeni, kteri maji oltar, jenz prenasi na jine misto a tam odsud posila zase zpet, nasel jsem Lamu, nasel kone, nasel smrt, ale hrob nikde...
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: st listopad 24, 2004 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Idola se mi sverila, ze jeji telo pochovali obyvatele lesa na mistni hrbitov... ten je ale pry ted dosti neklidnym mistem, takze pozor!
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: st listopad 24, 2004 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stav hledani pomalu, ale jiste prechazi v silenstvi, uz to nekteri davno vzdali, ale prece to tak nemuze zustat??? Vzchopte se a vyrazte hledat, nekde to byt musi, sice to bude nejspise maly hrobecek, ale nekde musi byt.... !
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: st listopad 24, 2004 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prvni sestra Idola zila v Britu a zivila se jako alchymistka.. pres cech remeslniku vesla do vedlejsiho cechu - magu - kde vyzvedla druhou svou sestru Idolu. Ta se tam zivila jako carodejka v jednom obchode.

Spolecne presli do dalsiho vedlesiho cechu - k paladinum.

Tou dobou uz den postoupil, takze kdyz se vydali za sluncem, sly na jih (vysly jizni branou) a pomalu se stacely k zapadu. Na noc se utaborily v miste, kde z podzemy vyverala reka.

Rano vysly opet za sluncem - na vychod. Sli po velke louce a stacely se k jihu. Odpoledne dosly na kraj lesa.

Tam zila.. v tom lese, kde je hojnost jidla i vody. Spousta hub ke zkoukani.

A tam take mela svuj hrob, na jednom vcelku zivem hrbitove.

Statecny Leny-m to misto nasel a sestram ho ukazal na mape. Pak ho jeste stihl vyhledat jeden stary lesak, ktery jak se ukazalo, byl milencem mrtve Idoly. Ten se Leny-mu odvdecil tim, ze mu daroval nejake penize, ktere mu vlese stejne k nicemu nebyli...

Snad stastny konec?

(ooc: nejsem gm, nemohu skriptovat predmety, mista ani npc. Mohu jen vyuzivat toho, co je, a snazit se o pribeh... tentokrate to moc nevyslo, ale snad aspon nekdo se aspon chvilku bavil.)
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Nástěnka Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: