Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: ne listopad 21, 2004 9:02 pm Předmět: Kazdy tam pry musime... |
|
|
Rika se, ze tam vsichni musime...
mnoho lidi se tam tesi, pry raj, ...
mnoha lidem se nelibi zit...
...presto se vsichni boji zemrit.
Pro Lorda Vilgeria, kanclere Spolku, ale byla smrt mozna vysvobozenim. Velmi dlouho ho trapily silne bolesti zad. Jedinou jeho radosti byl malicky ptacek, ktery vzdy rano priletel a zobal mu z ruky.
Uz z ruky nikdy zobat nebude. Vilgerius toho rana vedel, ze ho ceka skon. Vylezl z postele a pomalu se oblekl do stare bezove roby. Pak se natahl ke stenu a vzal do ruky stare stribrne kopi, ktere mu kdysi davno venoval jeho pritel Hellmaster.
Pomalu se dobelhal k pracovnimu stolu. Opatrne pripsal sve jmeno na kopi, ktere vzapeti polozil.
Projela jim opet ta ostra bolest, ...
...vstal a pomalu vysel pred domek. Ten domek, ktery shanel tak dlouho se svymi prateli, aby meli kde slozit hlavu. Aby meli kam nastehovat budouci guildu Spolek.
Naposledy se podival oknem dovnitr na zidle a stoly, ktere tam pred drahnou dobou stehovali.
V ten okamzik si uvedomil, ze prozil svuj zivot jak nejlepe mohl. Bolest, ktera ho po dlouhe mesice zuzovala, zmizela. Podival se na sve ruce, bouchl se do hrudi, povyskocil si - citil se jako mlady, plny sily!
Rozebehl se, nezastavil se ani na na chvilicku. Nevedel, kde sebral tolik sil, ale vedel, kam bezi - bezel za svou minulosti, na misto, ktere mu bylo nejdrazsi.
Lord Vilgerius, rytir Aethanuv, zakladatel Spolku a jeho prvni kancler - zemrel. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: ne listopad 21, 2004 9:07 pm Předmět: |
|
|
Prý přátelství může být tak silné, že porazí i smrt. Ale i ti nejdomýšlivější lidé poznají, že smrt nelze porazit navždy. Možná na chvilku obejít, zařídit, aby se dívala jinam?
Možná se to někdy podaří? Možná někdy aspoň na chvíli bude vazba tak silná, že se smrt otočí stranou a on se bude moci alespoň na chvíli vrátit mezi své staré přátele?
Kdo ví... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: ne listopad 21, 2004 10:29 pm Předmět: |
|
|
Prošel poslední brány
usmířen a připraven
již nepálí ho staré rány
zapomněl se rozloučiti jen
však víme že s námi žil
mnohé pro nás vykonal
volávála jsem ho Vil
musíme teď jíti dál
snad by si to tak i přál
pryč je jeho duše
sebral ji večerní stín
jako rána z kuše
to je vše co vím
já chodil mrtvých svět
jako dříve tak i nyní
vždy je jedna cesta zpět
může to co můžou jiní
tak napínejte sluch
co šeptá ten známý duch?
a vzpomeňte jaký byl
ten náš starý Vil . . .
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: ne listopad 21, 2004 11:04 pm Předmět: |
|
|
Vil, ach nas drahy nemocny Vil. NIKDY nepujde zapomenout na nej.. Nikdy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: ne listopad 21, 2004 11:28 pm Předmět: |
|
|
Vile, chtěl jsem Ti říct, že jsi pro mě vždycky byl ve Spolku ten, kdo ho dokázal podržet, něco jako "sedící býk". *usmál se* Vždy jsi dokázal zachovat chladnou hlavu, když mi ostatní jsme se nechali unést a dokázal si vnést druhou stranu k věci. Byl jsi otec Spolku a navždy jím budeš ať už mezi námi, nebo mezi jinými přáteli, byl jsi přítel, na kterého se dalo spolehnout a za to Ti patří můj dík.
Však se jistě ještě potkáme...*mává* _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: po listopad 22, 2004 9:10 am Předmět: |
|
|
Znal jsem te jen jako utrzky papirku na nastence, chtel jsem te poznat lepe, ale tva smrt mi v tom zabranila, kazda smrt je pro me velkou ztratou... _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: po listopad 22, 2004 12:47 pm Předmět: |
|
|
Posadil se bezmocně na postel a zadíval se na své dlaně. V mysli mu probíhaly vzpomínky, kdy spolu běhali po světě a snažili se přežít. Společnými silami skládali zlaťák ke zlaťáku, aby si mohli pořídit dům do kterého vkládali velké naděje a byli přesvědčeni, že v tomto domě se budou potkávat jejich přátelé a který jim poskytne útočiště.
Po tváři mu začala stékat slza.
.... _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: po listopad 22, 2004 7:21 pm Předmět: |
|
|
Hla,opustil nas velky clovek...
Bol tym,co drzi skupinu pohromade...skoro ako dusa.
Drahy Vil,Tvoja smrt nas vsetkych zarmutila, preto snad len - este sa stretneme, ale nie hned,nie hned.
*smutne odkracal do noci a nastalo ticho* _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: po listopad 22, 2004 7:30 pm Předmět: |
|
|
Všechny nás jeho odchod zarmoutil, nicméně Vil by jistě nechtěl, abychom tolik truchlili... Teda myslím... Navíc jestli ho bolely tak šíleně záda...
Spíš mám obavy, jak se s tím vypořádá Wotánek *koukla se do daleka*, aby nám neztropil nějakou hloupost. _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: po listopad 22, 2004 8:19 pm Předmět: |
|
|
Ono takhle,Wotanka mam dnes nak radsi nez drive jeste vice..Uz neni vlk ale porad je...jeho krev... ach pane boze...
*zasnil se* _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|