Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: pá listopad 12, 2004 12:35 pm Předmět: Topic "absolom" |
|
|
Prosim vás, já vim že dělám asi chybu jen tím že to tu vytahuju, ale jelikož už je absolomův topic zamknut, nechci aby měl pocit že ho nenecháme se vyjádřit, takže pokud by nám chtěl něco sdělit, může sem. Přestože už není adept, možná si na nás přesto udělá čas a pomůže nám probudit se z našich iluziorních světů ve kterých si potupně lžeme a libujeme v naší malosti, probudit se do reality kterou nikdo ze členů nevidí.
Hlavní důvod proč píšu tenhle post je ale jiný. Jde o to že absolom se na několika místecdh zmínil, že ho uklidňuje že jediní kdo s ním má problém jsou členové ale že u adeptů má podporu atd. Znepokojuje mě to, protože nepředpokládám že by absolom lhal.
Za prvé chci tedy za Spolek zdůraznit, že s nikým z adeptů (tedy kromě absoloma) nemáme žádný problém a myslíme si že je dobře že se k nám hlásíte a myslíme si že jste pro Spolek i pro nás přínosem. Samozřejmě bychom byli rádi, kdyby tyto sympatie byly vzájemné, nicméně podle absolomových slov se přemáháte abyste nedopadli jako on. To je právě to co mě znepokojuje. Ne proto že by to Spolku nějak vadilo. To že už Vampiric není adept neznamená že by byl špatnej a někomu ze členů by vadilo že s Vampiricem jiný adept kamarádí, to skutečně ne. Znepokojuje mě to proto, že nechci aby se někdo musel "přemáhat". Uvnitř Spolku panuje taková atmosféra (uvnitř, tzn. mezi členy), že kdokoliv může říct naplno svůj názor a nemusí se za něj stydět nebo se bát důsledků které by to co řekl mělo. Jedním z předpokladů pro to abychom vás přijali je právě naprostá důvěra která schopnost toto učinit obsahuje. Fakt že se vaše názory nemusí s těmi našimi shodovat už je věc jiná. Může vyústit v souhlasné či nesouhlasné reakce. Ano, v případě nesouhlasných pak může dojít k něčemu jako se stalo absolomovi, což byl jen logický důsledek rozdílných názorů na věci a vztahy mezi lidmi. Pokud tedy kdokoliv své skutečné názory a pocity skrývá, chtěl bych poprosit, aby se nebál je vyjádřit, protože když je bude potlačovat, časem už ho to nebude bavit bude Spolkem znechucen. Pomůže to tedy jak nám v urychlení vaší žádosti tak vám v rozhodování, je-li Spolek skutečně tou guildou která vám na sto procent vyhovuje...byla by přece hloupost hlásit se do guildy ve které se musíte přetvařovat a s jejímiž názory nesouhlasíte.
Osobně si ale myslím že situace taková jak jí popsal (možná ještě blíže popíše) absolom není a vztah mezi námi - členy a vámi - adepty není tak tragický :o)). Doufám že se mezi námi nejedná o žádný boj a jde nám o to se společně bavit u týhle hry a to způsobem který je nám společný.
Přesto, jak jistě chápete, jsem absolomovu poznámku nemohl nechat bez reakce. Ne kvůli němu, ale kvůli Spolku a jeho adeptům. Budu vděčný za jakékoliv reakce. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kedrigern Orc

|
Zaslal: pá listopad 12, 2004 1:34 pm Předmět: |
|
|
Nevim jestli mam na to reagovat, ale rekl bych ze nejde o to jestli nekdo nesouhlasi s nazorem, ale o to jak to poda. Muzu sam za sebe rict ze absolonovy posty na mne dychaji aroganci a neuveritelnym sebevedomim a zahledenosti do sve osoby, ktere v nekterych pripadech hranici s hlouposti. Jen chci podotknout, ze tento nazor jsem si udelal z jeho postu. Neznam ho a ani jsem ho ve hre nevidel, tak me za to nekamenujte. Je mozne ze se mylim, ale pochybuji o tom. Dovedu si ho v realu az moc dobre zive predstavit, protoze par takovych lidi znam. _________________ Kedrigern z Hor Ticheho hromu
Anna-Maria sikovne devce |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: pá listopad 12, 2004 2:16 pm Předmět: |
|
|
Jak to ma na pozdravu napsano Absolom: Jo sem divnej...
Mozna je to to,co nas od nej odpuzuje....
Priznam se nemam rad lidi kteri jsou arogantni a take kteri si mysli ze sou Best...
Tim vsak nechi psat,ze absolom je nakej divnej,ale na me tak pusobi.... _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: pá listopad 12, 2004 4:50 pm Předmět: |
|
|
Já bych chtěl jen dodat že Hell má jako obvykle pravdu a taky chci říci že jsem poslední dobou absoloma pozoroval ve hře inkognito, tedy s jinou postavou. Chování stále stejné. Sharlon by řekl stálé jako smrt. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: pá listopad 12, 2004 4:56 pm Předmět: |
|
|
Já spíš čekám, až se ozvou naši Adepti, kteří se "chudáci musí přetvařovat, abychom je nevykopli"... _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: pá listopad 12, 2004 5:03 pm Předmět: |
|
|
Možná je to způsobeno onou úctou adeptů ke členům. Kdy si nedovolí jim něco vytknout. Nebo strachem, aby se to negativně neodrazilo v jejich pozdějších hodnoceních.
Je dobré, že jsi to napsal takto otevřeně, pokud někdo měl problém podobného ražení - jistě jich není mnoho - , tak teď už ví, jak na to.
Myslím, že v případu Absolona tady nikomu nevadily odlišné názory. To, co zde bylo nepřekousnutelným problémem, bylo podání těchto názorů. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

Založen: 13. 09. 2004 Příspěvky: 515 Bydliště: Někde v České Republice
|
Zaslal: pá listopad 12, 2004 5:19 pm Předmět: |
|
|
Tak počkat, já ještě Abosolona neslyšel a neviděl a tedy co vím ( Od Fleka ze školy ), že je úplně "hrozný"
Vím, že psal "sprostě", ale to by mi až tak nevadilo jako ta namyšlenost ( vyplívalo to z textu, ale ještě jsem ho na UO neviděl ) _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Serpin Kyklop

|
Zaslal: pá listopad 12, 2004 5:46 pm Předmět: |
|
|
Tag ja jako adept se vyjadrim k clenum a adeptum (zatim obecne)
Clenove se ke me chovaji velmi dobre
- radi mi, pomahaji jak duchovne tag materialne, jsou ochotny riskovat kvuli me ztratu cennych veci, kdyz me zachranuji v kritickych situacich - nekritizuju je proto, ze nemam proc je kritizovat. Jako malinko odrostly NB nemohu hodnotit zda ten ci onen jejich cin je chyba - kdyz se mi neco nezda, radsi se zeptam. Stalo se mi nejednou, ze uznali, ze to nebylo dobre udelane (z jejich strany) - zkratka priznali chybu. A naopak kdyz neco udelam dobre, vyzdvihnou to.
Konstruktivni dialog vede k tomu, ze si chyby (nedelaji je casto) uvedomi oni, ale hlavne ja. Pak mi vzdy vysvetli co bylo spatne (at uz to udela kdokoliv) Coz je velmi dulezite v tom, abych se ucil byt lepsi a lepsi.
Adepti,
jsou vetsinou znalostma a umenim boje na tom podobne jako ja. Sami maji se sebou co delat a tak od nich vice mene nic neocekavam. Tim nechci rict, ze se na ne nemuzu spolehnout a ze mi nejsou ochotni pomoct, opak je pravdou, ale neobtezuji je. Nemam vyhrady k zadnemu z nich - zkratka je nehodnotim. Nejsem natolik zkuseny, abych si to mohl dovolit.
Pripad Absolon:
na vypravach jsem se na nej mohl spolehnout - snazil se a dost pomahal. Neco jineho je, kdyz doslo na krizove situace. Zdalo se mi, ze je hodne majetnicky zalozen a casto ho ztrata dost vytocila. Dalsi vec: vetsinou nehledal chyby u sebe, ale v lidech okolo. Coz byla podle me jeho nejvetsi chyba.
Absolone,
- jit bojovat po tvem boku mi vubec nevadilo. Naopak byl jsi moc dobry a hodne si pomahal - snazil ses. A ani nelituju toho, ze jsem prisel o ty veci (vis o cem mluvim) udelal bych to znova - nutno dodat, ze bych to udelal pro kazdeho clena vypravy.
Myslim, ze jen tva prchlivost a neuznani vlastnich chyb vedli k tomu, ze se clenove Spolku rozhodli tak, jak se rozhodli. Ber to tak, ze jsou holt moc narocni a nemej to nikomu za zle. Kazdopadne ti preju hodne stesti ve tvem dalsim putovani. Serpin _________________ Spravedlivý
(člen Spolku)
Naposledy upravil Serpin dne pá listopad 12, 2004 8:18 pm, celkově upraveno 2 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: pá listopad 12, 2004 5:46 pm Předmět: |
|
|
Nesvadej to na me jaaa za nic nemuzu sem jenom flekat paladin... neneeee *Place**jenze jeho plac je smesny a umely* _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: pá listopad 12, 2004 6:08 pm Předmět: |
|
|
...Myslím, že v případu Absolona tady nikomu nevadily odlišné názory.... <- to se sklonuje s "n"? ( Ursus )
...Vím, že psal "sprostě", ale to by mi až tak nevadilo jako ta namyšlenost... namyslenost neni hezka vlastnost, ale to neni duvod nekoho nemit rad ja jsem zas urazlivej, ty sproste vyrazy, mno nikdo neni dokonaly, ale nekteri napsali veci, ktere se mi nelibili vice a jsou mezi vami vazeni... ( Alex )
...Nemam vyhrady k zadnemu z nich - zkratka je nehodnotim. Nejsem natolik zkuseny, abych si to mohl dovolit... spravne, nediktovat, jen poukazovat a radit ( Serpin )
...Dalsi vec: vetsinou nehledal chyby u sebe, ale v lidech okolo... s tim v realu mam boje, ucim se to ovladat, ale proc by jsi me kvuli tomu nemel rad? ( take Serpin )
...Pokud tedy kdokoliv své skutečné názory a pocity skrývá, chtěl bych poprosit, aby se nebál je vyjádřit, protože když je bude potlačovat, časem už ho to nebude bavit bude Spolkem znechucen... proc by to nekdo delal, vzdyt se hlasi do Spolku, ale vyjadrit nazor jako "adept" neni jednoduche a hned se strili... ( Hellmaster ) _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|