Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: čt září 30, 2004 7:09 am Předmět: |
|
|
Podle mě Beregu strašně záleží jak se komu povedlo sekáček otrávit. I když má někdo Deadly flašku a GM poisoning, neznamená to, že se mu podaří sekáček vždy otrávit na Deadly. To máš opravdu jak Crafti. I já se 110 BS někdy nepodepíšu ukovanou zbraň či zbroj.
Třeba ten od koho kupuješ sekáčky, nemá nekra, ale řekněme klerika s 80 Poisoningem a má krafta a tak aby vidělal, tak toto prodává a třeba žije v domnění, když otravuje zbraň Deadly flaškou, že je Deadly vždy. _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Naja Kráska

|
Zaslal: čt září 30, 2004 12:35 pm Předmět: |
|
|
asi vas zklamu, ale zalezi jen na tom jaky jed pouzijete na zbran a pak na stesti pri pouziti te zbrane
edit: bezne sem delala sekacky na deadly se skillem 5% a proste obcas s tim ten war dal deadly, obcas sickly a to jednim a tim samym sekackem, je to vazne jedno |
|
Návrat nahoru |
|
 |
NoX Ettin

Založen: 10. 06. 2004 Příspěvky: 49 Bydliště: Damodred's Stone
|
Zaslal: čt září 30, 2004 1:06 pm Předmět: |
|
|
Naja napsal: |
asi vas zklamu, ale zalezi jen na tom jaky jed pouzijete na zbran a pak na stesti pri pouziti te zbrane
edit: bezne sem delala sekacky na deadly se skillem 5% a proste obcas s tim ten war dal deadly, obcas sickly a to jednim a tim samym sekackem, je to vazne jedno |
hm tak vtom případě mám štěstí, božská sféra je ke mě milosrdná ..
ale můj postup budu dělat radši furt ...
Naja: no moc jedno to neni ne ? snad se skillem 90% mám větší šanci že ten sekáček bude dávat deadly častěji než se skillem 5% ..
chce někdo otrávit sekáčky ? [ ] _________________ Galldrian "Nox" Damodred
Fourth Generation, Tremere Pontifex |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: čt září 30, 2004 6:13 pm Předmět: |
|
|
Tak to je dobře, takže tím se to vysvětlilo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Trakat Mummy

Založen: 30. 04. 2004 Příspěvky: 101 Bydliště: Nalestena zbroj
|
Zaslal: pá říjen 01, 2004 8:54 am Předmět: |
|
|
Najo ne ze bych ti neveril ale podle mych zkusenosti je to trochu jinak: Mam sekacky od kamose co mi daji tak 3/4 pokusu deadly ...a pak mam sekacky od guildy MC ktere mi jeste nedali lepsi otravu nez very ill i kdyz jsou deadly.. _________________ Trakat [CoNT] ...... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: pá říjen 01, 2004 2:12 pm Předmět: |
|
|
Jojo ty od MC už nekupuju, ted mám od F.L.Kmeta a ty občas daj Deadly. |
|