Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: čt červen 24, 2004 8:58 am Předmět: Černá noc, černý kůň a postava v černém |
|
|
Noc.
Kdesi na odlehlé farmě:
*ležící klisna podivně zařehtala, rozhlédla se smutně kolem sebe...*
*nevidí svou paní, a to ji teď moc potřebuje*
*paní ale nemůže být pryč dlouho, cítí na svém hřbetě její pohlazení, a zlatě žlutý dlouhý vlas, co ji tak šimrá, nesetřese - aspoň ten kousek své paní je s ní, a ona se určitě vrátí... musí!*
Mezitím ve městě slavného a uznávaného kováře:
*žluté ručky se dotýkají zdí jednoho z domů*
*v domě nikdo není, ale je obydlovaný, okny je vidět, že je používán*
*postava je zahalena v černý šat, jen tu a tam jasně prosvítají a září ručky, nožky, obličej a šíje*
*je tu zřejmě pěšky, nikde není vidět její věrná klisna*
*v tom se kousek od cesty ozývá netrpělivé podupání statného koně, celý černý jako noc, jen oči mu září*
*postava šeptá, zadržuje slzu*
Ach ano, tady jsem doma, mám tu přátele, ale jsem teď potřeba jinde. Za 3 měsíce nashledanou.
*černý kůň své paní rozumí, poslechl by ji na slovo, svůj život by za ni dal, odvezl by ji kamkoliv, ale cítí, že teď jí není schopen pomoci, ale přece...*
*znovu se ozývá netrpělivé podupání koně, které probralo zřejmě postavu z přemýšlení a otáčí se*
Máš pravdu, Ďáble, musíme zase jet. Vanilka čeká. Chtěla jsem si to tady ještě jednou prohlédnout. Nějakou dobu to tu neuvidím.
*nasedá na koně a nocí uhánějí jako blesk, uhánějí rychle, že ty mokré slzy, co kanou po žlutých tvářích, by mohly být způsobeny ostrým větrem... ale kdo ví?* _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

|
Zaslal: čt září 09, 2004 7:55 am Předmět: |
|
|
*z dálky se ozývá řehtání koně*
*žluté nožky jemně pobízejí koně a jedna žlutá ručka mává na pozdrav směrem kamsi do dáli* _________________
Žlutý andílek
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: čt září 09, 2004 6:05 pm Předmět: |
|
|
*Cely ospaly dorazil do spolku, rozrazil dvere a slezl z kone ktery se hned rozplynul v tichu, promnul si oci a kouka*
Aaa Lenicka se vratila . . . konecne po dlouhe dobe je tu zpet
*Zyvl a zacal premyslet na dareckem, ktery chtel koupit Lenicce*
*Znovu zyvl,vycaroval si kone a utichujicim vetrem se neslo Kal or Port* _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: ne září 12, 2004 11:58 pm Předmět: |
|
|
*jeho mysl se toulala po astralnich planinach, opustena od vseho, od celeho realneho i nerealneho sveta... ve svem uz deletrvajicim oblaku temna, smutku, odevzdani.. po velmi dlouhe dobe zabloudila do znamych mist, k nastence jeho Spolku.. *
LENKAAA !!!
*jeho zdanlive spici telo, ulozene v temnem rohu vezeni, sebou trhlo*
*zmatena, na tohle nepripravena mysl se dostala do viru minulosti, pritomnosti, budoucnosti, bez moznosti se nekde zachytit.. nez se v nej uplne ponorila, probehl ji blazeny pocit.. Lenka..vzapeti ho vsak vystridala temna chmura .. Lenka?*
*mysl zmizela ve viru a po nehybne tvari stekla slza* _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

|
Zaslal: út listopad 16, 2004 10:13 pm Předmět: |
|
|
Když zavírala svoji rakev, stále se smála. Velmi se pobavila. Co jí tak pobavilo? Zas po letech (5-6 měsíců?) vyrazila do jeskyně, a i když to nevyšlo tak, jak si všichni přáli, ona byla spokojená.
"Budu si to muset zase někdy zopakovat", řekla si pro sebe.
"Ten nový adept Leny-m je fajn, a ten tým L&L nebyl zlý..."
Po výpravě ještě potkala Serpina s Lenou a spoustu spoustu známých mimo Spolek a jejich příbuzných, co se světem prohání.
"Fajn, že si mě pamatují, moc fajn", usmálal se.
"Díky všem a zas někdy!"  _________________
Žlutý andílek
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|