Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: ne listopad 07, 2004 2:12 pm Předmět: Lagy |
|
|
Všichni víme, že jsou teď ve větší míře lagy způsobené providerem, ale chci se zeptat na něco jiného a byl bych rád, kdyby se k tomu GM vyjádřili...když trénuji, sleduji obrazovku, nadávám na lagy, které navíc ještě způsobuje místní provider, pak přijde kontrola Afk, zrovna lag, můžu psát co chci, ale to už sem v jailu a sic je to náhoda, prostě co jsem napsal se oběví až pozdě a nedá se tomu zabránit, je to asi má chyba, ale nevím co dělat, aby se to příśtě nestalo...asi netrénovat... _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: ne listopad 07, 2004 3:12 pm Předmět: |
|
|
Kdyz lagne Tiscali, lagne i GM, ne? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: ne listopad 07, 2004 3:21 pm Předmět: |
|
|
Asi ano, ale co když lagnu já? Náš provider má taky problémy... _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: ne listopad 07, 2004 3:31 pm Předmět: |
|
|
Ty si s Kronym v jailu, co? )))))) _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

|
Zaslal: ne listopad 07, 2004 3:34 pm Předmět: |
|
|
Ne jen s ním Ale je to fakt blbý, když přijde GM, ty píšeš pozdraf a lag a jen koukáš 5,4,3,2,1,jail:) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: ne listopad 07, 2004 3:36 pm Předmět: |
|
|
Hahahahaha *smích* Já to věděla. Pajadin nám zlobííííííííí. Tak sekejte, panáčci! )))))) _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Serpin Kyklop

|
Zaslal: ne listopad 07, 2004 4:28 pm Předmět: Lagyyyyyyyyyyy |
|
|
Uz me s prominutim pekne se*ou.
neslo by s tim neco delat ??? nakoupenim lepsiho hardweru a podobne ??? _________________ Spravedlivý
(člen Spolku) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

|
Zaslal: ne listopad 07, 2004 4:36 pm Předmět: Re: Lagyyyyyyyyyyy |
|
|
Serpin napsal: |
Uz me s prominutim pekne se*ou.
neslo by s tim neco delat ??? nakoupenim lepsiho hardweru a podobne ??? |
GM za to nemůžou, jediný, co by pomohlo je nakopat Providera do zadečku, aby s tím něco udělal:) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Serpin Kyklop

|
Zaslal: ne listopad 07, 2004 4:42 pm Předmět: |
|
|
Neobvinuji GM - vazim si jich pro jejich praci - myslel jsem nakup lepsiho Harweru na server - moc tomu nerozumim - Hral jsem (hraju) WG (webgame) a tam nakup novyho hardweru udelal strasne moc - dal to uplne do poradku - hraci se proste slozili - myslim, ze by se naslo dost lidi co by dobrovolne prispeli nejakou petkou - anonimne nepovinne
i ja bych prispel kdybych vedel ze to ma pomoct (ackoliv nemam moc prachu) _________________ Spravedlivý
(člen Spolku) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: ne listopad 07, 2004 5:19 pm Předmět: |
|
|
Problem neni v Serveru ale v pristupovych cestach k nemu.
Server je na paterni lince Tiscali, takze cesty k nemu jdou prez servery Tiscali. A nekde tam to bude. _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|