Ghastly Orc

|
Zaslal: čt listopad 11, 2004 7:31 am Předmět: Poděkování |
|
|
*přiběhl k domku v Jhelomu a nadšeně povídá*
Děkuji přátelům ze Spolku za včerejší vycházku. Bylo to naprosto nečekané - ale o to příjemnější.
*zarazil se a trošku se začervenal*
Chci se ale také tak trochu omluvit. Jsem spíš samotář a s těmito výlety ve skupině zatím nemám zkušenosti. Občas tak moje vyvolané potvory zatápěly i ve vlastních řadách... No snad jsem moc neškodil a byl jsem alespoň trochu prospěšný.
Nevím jak u vás, ale zatímco při sólování nemám s clientem problém (až na občasné zalagování), tak během včerejší procházky jsem měl CC hned dvakrát. A na úplný konec krátké vysvětlení: můj náhlý odchod byl zaviněn událostí v RL, kterou jsem nebyl schopen ovlivnit... moje manželka šla spinkat a sama se bála
Děkuji za příjemný zážitek a doufám, že příště budu moci zůstat až do úplného konce, kdy si všichni společně usteleme na podlaze  _________________ Ghastly, Adept Spolku, tulák a dobrodruh |
|
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: čt listopad 11, 2004 7:00 pm Předmět: |
|
|
Ver mi, ze kazdej z nas musel projit promenou ze samotare do skupinoveho bojovnika..
KAzdej se musel znovu ucit a na zacatku si myslel, ze ve skupine nevyuzije vse tak jako sam... Ale kdyz skupina umi spolupracovat.. je to to nejlepsi a nejkrasnejsi co je  |
|