Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: ne říjen 31, 2004 1:28 pm Předmět: Alchymie, dalsi zmeny |
|
|
Dalsi "zpestreni" v tomhle svete, kdyz jsem pozoroval meho souseda, jak vybehl ze dveri a zavrel je tesne predtim, nez se na nej vrhla mumie, udivil jsem se a on nadaval, straze to vyresili, ale mam na to stejny nazor jako na dul, pekne, ale vadi mi to. Dale pak zvyseni ceny tmr, mozna je ted okamzik, kdy by se jeste dali zkoupit za stare ceny, ted to nejspis bude dvojnasobek ceny, tedy nejsem si jist, jestli se tmr delalo z 6 eon a ted 12, tak by to melo byt dvakrat vic. Vyskyt eonu se v posledni dobe zvysil, takze se to asi vrati pomyslne na stejnou uroven a ocekaval jsem to, protoze eon byl temer ve vsech monstrech. Ceny nejspise pujdou mirne nahoru.
Dedo, mohl bys mi nekdy ukazat ten novy reg? _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: ne říjen 31, 2004 1:32 pm Předmět: |
|
|
Mě se to teda líbí...asi začnu dělat ochranku:) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: ne říjen 31, 2004 1:33 pm Předmět: |
|
|
TMR se delalo z 6 eonu, s fizzy to vychazelo asi na 8. Na GM mortaru, kde se michalo po 50ti naraz, to ale stalo 16 ocek! Proto lide prestali pouzivat na mortaru a zacali michat rucne a michat a michat.
Ted TMR stoji 3 modra ocka - tj. micha se jen na 3 michy a ne na 6 (tj. micha se polovicni dobu) - takze je to rychlejsi. Na GM mortaru se micha z 12ti ocek, takze se dostal do bodu, kdy se na nem opet vyplaci michat (takze uz nemicham tmr rucne cely tyden, ale namicham si 1000tmr za minutu).
Vysledek zmeny:
1] GM mortar je opet skvele pouzitelny predmet, diky kteremu si michnes hromadu TMR za chvilku
2] TmR se rucne micha polovinu doby co doposud
zkratka bomba zmena  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: ne říjen 31, 2004 1:34 pm Předmět: |
|
|
Cetli jste ty novinky?
Modre ocko se meni pomoci normalniho mortaru:
zminze ti 20 eonu, objevi se 10 modrych ocek.
driv TMR stalo 6 eonu, ted 3 modra ocka
=> tmr stoji stejne, ale micha se rucne polovicni dobu.
+ skvele zlevneni na GM mortaru |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: ne říjen 31, 2004 1:40 pm Předmět: |
|
|
Dik, uz to chapu, proste slo jen o to, zakomponovat mortar do hry... dik _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: ne říjen 31, 2004 2:01 pm Předmět: |
|
|
Mortar byl zakomponavy vzdy ale posledni zmenou (tedy uz predposledni zmenou) byl ze hry vysachovan GM mortar a zacalo se silene michat v ruce.
Ted je GM mortar opet pouzitelny na TMR (16 ocek bylo moc, na trhu jsi menil tmr za 14 ocek - zato za 12 ocek na TMR budu na GM mortaru zase moc rad michat) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: ne říjen 31, 2004 2:17 pm Předmět: |
|
|
Jde to sice mimo me, ale mam radost za vas, tmr se me mozna dotkne... _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: ne říjen 31, 2004 4:05 pm Předmět: |
|
|
Hele to je na mě moc . . . ale je to skvělá věc . . . na druhou stranu si musím zaskučet, že je na tom mág zase s tím TMR líp . . .  _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: ne říjen 31, 2004 4:06 pm Předmět: |
|
|
stale... ne zase  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: ne říjen 31, 2004 4:10 pm Předmět: |
|
|
Nicméně se díky "využitelnosti" GM mortatu má očekávat snížení lagů ? _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|