Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: so říjen 30, 2004 9:01 am Předmět: Z deniku necromancera - Cove |
|
|
V klidu jsem si relaxoval na hrbitove, kdyz se otrasl muj komunikacni krystal. Pratele me zvali do Cove. Pohledl jsem na radu hrobu predemnou, chvilku premyslel, a pak se zvedl, nasedl na sveho mustanga a rozjel se za nimi.
Magicka brana nas prenesla do soutesky v horach pred starobyly portal. Vesli jsme ven, pratele vampiri pobili nekolik kostlivcu a my vratili hlavu staremu bezhlavemu rytiri. Chvilku na to jsme spolecne zabili stareho summonera, kdy mag pomahal blesky a ja rusil jeho demony, ktere si volal na pomoc.
Pak jsem zbytek druziny poslal levou chodbou a sam sel vpravo, kde jsem pobil dva bezhlave rytire a bile pani. Akorat prijela cast druziny, tak jsem s magem, vampirem a klerikem zabil starickeho licha v zadni mistnosti.
V trunim sale nadas jiz ocekavala kralovna a kral. A WYRM! Rychle jsem pomohl magovi rozsirit steny a pak vyprovokoval wyrma na lichy. Wyrm padl. Nasim bojovnikum jsem pak pomohl zabit i kralovnu a krale.
Dalsi cesta vedla k drakum. Vesel jsem az jako posledni, abych nahodou neskocil primo do draciho dechu. V ten okamzik uz byl jeden drak mrtvy. Rychle jsem zvedl vsechny draky, ktere jsme zabili a skocil na lod. Pro nekromancera je tak snadne lakat krakeny, umi to lepe nez kdokoliv jiny. Lakal jsem je postupne a posilal na ne sve draky. Jestli kazdy kraken zil dele nez pul minuty, tak je to moc. Padali jako figurky na sachovnici.
Dalsi drak a orkove - death vortem jsem jim domluvil, jejich samanum pak vyhnal blechy z kozichu oziveny drak. Bez potizi jsme se dostali dal, az k posledni mistnosti. Kdyz jsem objevila zelena brana, nedockave jsem vskocil jako prvni dovnitr! Tou dobou uz byli nepratele parnuti, o to jsem se postaral predem, takze jsem pouze dal stenu na vychod, mag co sel za mnou na jih. Vesel zbytek a my jsme postupne pobili vsechny nepratele. Skoda, ze jsem pak na chvilku upadl do komatu, ve kterem me zabil kapitan orku nastesti alespon muj verny mustang prezil.
Kdyz pak mi pratele vrazdili druheho abbota, ja, schovany kvuli predchozimu komatu za dvermi, jsem alespon death vorty zabil dalsiho kapitana, ktery vyskocil ze stinu.
*pobafavaje ze sve dymky zpatky u nahrobku schoval knihu i ingoust a jal se procvicovat sve schopnosti... ani ne tak pro zlepseni, jako spis pro zabavu* |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: so říjen 30, 2004 11:23 am Předmět: |
|
|
Šikulka!  _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: so říjen 30, 2004 11:38 am Předmět: |
|
|
A tělo Ursovo spokojeně na dně hnije dále. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: so říjen 30, 2004 12:28 pm Předmět: |
|
|
Ursus napsal: |
A tělo Ursovo spokojeně na dně hnije dále. |
Ehm.. ta hniloba byla tvoje? No, zmineny nekromancer si tam chvilli hral s nejakym zombikem, ale pak ho tam nechal... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|