Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: st prosinec 01, 2004 4:29 pm Předmět: LARPy |
|
|
Nemohl jsem najít, kde sme se o tom zmiňovali, tak sem založil nový topic, kdybyste chtěli něco o tomto tématu prásknout...
Tadyto jsem náhodou našel...
http://taurea.wz.cz/ _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: st prosinec 01, 2004 5:29 pm Předmět: |
|
|
V prvom rade by som rad vedel,kto okrem mna este na taketo akcie chodi.Ze by som s niekym vyrazil na tyzden do Finska na Cauldron
Inak v Cechach je toho plno,a aj lepsie organizovane ako tu u nas na vychode  _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: st prosinec 01, 2004 9:03 pm Předmět: |
|
|
No já bych se i zúčastnil, ale mám doma jen plastovej "Rambo" nůž a přísavkovej luk  _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: st prosinec 01, 2004 9:14 pm Předmět: |
|
|
No vidis,z linolea si urob nejake provizorne brnko,nazvi to napriklad Legendary Paja`s Mythril platemail a ideme na cauldron A Rambo nuz moze byt Kriss of Silent Assasin alebo nieco take  _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

|
Zaslal: st prosinec 01, 2004 9:40 pm Předmět: |
|
|
Hustýýý...ještě si udělám ze špejlí šípy, ale to budu muset zajet za Frantou:) Voškubu ňákýho bažanta, aby bylo peří a je to...no a s tím brněním nevím...nestačil by koberec?  _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: st prosinec 01, 2004 11:09 pm Předmět: |
|
|
Kup si na špičky "šípů" nějaký molitanový míčky
Do tohohle jsem chtěl jít, kamarád něco podobného pořádal, ale nějak sem byl línej atd. atd. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: čt prosinec 02, 2004 12:00 am Předmět: |
|
|
Bacha tuším že veškeré střelné zbraně jsou nejdříve podrobeny "nárazovým" testům, a to na jejich majiteli  _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: čt prosinec 02, 2004 10:44 am Předmět: |
|
|
Sharlon Emir napsal: |
Bacha tuším že veškeré střelné zbraně jsou nejdříve podrobeny "nárazovým" testům, a to na jejich majiteli  |
Tusis spravne,preto zasadne chodim ako mag s mojou kovanou palicou Naposledy som jednemu ucastnikovi zlomil dreveny mec Ale nebolo to naschval,utocil na maga a to nemal robit  _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: čt prosinec 02, 2004 11:00 am Předmět: |
|
|
Mám doma jednu dubovou palici, ale nevím, jak bych se s ní oháněl, když ji mám stále na krku Jinak jednoruční dřevěný meč, štít jsem nějak nedokázal vymyslet ( tepat kov... ee.... překližka... ee těžká ). Luk mám, ale naprosto proti pravidlům, po domácku vyrobený, ale myslím, že má nátah kolem 20 kil Ten by na mě vyzkoušeli jen jednou  _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

Založen: 13. 09. 2004 Příspěvky: 515 Bydliště: Někde v České Republice
|
Zaslal: čt prosinec 02, 2004 12:05 pm Předmět: |
|
|
Znám kámoše, který si dělá v klidu kožené brnění, štíty a meče, nosí ho na bojování s mečem..
JEzdí po repůblice a bojuje v bitvách ( nahraných ) _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|