Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Serpin Kyklop

|
Zaslal: út říjen 19, 2004 10:46 am Předmět: Problemy s netem |
|
|
*vzteka se*
chvili to jede 3,5kbps , pak na 2 vteriny ok pak minutu 7,5kbps , pak 9,3kbps na 1 vterinu a taghle dokola (ne pravidelne) ale vetsinou je rychlost kolem 0 ci neco nad ni - rozkopu to - vcera jsem kvuli tomu chcipnul - nastesti teda jen jednou, ale porad mi to padalo (presto jsem to nevzdal - jak je mou zasadou - ale uz jsem mel cukani )
*zuri*
Asi to sem nepatri, ale ja si musel postezovat a taky bych rad vedel jestli to bezi vsem dobre a problem je jen u me nebo nekde na trase
Ps: taghle vzteklyho serpina asi hned tag neuvidite  _________________ Spravedlivý
(člen Spolku)
Naposledy upravil Serpin dne út říjen 19, 2004 5:21 pm, celkově upraveno 2 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: út říjen 19, 2004 1:22 pm Předmět: |
|
|
*smeje se*
To se mi stava casto, proto pak porad kricim IK...
*pokracuje ve smichu*
... proste to musis nejak preckat, treba to predelavaj a poustej to na pul pary... skoda, ze tomu tak neni u me
( ja mam Internet Express od Tele*sraa*comu, samozrejme, ze kdyz hraju denne, tak mam omezenou rychlost Za tohle bych strilel ) _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: út říjen 19, 2004 2:10 pm Předmět: |
|
|
Přesně tohle mi včera začalo dělat, rychlosti od 0 do 3 kB/s...prostě šílený...a pořád to trvá...nechápu... _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: út říjen 19, 2004 2:59 pm Předmět: |
|
|
Znam uz asi 5 lidi, se stejnym pripojenim a chybama, ja bych to videl tak, ze sezenu baseballove palky a zejtra ve dvanact v noci se sejdem pred budovou Tele*sraa*comu ju? _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: út říjen 19, 2004 5:04 pm Předmět: |
|
|
Hmmm. pokud mate moznost, zkuste nasmerovat antenu. Popripade vypnout a zapnout bridge, obcas to pomuze (ale nevim, jestli v tomhle pripade).Driv mi to delalo taky a ani jedna z tehle metod nepomohla . Ale aspon budete mit pocit, ze jste neco udelali. Prestalo mi to samo. Nikdo mi nedokazal poradit mimochodem.
E: Mam wifi _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne
Naposledy upravil Timeo dne út říjen 19, 2004 5:44 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: út říjen 19, 2004 5:35 pm Předmět: |
|
|
Ten od Tele*sraa*comu je ADSL, takze otacet muzu akorat tu svoji antenu, ale nevim jestli to pomuze  _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: st říjen 20, 2004 3:11 pm Předmět: |
|
|
Timeo napsal: |
Hmmm. pokud mate moznost, zkuste nasmerovat antenu. Popripade vypnout a zapnout bridge, obcas to pomuze (ale nevim, jestli v tomhle pripade).Driv mi to delalo taky a ani jedna z tehle metod nepomohla . Ale aspon budete mit pocit, ze jste neco udelali. Prestalo mi to samo. Nikdo mi nedokazal poradit mimochodem.
E: Mam wifi |
Naprosto shodný s Tebou...wifi...restartoval sem všechno, co šlo, ale pořád to blbne...no počkám až přijede z vejšky správce sítě(brácha:) ) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Serpin Kyklop

|
Zaslal: st říjen 20, 2004 7:56 pm Předmět: Problem snad vyresen |
|
|
Kamarad co jsem pres nej pripojenej rikal, ze vymenil jedno PC na trase a vypada to, ze je to v poradku. Mluvil neco o pomalim jadru, ale ja o tom nemam vubec paru. _________________ Spravedlivý
(člen Spolku) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: čt říjen 21, 2004 8:00 pm Předmět: |
|
|
Jestli se nekoho dotkl ten vyraz s Telecomem, tak se mu moc omlouvam, avsak mi prominte, ale muj nazor na Telecom a podobne spolecnosti se nemeni. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|