Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: út září 21, 2004 7:07 pm Předmět: Problémek s Fire |
|
|
Řeším zajímavej problémek. Z Fire se dostanu jedině jako duch. To znamená být mrtvej. Jenže příkaz .suicide na debevraždu GM zrušili kvůli bugování. Tak mě napadlo že se nechám zabít třeba od kopáčů a pak půjdu na louku a od tam domů. A ejhle, gate vedoucí na louku pouští jen živé osoby. To znamená že mě na louce někdo musí zabít. A co když mě nikdo zabít nebude chtít? To zas GM jednou něco nedochytali... _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anaxarae Ettin

Založen: 17. 09. 2004 Příspěvky: 26 Bydliště: Hotel Magincia, byteček nakonci dlouhé chodby.
|
Zaslal: út září 21, 2004 7:20 pm Předmět: |
|
|
Myslim, ze tam jak se chodilo na louce z fire uz nejsou vratka, ale je tam gate, tou prolezes, zabije te, pristanes na policku co vede pryc a jupijahou ven, nebo ne? _________________ Anaxarae, Velekněžka Xaraova
Některých věcí je třeba si vážit, ale je nutné naučit se bez nich žít. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: út září 21, 2004 7:32 pm Předmět: |
|
|
Není většího odborníka na umírání než jsem já . . . a myslím, že Anaxarae ví o čem mluví. _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: út září 21, 2004 7:52 pm Předmět: |
|
|
No to je jasny prolezes a umres pak portne. (proto si na me tak koukal co to melu ) _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: út září 21, 2004 8:23 pm Předmět: |
|
|
Anaxarae napsal: |
Myslim, ze tam jak se chodilo na louce z fire uz nejsou vratka, ale je tam gate, tou prolezes, zabije te, pristanes na policku co vede pryc a jupijahou ven, nebo ne? |
Ne. Prolezl jsem živej. A ven odešel helpem. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: út září 21, 2004 8:41 pm Předmět: |
|
|
Wolf napsal: |
Anaxarae napsal: |
Myslim, ze tam jak se chodilo na louce z fire uz nejsou vratka, ale je tam gate, tou prolezes, zabije te, pristanes na policku co vede pryc a jupijahou ven, nebo ne? |
Ne. Prolezl jsem živej. A ven odešel helpem. |
No jo ... pořád musíš být něco extra  _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anaxarae Ettin

Založen: 17. 09. 2004 Příspěvky: 26 Bydliště: Hotel Magincia, byteček nakonci dlouhé chodby.
|
Zaslal: út září 21, 2004 8:50 pm Předmět: |
|
|
Prolezl jsi zivej a ven odesel helpem? Tak to je divne, protoze to znamena, ze sis odnesl i veci ne? _________________ Anaxarae, Velekněžka Xaraova
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anaxarae Ettin

|
Zaslal: út září 21, 2004 9:31 pm Předmět: |
|
|
Tak ted jsem se vypravila do fire a vystup je nasledujici: na greenu se vleze do vratek, v ohradce je gate, do ní vlezete, projdete a po pruchodu na trave za ni zemrete. Jsou tam zlata policka, na ty se slapne, vyleze se v jakemsi roomu s gatou, vstup do gate = minoc.
Pokud jsi Wolfe vylezl zivy a s vecmi, tak to je zrejme nejaka chyba a asi by bylo nejlepsi o ni gm informovat To je asi tak vse  _________________ Anaxarae, Velekněžka Xaraova
Některých věcí je třeba si vážit, ale je nutné naučit se bez nich žít.
Naposledy upravil Anaxarae dne út září 21, 2004 10:35 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: út září 21, 2004 10:12 pm Předmět: |
|
|
Jeste doplnim lady ... zabije te ta trava za gatou, ne ty policka. stoupni na travu si dead.... dal viz up _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anaxarae Ettin

|
Zaslal: út září 21, 2004 10:33 pm Předmět: |
|
|
Díky lorde za upřesnění. _________________ Anaxarae, Velekněžka Xaraova
|
Návrat nahoru |
|
 |
|